16
aug
Seneste opdatering: 17/8-16 kl. 0757
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste har sikkert bemærket, hvordan Facebooks censur er gået amok siden aftalen med EU-kommisionen 31 maj. Senest f.eks. sletningen et indlæg af juristen Jakob Mchangama, fordi det linkede til al-Qaeda magazinet Inspire. Deres magt er enorm, og de misbruger den amoralsk og groft. Der er ti gange mere ytringsfrihed på denne blog, end på Facebook, jeg ved næsten intet om dig, og jeg glemmer det igen, for jeg lever ikke af at sælge informationer om dig. Forfatteren Peter Øvig Knudsen medvirker blandt andre. Han tror kampen mod IT giganternes monopol bliver fremtidens frihedskamp. CPH-dox skrev om filmen, da de viste den:

Verdens største offentlige rum er lukket land for selv de halvanden milliarder mennesker, der bruger det – ‘like’ it or not. 1,4 milliarder mennesker er på Facebook. Men selvom vi frivivilligt deler vores ellers helt private informationer på det sociale netværk – og selvom vi lige så frivilligt giver Facebook lov til at bruge oplysningerne og tjene penge på dem – er det meget lidt, vi ved om den tillukkede virksomhed selv. For hvordan bliver verdens største, offentlige rum kontrolleret og overvåget? Hvorfor bliver sider og opslag censureret? Og hvorfor beholder Facebook data, selv efter at brugeren har slettet den?

Afrika er på vej. Kun fortroppen. Fint vejr til konvojsalads

Udelukkende mænd. Unge Subsaharans. Ingen nord for Italien vil lukke dem ind. EU sidder på hænderne, selvom dette ikke er holdbart i bare et år.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?