22
aug
Seneste opdatering: 23/8-16 kl. 0936
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Udtalelserne falder fra minut 10:30

“Grænser er den værste opfindelse nogensinde”

Her kom Juncker ud som svensk Miljøpartist. (“Miljöpartiet vill ha en värld utan gränser där alla har möjlighet att flytta,”) Han styrer imod totalkonfrontation med hele østeuropa, og vesteuropas befolkninger. Vesteuropas ledere træder vande. I mellemtiden har Juncker inviteret foreløbig 266.000 overvejende subsaharans i år. Han kalder dem “flygtninge.”

Læg mærke til, der er ikke en vesteuropæisk leder, som beder Juncker og EU om at overholde deres del af Schengenaftalen, at bevogte de ydre grænser. Løkke har måske hvisket det i en krog, men han tør ikke sige det højt. EU har skabt “Flygtningekrisen” helt på egen hånd, og kun Østeuropæerne påtaler det. En svensker vil idag give asylsøgere og illlegale stemmeret i Sverige. for ikke at tale om Annie Lööf: Låt bilbrännare jobba hos polisen. Jo ældre jeg bliver, desto mere forrykt forekommer verden mig, siger John Cleese og jeg.

Under-fire EU chief Jean-Claude Juncker risked widening divisions with European leaders today by saying borders were the ‘worst invention ever’. He called for all borders across Europe to be opened, despite the chaos caused over the last year from the flood in refugees fleeing Syria and the wave of terror attacks hitting various continent’s cities.

Speaking at the Alpbach Media Academy this morning, Mr Juncker said: ‘Borders are the worst invention ever made by politicians.”Borders are the worst invention ever!’ EU chief Jean-Claude Juncker widens rift with European leaders as he calls for ALL borders to be opened


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


TaSedenDitDuKommer!

Posted: 22 august 2016 - 18:09 - Svar

Snart är EU borta, så fort Turkiet kommer in så är det slut!

  Morten - - -

  Posted: 22 august 2016 - 19:40 - Svar

  Der er intet, der kan få politikerne til at opgive regnbuerepublikken Det Nye Europa. Over 16 % af de danske vælgere agter at stemme på venstre igen-igen …

  – – –

   snaphanen

   Posted: 22 august 2016 - 19:55 - Svar

   Han spår ikke, Tyrkiet bliver medlem ad første 15 år. Til den tid er vi blevet en afrikansk provins

    Morten - - -

    Posted: 22 august 2016 - 20:06 -

    Men selv nationalstaternes definitive sammenbrud vil ikke bringe regnbuerepublikken til ophør. Den vil blot grassere endnu mere. Og undertrykke sine kritikere i endnu højere grad. Bemærk hvad der sker i disse dage. Politikerne konfererer med EU – ikke med os. Overhovedet.
    EU vil slå ned på “højreekstremismen” og “islamkritikere” – reelt: EU’s fjender – så det iværksætter Søren Pind lydigt. Venstre ved du, hvor du har. Også lige præcis.

    – – –

FelixKrull

Posted: 22 august 2016 - 18:34 - Svar

Denne mand bestemmer Danmarks indvandringspolitik.

  snaphanen

  Posted: 22 august 2016 - 18:41 - Svar

  Det kan du bande på, han vil. Jeg anbefaler alle at høre talen

   FelixKrull

   Posted: 22 august 2016 - 18:49 - Svar

   Lars har jo lovet at du og jeg tager de 25.000.

Holger Larson

Posted: 22 august 2016 - 18:51 - Svar

Hvem fan… har gjort ham til EU’s leder???

  jasminum

  Posted: 22 august 2016 - 23:09 - Svar

  Alle europere som syntes det hørtes så lovende ut. De formelig ropte JA, få oss inn. Stjerner i blikket hadde de også, noen har de ennå, selv om spissene stikker dem iblant.

  Men rett skal være rett, de er bedradd, lurt opp i sky, det blir der mange sauer ut av. Det som er helt klart, Europa skal ødelegges, Alle lands regjeringer er enige. So: TAKE IT OR LEAVE IT.

   snaphanen

   Posted: 23 august 2016 - 09:43 - Svar

   Han er føderalist. Han mener, nationalstaterne er årsag til krig. Derfor skal vi opløses.

  jasminum

  Posted: 22 august 2016 - 23:25 - Svar

  Han står ikke alene, tro ikke noe ville vært annerledes med en annen leder. Der er nok av sosiopater å ta av.

FelixKrull

Posted: 22 august 2016 - 19:07 - Svar

Gudfaders for et svin!

En myrdet luderkarl fisket op af et havnebassin i Rotterdam, reanimeret og reprogrammeret paa et hemmeligt KGB-laboratorium i Murmansk engang i firserne og sendt tilbage til Europa for at infiltrere og destruere systemet indefra?

Ingen ville koebe den, hvis det var en James Bond-film.

FelixKrull

Posted: 22 august 2016 - 19:20 - Svar

OT
Det London’ske tankepoliti truer ‘islamofob’ med at myrde hans kone.

http://www.breitbart.com/london/2016/08/22/exclusive-london-lgbt-polic e-go-trolling-harass-stalk-user-threaten-family/

Ja, London skal nok faa meget glaede af deres nye, muhammedanske overherre.

Morten - - -

Posted: 22 august 2016 - 19:37 - Svar

Sig ikke: “Åbn grænserne!” Åbn dem! Gå foran med din eksempel og fjern de hegn, der omgiver dig. Virkningen af din handling vil være tusindfold virkningen af dine ord, og slå os alle med respekt og beundring. Tro mig. Fjern de hegn, der omgiver dig! Vis de bekymrede vejen.

– – –

torstein

Posted: 22 august 2016 - 19:41 - Svar

Norge, som i 1994 stemte mot EU medlemsskap i en folkeavstemning, ble samme år innmeldt i EØS, et EU light, med 75 pst deltakelse uten stemmerett i EU, av et stort flertall på stortinget, manipulert av daværende AP-statsminister Gro Harlem Brundtland. Norges EU deltakelse er nå kommet opp i 85 pst, i det vi stadig må godta og innskrive EUs lover og direktiver i vår forfatning og administrasjon. Ikke minst gjelder dette den massive innvandring fra Midt-Østen og Nord-Afrika, som EU sentralt presser på oss i stadig større grad, og som landets politiske PK-elite stadig er fremme og ønsker velkommen til Norge. Vi er ikke bare lost “in translation”, vi er fortapt som land og nasjon om dette fortsetter uhindret.

invandrare1957

Posted: 22 august 2016 - 19:47 - Svar

EU måste få ett slut annars är Europa slut. Och Europeisk kultur utrotad det har Sverige garanterat genom att skriva in i grundlagen att vi ska vara med i EU.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 22 august 2016 - 23:41 - Svar

  I kvällens Motgiftsmåndag tog dom upp just den där grundlagsändringen som kan bli deras hänvisning till när dom inom några år tillåter illegaler och icke-medborgare rösta i våra val. Om det går igenom är det game over för Sverige.

Morten - - -

Posted: 22 august 2016 - 19:54 - Svar

Jeg håber, I har ørerne slået ud, når I lytter til det her. For I kan høre af det, at det er “Kommissionen”, der sidder og strikker politikken sammen – den politik, vore politikere derefter præsenterer som et fait accomplí. Det vidste jeg godt. Men gjorde I?

– – –

GustaWasa

Posted: 22 august 2016 - 20:39 - Svar

Speciell skrivelse..
“Dikaturen, och kretauren”.
Dikaturen, är personer likt Angela Merkel och Jean-Claude Junker. En politik som bygger på “DDR-kommunism” Angela Merkel. Den andra politiken är “vänsterliberalism” Jean-Claude Junker (kommunism och extremistisk liberalism). I Sverige så är namnet “kulturmarxism”. Dessa personerna Angela Merkel och Jean-Claude Junker är helt underställda den judiske magnaten och omstörtaren George Soros.
George Soros, samt med “flera”, har inget annat i blicken än pengar och makt. Kosta vad det kosta vill i europeiska och nordiska medborgares liv. Den som förstår bibeln och betydelsen av “Judas” och “Petrus”, “den” som förrådde, och “den” som förnekade.
—-
Allt går tillbaka i judisk väg till kristendomshatet. När det judiska prästerskapet friköpte Barabas (mördaren) och korsfäste Jesus (fredsfursten). Ja, till och med ståthållaren Pontius Pilatus förstod Jesus storhet “denna man är inte av denna världen!”, när Pilatus frågade det judiska folket på torget, inte bara en gång, utan två gånger “vem friköper ni!”, därefter domen som det judiska folket utkrävde mot Jesus, så sade Pontius Pilatus till församlingen där på torget “Jag två mina händer!”.
Sex hundra år efter Barabas, så föddes nästkommande “mördare” vid namnet profeten Muhammed. En reinkarnation av Barabas. Profeten Muhammed, blev judarnas straff för att dem frikänt en mördare vid namnet Barabas. Islam kom därmed att bli landet och folket Israels öde.
—-
För att återgå till Angela Merkel och Jean-Claude Junker så har dessa ledare blivit som bibeln förkunnade, gällande förrädaren och förnekaren. Angela Merkel förråder Europas kontinents medborgare för att återinföra DDR och kommunismen genom EU-kommissionen, och förnekandet av demokratin. Jean-Claude Junker är den person som likt liberalismens girighet, som sett till att få bra betalt av George Soros, att vänder sitt ansikte bort från kontinentens medborgare, till ett förrädiskt pris av “trettio silverpenningar”.
Nu är det åter dags i “nutid” för den judiska församlingen att ställas inför demokratierna och demokraterna likt Pontius Pilatus “då” gjorde. Demokratierna i “nutid” frågar nu EU-kommissionens makthavare Angela Merkel och Jean-Claude Junker, vem friköper ni, friköper ni kristendomen, eller islam..! Hittills så har dessa makthavare i EU-kommissionen friköpt islam. Det är nu upp till det demokratiska folksamväldet att ställa sig frågan, accepterar dem detta eller icke! Accepterar de att kristendeomen som har varit en del av denna kontinent i mer än tusen år, på gott och ont. Att utplånas, och därmed införa en islam-ism som kräver total underkastelse, annars så viner det islamska svärdet över alla dem som inte tycker likt islam-ismen!!
Gällande “islam svärd” så kan demokratier och demokrater vara absolut säkra på att islam kommer att krossa allt som ens stavas demokrat eller demokrati. Europa fria medborgare kommer också få veta att kommunister likt Angela Merkel och Jean-Claude, inte har någon plats i ett islam! De kommer att bli påtalade av islam som förrädare och förnekare och därmed finns det ingen plats för “dem” i ett islamskt samhälle. Varför skulle de det, när det finns över en miljard rättrogna muslimer i världen som inget annat önskar att lägga under sig Europa och Norden.

  Morten - - -

  Posted: 22 august 2016 - 23:29 - Svar

  Jeg tror nu ikke, Merkel har noget frygte fra de muslimske kolonier, bortset fra foragt, hvilket hun sikkert ikke frygter. Og jeg er heller ikke sikker på, at muslimerne ikke vil adoptere ord som “demokrati” og tage dem forfængeligt. Kun vil de ikke evne demokrati, dersom de ikke bliver som os.

  Statistisk set nyder “demokrati” lige så stor opbakning blandt “etniske minoriteter” som blandt oprindelige vesterlændinge. Forskellen består alene i den intuitive forståelse af, hvad demokrati er. Er det en fordring på magt? Eller en bevilling af magt?

  – – –

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 00:45 - Svar

  http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street
  Dette sier vel alt om anglo-amerikanske oligarkers krigsmentalitet, adferd og tilbøyeligheter.

  EU, med denne slimålen Juncker er en lakeienes bastion. EU er en leiehær for nevnte oligarker, opprettet av dem, via CIA, som det ymtes. Lenke følger:

  Oligarkene selv lusker alltid i kulissene, de har en hær som utfører ordrer. Nå har Reinfeldt blitt innkludert i leiehæren som rådgiver i en av deres banker. Han er MAO blitt en “leiesoldat”:
  For et opprykk.

  At JUNCKER & Co. våger.

TheReligiousCynic

Posted: 22 august 2016 - 22:02 - Svar

Svenskene ER avant-garden. Det er vi andre som lever på historiens skraphaug.

  latmask

  Posted: 23 august 2016 - 07:56 - Svar

  Jag vill komma till skräphögen! Jag vill inte längre vara en försökskanin för multikulti!

Lawrence

Posted: 22 august 2016 - 23:17 - Svar

“You cannot qualify war in harsher terms than I will,” General William Tecumseh Sherman wrote to Atlanta’s officials as he moved forward with plans to evacuate and burn the city. “War is cruelty, and you cannot refine it; and those who brought war into our country deserve all the curses and maledictions a people can pour out.”

Lawrence

Posted: 22 august 2016 - 23:54 - Svar

Juncker – Over Idiot, politikere skabte ikke grænserne, det gjorde endeløse interessekonflikter mellem folkeslagene, indtil de fik løst mange af dem netop igennem at afgrænse sig efter etniske, kulturelle og religiøse tilhørsforhold. I politikere har tværtimod opfundet grænseløsheden – den grænseløse idioti. Men i vil selvfølgelig gerne tage æren for at have opfundet grænserne, og demokratiet, og folket, og økonomien, for så kan i jo også tage jer retten til at opløse det hele igen. Men alt hvad i forpagter i dag, og forpagter lige lukt i toilettet, det har mine forfædre skabt, det har mænd og kvinder af mit kød grædt og slidt sig selv til døde for, for at jeg skulle vogte det med mit liv og give det videre til de, af mit kød, der kommer efter mig. Når i nu stiller jer imellem mine forfædre og mine efterkommere og jeg, og tager alt hvad de har kæmpet og levet for fra os, så må i hellere være klar over hvad det betyder. Jeg håber i har gjort jer bevidst om hvad det betyder at erklære en sådan betingelsesløs overlevelseskrig. Der findes ingen skæbne der er hård nok til jer. Jeg håber vi mødes før jeg udånder, det skylder jeg både mine forfædre og mine børn.

Niels Henriksen

Posted: 23 august 2016 - 00:12 - Svar

EU forstår sig virkelig på at jokke i spinaten – det må man da lade dem 😉

At vi ikke kunne have haft lige så mange deltagere i hver sportsgren,
hvis vi var stillet op som en samlet union / “nation”, og dermed havde vundet
markant færre medaljer anfægter naturligvis ikke EUs virkelighedsfjerne åndsfyster,
eksperter og føderationsfantaster …

Eller USA, Canada, Australien, KIna, Rusland etc. kunne have stillet op som enkeltstater
og selvstændige provinser etc. Hvordan mon medalje-scoren så havde set ud? 😉

http://jyllands-posten.dk/international/ECE8940960/briter-sure-over-ol statistik-fra-eu/

Briter sure over OL-statistik fra EU

MADS BONDE BROBERG

Jyllands-Postens korrespondent

LONDON

Mandag skrev EU-Parlamentet i et tweet og på Facebook, at EU havde
vundet flest medaljer ved OL af alle. Parlamentet bragte et billede, hvor
EU stod øverst på en sejrsskammel, mens USA var henvist til andenpladsen,
og Kina tog plads nummer tre.

Muligvis var det ment som en morsomhed i en tid, hvor tingene ikke lige går EU’s
vej, men det har medførte ubilde reaktioner i medier og på sociale medier i
Storbritannien, hvor EU-modstanden som bekendt er så hård, at et flertal
af landets vælgere har besluttet at forlade unionen.

https://twitter.com/Europarl_EN/status/767691960920440832/photo/1

På hjemmesiden for avisen Daily Express var det mandag aften tophistorie, at EU
havde »fjernet« Storbritannien fra andenpladsen i medaljestatistikken. Avisen skrev
blandt andet:

»EU-bureaukrater har udløst ny harme efter at have taget kredit for Storbritanniens
udbytte af olympiske medaljer ved at placere sig selv på toppen af podiet og fjerne Team GB«.

Daily Telegraph skrev som sin andenmest fremtrædende historie: »EU hånet for at antyde,
at det “vandt” de olympiske lege«. Og avisen Evening Standard skrev, at »EU tænder en
modreaktion ved medaljeopgørelse, der slår Team GB af podiet«.

Niels Henriksen

Posted: 23 august 2016 - 00:40 - Svar

Hvem fanden har dog udpeget den naive, selvgode, uvidende, alkoholiske og groft uansvarlige
klovn til at være “præsident” for EU-kommisionen?!?!

Hvad foregår der egentlig oppe i hovederne på vore lallenaive politikere?

Hvorfor modarbejder de dog ikke denne udvikling for fuld kraft, men har mest travlt
med nærmest at lægge sig på maven for den og lefle for EU-kommisionen?

mjolly

Posted: 23 august 2016 - 00:57 - Svar

Meanwhile i Ungarn

Hungarian Politician Slammed For Suggesting Pig’s Heads Along Border To Stop Immigrants

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-22/hungarian-politician-slammed- suggesting-pigs-heads-along-border-stop-immigrants

niklasr

Posted: 23 august 2016 - 09:13 - Svar

Lustigt, han vill inte ha nationalstatens gränser, han vill inte ha nationalstatens lagar som skyddar dess medborgare. Men han vill jävligt gärna ha nationalstatens skattepengar.

  Niels Henriksen

  Posted: 23 august 2016 - 14:25 - Svar

  Man burde måske / kanske som et eksperimrnt nedlægge Luxembourgs grænser først – og dermed stoppe deres skattesvindelcirkus, som drukmåsen ( drankeren ) Juncker om nogen har været bagmand for? 😉

  Og så kan man jo passende lade en større gruppe “flygtninge” / “kulturber(k)igere” flytte ind i hans uden tvivl luksuriøse gemakker og på hans ejendomme som et eksperiment, hvor Juncker for een gangs skyld selv bliver forsøgskaninen. Og gør meget gerne det samme med resten af den forhadte og betændte EU-kommission og alle medlemmerne af hele tegneserieparlamentet. Det vil da i det mindste være rigtigt god reality-underholdning på en helt ny skala … altså for alle os andre 😉

   Anna Svensson

   Posted: 23 august 2016 - 20:16 - Svar

   Det skulle vara en bra början.

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 22:43 - Svar

  Han vil at alle skal ha like mye. Høres bra ut? I virkeligheten betyr det så “knapt” som det er mulig. Vi vet at lønningene skal ned (neppe for de øverste på rangstigen). Systemet avsteder kanskje en ny betegnelse, idet kommunisme/kapitalisme møter hverandre i full forståelse hos disse planleggerne. Til dette hører utviklet forakt for folket til i beste Brussel-byråkrati stil, da kapital-delens goder er reservert elitene på ulike nivå. Samt, glem ikke at EU er oligarkenes fillial, vi vil få deres Big-industris varer, innkludert gifter. Hva var ellers denne framtiden som tres ned over hodene våre ment å være, annet enn nok et grep for familidynastiene formuer. . Eks. egne sykehus

  Busjettet for “EU-provinsene, eller delstatene i denne framtidige føderasjonen skal overføres til Brussel, for en skam at de fortsetter å utarbeides av disse “hersens nasjonalstaters finansministre”, sitat slutt: Juncker på vegne av de 4 andre EU-presidentene. De har så lite pondus av minst 5 må til.

Snowflinga

Posted: 23 august 2016 - 09:23 - Svar

Det är skrämmande att det finns EU-politiker som inte har något samvetet eller förnuft och vill förstöra de europeiska länderna.

“We have to fight against nationalism,” said Juncker, who is the president of the European Commission, the EU’s executive branch.”We have the duty not to follow populists but to block the avenue of populists.” http://www.businessinsider.com/jean-claude-juncker-borders-european-un ion-immigration-2016-8?r=UK&IR=T&IR=T

Det verkar som denna politiker och många andra har förlorat kontakten med verkligheten. EU-politikerna är Europas största fiender.

Anna Svensson

Posted: 23 august 2016 - 20:15 - Svar

Förpassa äntligen denne Juncker dit pepparn växer! Vi har inte valt honom och vill inte ha honom!

Klartext

Posted: 24 august 2016 - 21:19 - Svar

#alcoholicdrivel

Leave a Comment