22
aug
Seneste opdatering: 23/8-16 kl. 0936
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udtalelserne falder fra minut 10:30

“Grænser er den værste opfindelse nogensinde”

Her kom Juncker ud som svensk Miljøpartist. (“Miljöpartiet vill ha en värld utan gränser där alla har möjlighet att flytta,”) Han styrer imod totalkonfrontation med hele østeuropa, og vesteuropas befolkninger. Vesteuropas ledere træder vande. I mellemtiden har Juncker inviteret foreløbig 266.000 overvejende subsaharans i år. Han kalder dem “flygtninge.”

Læg mærke til, der er ikke en vesteuropæisk leder, som beder Juncker og EU om at overholde deres del af Schengenaftalen, at bevogte de ydre grænser. Løkke har måske hvisket det i en krog, men han tør ikke sige det højt. EU har skabt “Flygtningekrisen” helt på egen hånd, og kun Østeuropæerne påtaler det. En svensker vil idag give asylsøgere og illlegale stemmeret i Sverige. for ikke at tale om Annie Lööf: Låt bilbrännare jobba hos polisen. Jo ældre jeg bliver, desto mere forrykt forekommer verden mig, siger John Cleese og jeg.

Under-fire EU chief Jean-Claude Juncker risked widening divisions with European leaders today by saying borders were the ‘worst invention ever’. He called for all borders across Europe to be opened, despite the chaos caused over the last year from the flood in refugees fleeing Syria and the wave of terror attacks hitting various continent’s cities.

Speaking at the Alpbach Media Academy this morning, Mr Juncker said: ‘Borders are the worst invention ever made by politicians.”Borders are the worst invention ever!’ EU chief Jean-Claude Juncker widens rift with European leaders as he calls for ALL borders to be opened


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?