24
aug
Seneste opdatering: 24/8-16 kl. 1905
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Thilo Sarrazin København 2013

Thilo Sarrazin København april 2013. I London alene, er der måske over 1 mio illegale. Østrig har under overvejelse at inddrage asylstatus for kriminelle.

Outspoken former Berlin finance senator Thilo Sarrazin demanded failed asylum seekers be thrown out of Germany “if necessary under military protection”. Mr Sarrazin, 71, demanded fundamental changes in the law to get rid of unwanted immigrants. He urged the status of migrants should be radically changed and branded the current system “a gateway to uncontrolled immigration”.Migrants should be rounded up and thrown out by the ARMY, says top German politician

We are Sthlm – Somalia eller Sverige?

Sådan ser den berygtede festival ud på videeo, med de mange sexovergreb. Lutter store arabiske drenge og svenske kvinder, som jeg formoder ikke er overklassens døtre. Det er i dette miljø, hvor svenske drenge skal forsøge at klare sig, endda i et land hvor mænd nu er i flertal og de er feminint opdraget. De har ikke en chance i den ulige kamp. Den har feministerne virkelig regnet smart ud, det er krigen mod svenske mænd på et helt nyt niveau: Det demografiske og kulturelle. I processen forråder de også nationen, som Black Pigeon malende beskrev. Man kan høre Ingrid Carlqvist disutere det her i podden omkring minut 22.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?