23
aug
Seneste opdatering: 24/8-16 kl. 0053
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Her er den krise, Juncker og Kommisionen har skabt, og som jeg har forudset i måneder. Junckers revolvertaktik synes at være at knægte sine modstandere ved at oversvømme dem med afrikanere inden en forhandling er begyndt.

Forsiden af Express UK udtrykker i dag nådesløst, at “flygtningekrisen” knapt er begyndt endnu: Tinderbox at the GATES OF EUROPE: Expert warns REAL migration surge is on its way. Det er der ganske enkelte, der har sagt i flere år. Juncker kan eller vil ikke forstå det. Næppe ret mange i Folketinget forstår, at de er gået igang med at tømme Atlanterhavet for migranter med en thekop.

Hele tiden er EU et skridt foran som kriseskaber. Inden længe kan strømmen mod Danmark, Norge og Sverige være oppe i fulde omdrejninger. Vi har haft tre år til at forstå den såkaldte “flygtningekrises” natur, og vi er stadig lige uforberedte, når næste bølge kommer. Inkompetencen – også Junckers – skriger til himlen. Østrigske Kronen Zeitung skriver (Snaphanens oversættelse):

Hver uge strander tusindvis flere migranter fra Afrika i Italien, fordelingsssystemet i Rom er helt overbelastet. “Hvis Schweiz konsekvent sikrer sine grænser og situationen i Italien eskalerer truer nye asylstrømme os,” frygter den østrigske regering – som har afsluttet forberedelserne til et hegn på Brennerpasset.

“Inden for et par timer kan vi aktivere grænsebevogtningen på Brenner, anlægsarbejdet er afsluttet. Vores eksperter følger udviklingen af asylsituationen i Italien meget nøje.”

At titusinder af afrikanere, der på grund af Angela Merkels uændrede asylpolitik vil til Tyskland, men nu sidder fast i det nordlige Italien på grænsen til Schweiz, forværrer yderligere situationen: I Como er der en ulovlig flygtningelejr, i Milano er det kommet til de første optøjer.

“Det er bare et spørgsmål om tid, før alle barrierer i Italien bryder sammen og tusindvis af afrikanere ønsker at tage en alternativ rute til Tyskland – via Brenner”. Østrigs regering er i alarmberedskab og håber, at Italiens regering kan håndtere situationen lidt længere.

For krisestaben i Wien står en ting klar: Hvis yderligere titusinder indvandrere kommer til Østrig, lukker Tyskland garanteret ikke alle personer umiddelbart ind over grænsen til Bayern. Resultatet: Tyrol bliver den største asyl-ventesal i Europa. Italien vor Asyl-Kollaps: Neuer Grenzsturm droht!.

Se også: Italian Border Town Swamped By Migrants, Chaos in Como after Swiss send back migrants og Swiss Tighten Borders as Migrants Seek New Route Into Northern Europe, Tinderbox at the GATES OF EUROPE: Expert warns REAL migration surge is on its way
,

Kun en tåbe frygter ikke Det Muslimske Broderskab

Lone Nørgaard i Politiken. Der står den godt.

Det Muslimske Broderskab er ligesom Islamisk Stat sunnimuslimer og arbejder for etableringen af et verdensomspændende kalifat styret efter islamisk lov, sharia.

Broderskabet blev grundlagt i Egypten i 1928 af Hassan al-Banna, en varm beundrer af nazismen. Det Muslimske Broderskab er dødsensfarligt for såvel de muslimske landes egne ikkeislamistiske indbyggere som for vesterlændinge.

Dette perspektiv er imidlertid ikke for alvor trængt igennem i den politiske debat. Ledende politikere med Lars Løkke og Søren Pind i spidsen kender tydeligvis ikke til begrebet taqiyya. Det betyder, at i religiøse og politiske spørgsmål kan en muslim ligefrem være forpligtet til at udøve taqiyya – forstillelse – så man skjuler egne hensigter og holdninger. Forstillelsen skal blot fremme sagen. [..]

Hvor er det trist, at de såkaldte venligboere overhovedet ikke begriber, at de graver vores alle sammens grav. I katastrofalt misforstået godhed. Venligboerne graver vores grav i misforstået godhed


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?