22
aug
Seneste opdatering: 22/8-16 kl. 1149
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 22-08-2016 100927Indspilning i fuld skærm 22-08-2016 100855
Kungsträdgården då och nu

På grund af indvandringen, mangler der 700 000 boliger i Sverige. Rabiate metoder tages i brug. Det ville hjælpe en del, hvis nogle hundredetusinder gamle bare tog sig sammen og døde. De har alligevel ikke sans for fremtiden, som den tegner sig i ny-Sverige.

87-årige Tora troede hun boede i sit livs sidste toværelses lejlighed på Södermalm. Den skull e renoveres efter vandskader, og hun installeres i ét rum på et nedlagt sygehus. Da hun har været der et stykke tid, får hun at vide at hun ikke kommer tilbage til sin lejlighed mere, såkaldt “nyankomne” skal overtage den fra hende. Svenske politikere tror, de har grundlagt den nye verden, men jeg har dårlige nyheder til dem: Det er en meget, meget gammel verden, de har anlagt. Læs det hele. NYA VYER PÅ ÅLDERNS HÖST


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?