22
aug
Seneste opdatering: 22/8-16 kl. 0711
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi kender selvfølgelig sangen fra Cabaret (1972) i scene med Michael York, om den fremspirende nazisme i 1933. Den begynder lyrisk og slutter aggressivt. “Tror du stadig, vi kan kontrollere dem,” spørger hans ven Max bagefter. GoV.

Hvor syg er Hillary Clinton ?

Det er selvfølgeig meget svært at afgøre i en valgkap, hvor der lyves efter noder, men efter at studeret emnet nogle timer, mener jeg ikke det kan ignoreres. I nogle medvirker ansete læger. Rudy Giulliani siger, at MSM ignorerer hendessygdomstegn, og det gør de, men det skal de på den anden side sige. MSM, der vil have denne løgner og snydepels valgt, kalder de det en konspirationsteori, og det skal de jo også. Det er kendt, at hun havde en lilleblodprop i hjernen i 2012, vi ved hun falder, vi ved hun bliver behandlet med et eller andet midt under offentlige optrædener, vi ved hun hoster tørt ustandseligt og vi ved hun undgør pressekonferencer. Hun er ikke en 68-årig i en god almentilstand, hun ser  ti år ældre ud. Bliver hun valgt, er det mainstreammediernes fortjeneste, men det er jo sket før. Stefan Molyneux taler om det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?