17
aug
Seneste opdatering: 17/8-16 kl. 1148
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I den tredje och sista delen av Avpixlats dokumentär “På flykt eller på flytt” fokuserar vi på hur tryggheten i Grekland i kölvattnet av massinvandringen från Mellanöstern och Nordafrika försvunnit och förändrat landet i grunden.Tidigare delar.

EU og Frontex’ helt sindssyge politik. På grund af EU’s monumentale forrædderi mod europæerne, er det et spørsmål om tid, inden titusinder af illegale “flygtninge” vælter ind i Skandinavien igen. De har med deres dyre analyseapparat, overhovedet ikke forstået den igangværende folkevandrings natur eller størrelse. Hvis ikke europæerne vågner og rejser sig imod dem meget snart, er der ikke noget Europa til deres børn. Begynd med Schengen og Juncker, om hvem den irske, politiske ekspert siger, at “han med sin diktatoriske facon risikerer at føre Europa ud i borgerkrig.”

Sverige, juli: 14 mord, 51 mordförsök

Journalisten Elisabeth Höglund fortsætter sin parallele optælling af grove forbrydelser. Mord og drabsforsøg et steget 373 procent siden 1975, året hvor Palmeregeringen besluttede, at Sverige skulle være “multikulturelt.” Det er forlængst ude af kontrol. BRÅ siger, antallet mord ligger ret konstant omkring 90. Ifølge Höglund er det nærmere det dobbelte.

Under juli månad 2016 begicks 14 mord, 51 mordförsök, 30 fall av grov misshandel, 14 fall av misshandel och 26 mordbränder i Sverige. Det visar den sammanställning för det grova våldet för juli månad i år som jag precis har blivit klar med. Det visar att det grova våldet ökade kraftigt under juli månad jämfört med under juni. Det gäller särskilt antalet mordförsök. Under juni månad begicks enligt min sammanställning 40 mordförsök men under juli månad inte mindre än 51 mordförsök. Det är en ökning med 27%! 14 mord, 51 mordförsök och 30 fall av grov misshandel under juli 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?