18
aug
Seneste opdatering: 19/8-16 kl. 0848
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 19-08-2016 001502

62.200 svarer til hele Södertäljes befolkning – på et halvt år. Man ser, at den er større end første halvår 2015, og man ser, hvordan den har forrykket kønsbalancen. For første gang nogensinde, er der flere mænd end kvinder i landet. Anerkendelsesprocenten for asylsøgere ligger omkring 80 procent, men resten bliver bare i landet, og Sverige fortsætter sin vej ud af historien som svenskernes hjemland. Det er vist kun i Sverige, man kan se medier pive over ikke at kunne få nok somaliere og afghanere: Migrationsverket: EU-förslag sätter stopp för generös flyktingpolitik i Sverige

Vid halvårsskiftet 2016 uppgick Sveriges folkmängd till 9 906 331 personer, av dessa var 4 943 692 kvinnor och 4 962 639 män. Det är ökning på drygt 55 000 personer sedan årsskiftet och i nio av tio kommuner ökade befolkningen. Befolkningsstatistik, 1:a halvåret 2016:Fortsatt hög folkökning

“Samtlige sexforbrydere var udlændinge”

Tino Sanadajij har fået udleveret en politirapport om de seksuelle overgreb ungdomsfestivalen We are Sthlm. Den har ikke været refereret i svensk presse, men Dagens Nyheter vidste det og mørklagde det.

Övriga 19 ärenden företer vissa betydande likheter. Detta i så mening att samtliga målsägande är flickor födda 1999-2002, att gärningsmännen – med undantag för två ärenden där det saknas signalementsuppgifter och ett ärende där gärningsmannen bara uppges ha “svart kort hår, ljus i hyn” – anges vara av utländsk härkomst, samt att alla anmälda brott bestått i att gärningsmännen tafsat på målsägandenas bröst, rumpa eller skrev samt, i några fall, även kysst henne eller försökt knäppa upp eller dra av hennes byxor.

I nyssnämnda 19 ärenden har åtta gärningsmän gripits. Deras födelsetider är angivna till perioden 1998-2001 med undantag för en man som uppges vara född 1981. Tre av dessa utpekade gärningsmän är svenska medborgare av utländsk härkomst. En gripen person anges ha tolkbehov på persiska, vilket är ett språk som främst talas i Iran. Övriga gripna är antingen afghanska medborgare eller så har de tolkbehov på dari som är ett av två officiella språk i Afghanistan” Polisens internrapport om massövergreppen i Kungsträdgården


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?