16
aug
Seneste opdatering: 16/8-16 kl. 1651
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talen er fra igår, og endnu engang er jeg imponeret og opmuntret. Islam får en særlig, ukærlig behandling i denne tale. Clinton bør ikke have en chance. Hun vil blive Amerikas Merkel, bare mere pengegrisk, uligevægtig og korrupt.

I dag skal man lægge mærke til Asger Aamund: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjneneStøvring: Vesten og ”demokratiets krise” og Internetkriger: »Jeg ved godt, at venligboerne tror, deres handlinger er gode. Det troede tyskerpigerne også,« som jeg på grund af gæster ikke har tid til at gøre med ud af.

Kaos i multiskænderisamfundet

Tyrkere og kurdere banker hinanden på Stephansplatz i Wien


“Wie im Krieg”, “Allahu Akbar”-Rufe: Massenpanik in Wien


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?