17
aug
Seneste opdatering: 17/8-16 kl. 1418
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Öppet brev till statsministern Stefan Löven

Ali Qaisi kom til Sverige i 1973, og nu har han fået nok. Lige i denne tid er opløsningstendenserne påtagelige. Bilbrandene fortsatte i nat, da der brændte 19 biler i invandrerbydelen Klockaretorpet i Norrköping. “Det är fullständigt oacceptabelt,” siger statsminister Stefan Löfven overraskende nok. Han “lover insatser.”

Lotta Gröning kalder det En terrorhandling mot det civila samhället og det er lige, hvad det er. Det er en forvarsel om endnu værre tilstande – det er nærmest umuligt at nære nogen illusioner om Sverige på dette sene tidspunkt. Der er opløsning over hele linjen – læs Gröning. Værre endnu er, at EU vil sende alle vesteuropæere samme vej, hvis vi ikke protesterer af al vor magt.

Öppet brev till statsministern Stefan Löven, skickat den 16/8 via sb.registrator@regeringskansliet.se

Hej!

Hyser inga förhoppningar alls om att herr statsministern skulle svara på mitt brev då han inte gjorde på tidigare mejl ,om det berodde på tidsbrist, nonchalans eller arrogans vill jag inte spekulera i, hursomhelst anser jag detta ändå brist på respekt.

Långfredagen 1973 var den dagen jag blev blixtförälskad i landet Sverige, det var nämligen den dagen jag kom hit. Upplevde saker som jag saknade i mitt tidigare land som trygghet, frihet , jämlikhet och en fantastisk kvinnosyn.

Så gott som på en fortkörnings bot på 80 talet (62km på 50 väg i Landskrona) och 2 parkerings böter, har jag varit en skötsam medborgare, jobbat hårt ,betalat åtskilliga miljoner i skatt genom mina anställningar och mina företag ,aldrig nånsin har jag belastat samhället varken på socialbidrag ,sjukskrivningar eller dylikt, bortsett från min nuvarande sjukskrivning(Arbetsplats olycka/axel operation).

Skriver inte för att klaga, gnälla eller ställa några frågor , insåg för länge sedan att det är inte lönt eftersom herr statsministern struntar fullkomligt i det, jag skriver för att tacka för mig ,jag kommer att överge Sverige och flyta till Polen ( min fru är från Polen), ett land som sätter tryggheten för sina medborgare före skyddandet av kriminella ,islamister och återvändande terrorister .

Är tämligen säker på att du och dina anhängare kommer spydigt att önska mig ” Bon voyage” och menar ..åk du bara så blir det mer plats, det håller jag fullständigt med i , mer plats för islamister ,bidrags fuskare ,våldtäktsmän , bil brännare ,mördare , kriminella och återvändande jihadister !

Jag lämnar 2018 ,och (ödets ironi) det gör du med ,var så säker på det Stefan . Tror inte att svenska folket är så pass korkade att dom röstar på dig eller din regering en gång till ,men vad jag verkligen fruktar däremot är att oavsett vem som kommer efter dig kommer att ha det otroligt svårt ,om inte omöjligt att få Sverige på rätt köl och rätta till problemen du och förre regeringen skapade, nämligen att ha tillåtit islamister och kriminella få fotfäste ,som termiter i träd och cancer i människokroppen.

Jag går i pension 2018 ,har gjort rätt för mig från dag ett ,och vill gärna ha ett värdigt åldrande ,vill inte leta burkar i papperskorgar eller besöka stadsmissionen för att få en bit mat som så många av dina medborgare/pensionärer gör, för detta herr statsministern borde du skämmas ordentligt !!

Jag lämnar och det gör du med , jag till trygghet och värdighet och du till rikedom som dina föregångare ( Persson och Reinfeldt ) ,för det är faktiskt vad det handlar om ,upprepas varje gång, och i slutändan är politikerna dom enda vinnarna ,önskar ibland att du hade regerat ett annat land än Sverige, då hade du sett på andra bullar , men svenskarna är dom mest toleranta folk som finns.

Det är med sorg i hjärtat jag lämnar landet som jag älskar mest av alla länder, kommer så länge jag lever att resa mig och sjunga ,du gamla du fria, vid varje tillfälle för mitt hjärta är här ,men det är som i alla kärleks förhållande ,DET KVITTAR HUR MYCKET MAN ÄLSKAR ÄR DET BÄST ATT AVSLUTA NÄR MAN INSER ATT DET INTE FINNS EN FRAMTID!

Ali Qaishi, Facebook


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?