23
aug
Seneste opdatering: 24/8-16 kl. 0053
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Her er den krise, Juncker og Kommisionen har skabt, og som jeg har forudset i måneder. Junckers revolvertaktik synes at være at knægte sine modstandere ved at oversvømme dem med afrikanere inden en forhandling er begyndt.

Forsiden af Express UK udtrykker i dag nådesløst, at “flygtningekrisen” knapt er begyndt endnu: Tinderbox at the GATES OF EUROPE: Expert warns REAL migration surge is on its way. Det er der ganske enkelte, der har sagt i flere år. Juncker kan eller vil ikke forstå det. Næppe ret mange i Folketinget forstår, at de er gået igang med at tømme Atlanterhavet for migranter med en thekop.

Hele tiden er EU et skridt foran som kriseskaber. Inden længe kan strømmen mod Danmark, Norge og Sverige være oppe i fulde omdrejninger. Vi har haft tre år til at forstå den såkaldte “flygtningekrises” natur, og vi er stadig lige uforberedte, når næste bølge kommer. Inkompetencen – også Junckers – skriger til himlen. Østrigske Kronen Zeitung skriver (Snaphanens oversættelse):

Hver uge strander tusindvis flere migranter fra Afrika i Italien, fordelingsssystemet i Rom er helt overbelastet. “Hvis Schweiz konsekvent sikrer sine grænser og situationen i Italien eskalerer truer nye asylstrømme os,” frygter den østrigske regering – som har afsluttet forberedelserne til et hegn på Brennerpasset.

“Inden for et par timer kan vi aktivere grænsebevogtningen på Brenner, anlægsarbejdet er afsluttet. Vores eksperter følger udviklingen af asylsituationen i Italien meget nøje.”

At titusinder af afrikanere, der på grund af Angela Merkels uændrede asylpolitik vil til Tyskland, men nu sidder fast i det nordlige Italien på grænsen til Schweiz, forværrer yderligere situationen: I Como er der en ulovlig flygtningelejr, i Milano er det kommet til de første optøjer.

“Det er bare et spørgsmål om tid, før alle barrierer i Italien bryder sammen og tusindvis af afrikanere ønsker at tage en alternativ rute til Tyskland – via Brenner”. Østrigs regering er i alarmberedskab og håber, at Italiens regering kan håndtere situationen lidt længere.

For krisestaben i Wien står en ting klar: Hvis yderligere titusinder indvandrere kommer til Østrig, lukker Tyskland garanteret ikke alle personer umiddelbart ind over grænsen til Bayern. Resultatet: Tyrol bliver den største asyl-ventesal i Europa. Italien vor Asyl-Kollaps: Neuer Grenzsturm droht!.

Se også: Italian Border Town Swamped By Migrants, Chaos in Como after Swiss send back migrants og Swiss Tighten Borders as Migrants Seek New Route Into Northern Europe, Tinderbox at the GATES OF EUROPE: Expert warns REAL migration surge is on its way
,

Kun en tåbe frygter ikke Det Muslimske Broderskab

Lone Nørgaard i Politiken. Der står den godt.

Det Muslimske Broderskab er ligesom Islamisk Stat sunnimuslimer og arbejder for etableringen af et verdensomspændende kalifat styret efter islamisk lov, sharia.

Broderskabet blev grundlagt i Egypten i 1928 af Hassan al-Banna, en varm beundrer af nazismen. Det Muslimske Broderskab er dødsensfarligt for såvel de muslimske landes egne ikkeislamistiske indbyggere som for vesterlændinge.

Dette perspektiv er imidlertid ikke for alvor trængt igennem i den politiske debat. Ledende politikere med Lars Løkke og Søren Pind i spidsen kender tydeligvis ikke til begrebet taqiyya. Det betyder, at i religiøse og politiske spørgsmål kan en muslim ligefrem være forpligtet til at udøve taqiyya – forstillelse – så man skjuler egne hensigter og holdninger. Forstillelsen skal blot fremme sagen. [..]

Hvor er det trist, at de såkaldte venligboere overhovedet ikke begriber, at de graver vores alle sammens grav. I katastrofalt misforstået godhed. Venligboerne graver vores grav i misforstået godhed


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 23 august 2016 - 11:15 - Svar

“…I Como er der en ulovlig flygtningelejr…” Gode nyheder… Pladderhumanisternes oaser oversvømmes.. 🙂 Og deres “humanistiske” luftkastel vælter… “F*** George Clooney” har et $100mio hus i COMO.. Mon han nu åbner sit hjerte og sine døre, for disse forfulgte afrikanere… Jeg tror NOT… HYKLERE ALLE SAMMEN…
https://www.youtube.com/watch?v=sa8jOoL0LoE

  TaSedenDitDuKommer!

  Posted: 23 august 2016 - 13:07 - Svar

  Clooney is loony!

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 15:23 - Svar

  Her likner han på en kunstig dokkemann. Slem jeg; JA. Men jeg tok ikke det bildet 😉

Morten - - -

Posted: 23 august 2016 - 11:25 - Svar

Italien kommer ikke til at hænge på migranterne. De siver lige så stille nordpå, og her i Danmark bliver de diskret “integreret”, som jeg kan se det hver dag. Der er så sindssygt mange af dem, og de figurerer intetsteds. Intet får vi at vide. – Som Morten Uhrskov Jensen meget rigtigt har påpeget: End ikke DF ser til, at vi bliver informeret. Måske fordi DF har lig i lasten fra Green Card-katastrofen, som vi heller ikke må høre om. DF har lige så stille taget kvælertag på Green Card-ordningen, men netop i det tyste, så vi ikke begynder at interessere os for, hvorfor de gør det.

– – –

  snaphanen

  Posted: 23 august 2016 - 11:35 - Svar

  TYskerne vil nok stadig opsuge mange, men vil Danmark og Sverige?

  51% in Germany think refugee influx boost local economy

  http://www.liveleak.com/view?i=856_1471929768#DccwKexVwaZJYpEO.99

   Morten - - -

   Posted: 23 august 2016 - 13:29 - Svar

   Vi vil måske ikke gøre det officielt, men tag ud og se på Vestegnen. Den er afrikansk, og er blevet det hastigt. Det ved de færreste. Men så kom selv, bese den lidt. Og vi – vi har intet fået at vide om denne ændring i befolkningssammensætningen. Samtidig hamrer det ind med personer fra det indiske område, Indien og Pakistan, og måske Bangladesh.

   Min påstand fremstår som, netop, en påstand, men tag nu derud og gør studier. Spørg folk, hvor de kommer fra. Det er den eneste måde, I kan få noget at vide på.

   – – –

   jasminum

   Posted: 23 august 2016 - 16:48 - Svar

   Nylig, jeg må tenke for å komme fram til hvor jeg leste følgende: EU er nødvendig for å demme opp for grådighet som utvikler seg i hvert et land. Den utviklingen må der settes grenser for.
   Jeg tolker dette som ideologisk basert motstand mot at enkelt land klarer bedre å utvikle seg i positiv retning økonomisk, og derved kunne gi sine borgere bedre levekkår. EU skal derved stå for felles standard, og det er jo hva som skjer pr. idag. Ressurser som krever administrativt milliarder, skal også brukes til støtte for land som ikke kommer seg opp på akseptable nivå. Kunne man ikke klart dette uten EU-byråkratiet?

   Nei, sier de AAO. Det vil vi ikke funnet oss i. Skalk lukene og øs i vei. Det gjorde de, og derfor er vi der vi er idag.
   AAO, anglo-amerikanskje oligarker.

    jasminum

    Posted: 23 august 2016 - 23:40 -

    He,he, du er undefundig du (ler).

   jonny_99

   Posted: 23 august 2016 - 18:31 - Svar

   Märkligt. Nu tror jag ju icke på några opinionsundersökningar från västvärldens demokraturer, men i t ex Wien tappar invånarna i välstånd p g a befolkningsökningen.
   http://imgl.krone.at/Bilder/2016/08/20/40305e704d0937e952732db9c012425 2__wohlstandsverlust-infografik_2-s1260_jpg.jpg

   Wasser, Müllabfuhr und vor allem das Parken werden, wie berichtet , ab 2017 massiv teurer. Kein guter Ausblick. Denn die Wiener werden schon seit Jahren ärmer. Der starke Zuzug sorgt nicht nur für schwindelerregende Mieten, Lohndruck und Problemen in der Gesundheitsversorgung. Es fehlen schlichtweg die Jobs.
   ..
   “Das heißt, mit jedem Jahr verlieren die Wiener akut an Wohlstand”, erklärt Wirtschaftskammerpräsident Walter Ruck: “Der Kuchen in Wien bleibt gleich – es essen jedoch immer mehr Menschen mit. Das liegt vor allem daran, dass es trotz Rekordbeschäftigung zu wenige Arbeitsplätze gibt.”
   http://www.krone.at/oesterreich/zuzug-zu-hoch-wiener-werden-immer-aerm er-wohlstandsverlust-story-525696

sussebassa

Posted: 23 august 2016 - 11:48 - Svar

Nå virker det på meg.. at alle land er seg selv nærmest..Drit i EU avtaler.
Det har sluttet å virke, likebra det, så steng grensene i norden…da har vi en sjanse.

Holger Larson

Posted: 23 august 2016 - 11:52 - Svar

Hvorfor bliver Italienerne VED med at samle migranterne, som krydser grænserne ulovligt, op af deres både. De er faktisk medskyldige i mængden af migranter til både dem selv og Europa.

  snaphanen

  Posted: 23 august 2016 - 12:06 - Svar

  Tjah, godt spørgsmål, men det er jo Frontex, der samler dem op og lander dem.
  I mange år sendte de dem uden videre nordpå, måske har de ikke vænnet sig til, at den trafik er blevet sværere.

  queuecumber

  Posted: 23 august 2016 - 23:00 - Svar

  Italien forsøgte på et tidspunkt at sætte de skibbrudne i land i Libyen, men de blev dømt til at betale erstatning til migranterne af en eller anden europæisk domstol. Siden har de ikke gjort det.

Oliver Langeland

Posted: 23 august 2016 - 12:37 - Svar

Verden skal forandres med gjelden som aldri slutter å vokse sammen med innvandringen. Nasjoner skal raseres sammen med de nasjonale grensene og økonomien. De internasjonale/overnasjonale banksterne og det globale militærindustrielle komplekset står bak alt sammen. Og grunnen til at man aldri hører om f.eks fractional reserve banking, Fiat-penger eller Rothschild/Rockefeller-familien selv i såkalt seriøse historiebøker, er at disse bøkene er skrevet av folk som er lojale og underdanige overfor disse mektige pengeinteressene, som også eier samtlige store internasjonale mediekonserner. Sluttproduktet av alt dette blir plutokrati https://no.wikipedia.org/wiki/Plutokrati og fascisme, men det har et annet ord for det NWO!

‘The best way to control the opposition is to lead it ourselves.’ -Vladimir Ilyich Lenin

“The establishment of a central bank is 90% of communizing a nation.” -Vladimir Ilyich Lenin

“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.”
-Congressman Larry P. McDonald, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets.

War street
Wall Streets mektigste familier og banker finansierte nazister, kommunister og alle mulige allianser i to verdenskriger. Vi måtte ta et oppgjør med dem. http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street

How Bank of England ‘helped Nazis sell gold stolen from Czechs’ https://www.theguardian.com/business/2013/jul/31/bank-of-england-and-n azis-stolen-gold

Never mind the Czech gold the Nazis stole…
The Bank for International Settlements actually financed Hitler’s war machine http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10213988/Never-mind -the-Czech-gold-the-Nazis-stole….html

I dag er alle underlagt BIS unntatt Nord-Korea. The Coudenhove-Kalergi planen er også viktig å lese om.

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 15:57 - Svar

  Så ikke din kommentar da jeg skrev. Takk til deg 🙂

  invernes

  Posted: 23 august 2016 - 18:58 - Svar

  Tiltredes 🙂

TaSedenDitDuKommer!

Posted: 23 august 2016 - 13:03 - Svar

EU is falling apart! HaHaHa!

mjolly

Posted: 23 august 2016 - 13:24 - Svar

Heldigvis er det mye fjell mellom Italia og nabolandene. Men at EU-politikerne fortsetter i samme spor som for 1 og 2 år siden viser at deres agenda altså er floode Europa og ødelegge nasjonalstatene. Det er fanatisme på nivå med Stalin, Hitler, Lenin. Det er merkelig at de fortsatt kan holde det gående. Selv i Frankrike er det ikke skjedd stort selv etter flere enorme terroraksjoner det siste året.

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 15:48 - Svar

  DER, mjolly setter du skapet på plass: “Det er fanatisme på nivå med Stalin, Hitler, Lenin”. Det hadde ikke en stakkar som Juncker mestret på egenhånd. Mange, til og med flere av dagens europeiske politikere står bak hans forsett som er å ødelegge Europas nasjonalstater, koste hva det koste vil. Og bakerst i kulissene har vi vestens imperialister som, som alltid skyver sine lakeier foran seg, enten de er enkeltpersoner eller som her omtalt EU, hvor Merkel spiller en dominerende rolle (utviser en utrolig lojalitet som den lakei hun er for NWO-ideologiens bakmenn.

  Jeg ga en lenke i går om anglo-amerikanske oligarkers finansiering og derav støtte til de krigende parter under WW1, tillike med støtte til Hitler. Håper mange leser denne, da dette er og blir den bakenforliggende sannhet (mener jeg) om denne makten over makten i US, og har vært det siden konstitusjonen….. når det er sagt:

  Kan det virkelig være mulig, at våre politikere har gått på deres limpinne, blitt bearbeidet til å tro at opprettelsen av europas føderale stater er det eneste rette. TENK DERE; hvilke, også psykologisk apparat på alle bauer og kanter disse oligarkene har hatt til benyttelse, mange av dem opprettet av dem selv. Den norske bank, den danske og de fleste andre er med i BIS (Norge fra 1931. Hvem står bak BIS, jo det er de nevnte. Tenk deres framferd i alle år – Wietnam, Afganistan og nærmet Libya, Irak og nå Syria. NB. trusslene mot Russland og videre til Kina.
  Jeg spør igjen, med hvilken rett ble EU-dannet; for å hindre krig mellom europeisk stater? Sovjetunionen, idag mot Russland?. Hah! Det er ikke til å tro, og aldri kan jeg hverken forstå eller akseptere at våre politikere bøyer seg i støvet for dette syke påfunnet, uten refleksjon overhode. De setter seg til et manisk, sosiopatisk fandens uvesen. Galskap, hverken mer eller mindre. Jeg forlanger deres avgang. Gi våre land tilbake til de rettmessige eierne. Folket.

  Les lenken og lær hva vi er oppimot av djevlekrefter, inkl. Junckers, “fisen”.

  Dette er krigsindustri, Den behøver jevnlig tilsig av nye ofres blod.

  Jeg glemte Afrika.. forrut…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 23 august 2016 - 17:50 - Svar

En annan person som Paulina Neuding uppmärksammar är den 71-åriga kvinnliga volontär hos Röda Korset i Falun som häromåret dog efter att ha blivit uthängd som “rasist” i media och därefter uteslöts ur välgörenhets­organisationen.

Den åldriga kvinnan utsattes för en smyginspelning av en kriminell invandrare från Irak när hon förde ett resonemang om att det var enklare hjälpa så kallade flyktingar där de befinner sig.

“Lyssna gärna på smyginspelningen igen, två år senare. Det hon säger är regeringspolitik nu, den nya migrationspolitiken begränsar andras tillgång till systemen, och känsligheten för exakt val av personliga pronomen torde ha avtagit”, skriver Paulina Neuding.

Neuding påpekar också att kvinnan stämplades som “främlingsfientlig” på ledarplats i Dalarnas Tidningar.

http://www.friatider.se/svensk-helomv-ndning-f-r-uppm-rksamhet

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 23:48 - Svar

  Veldig, veldig trist at noen skal oppleve slikt.

   Oliver Langeland

   Posted: 26 august 2016 - 21:40 - Svar

   Hadde bare lyst å forklare meg litt, jeg er ikke egentlig en kristen mann i følge bibelen, men mer åndelig som f.eks indianere eller vikinger, derav min logo. Ikke si det til noen;) Det er derfor jeg ikke helt passer inn på SC og blir bedt om å roe meg ned. Jeg utfordrer deres syn og “virkelighet”. Bibelen inneholder mange feil og var laget av romerne får å kontrollere mennesker. Jeg har drevet med forskning og vet at evolusjonen f.eks finnes. Jeg er en av naturen menn som er en alfahann. Jeg er en leder og hvis Norge trenger en sterk leder i fremtiden så stiller jeg opp! All Warfare Is Based Upon Deception- Sun Tzu, Art of war..

invernes

Posted: 23 august 2016 - 18:59 - Svar

Europa må bygge mur mot Italia tydeligvis.

  jasminum

  Posted: 23 august 2016 - 23:37 - Svar

  Hvorfor skal Italia betale prisen for EU og Merkels skandaløse (mildt sagt) opptreden.

Leave a Comment