28
aug
Seneste opdatering: 28/8-16 kl. 1538
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeppe Juhl runder sædvanen tro også Sverige.

Jimmie Åkessons sommertale i Sølvesborg

Åkesson gør godmodigt grin med svenske politikere, det er ikke nær så slemt som hvis jeg eller andre skriver om dem, men pressen er eddikesur. Det kan jeg godt forstå. Disse journalister tror, at de er meget vigtige og indflydelsesrige, de har i tyve år fortiet og svinet partiet til, de har gjort alt for at svenskerne skulle hade SD, og det bare vokser. Uha, det gør ondt på dem, det sprutter ud af dem: Åkessons hån: Svikare, fifflare och “typisk lort”, Jimmie Åkesson raljerade, hånade och förolämpade i sitt sommartal, Jimmie Åkesson håller hov i sin sommarstad.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Hestehandleren

  Jimmie Åkesson er en god taler…. Men det, der er slående, er hvor LET et offer/til grin, den feminiserede politiske korrekthed er… Uanset hvor biased de svenske journalister er… Så er det ikke sandsynligt at der er mange med en IQ under 100… Og disse må have meget svært ved at lyve for sig selv……. Hvis jeg var svensk journalist… Ville jeg køre til Danmark hver anden måned og fylde min Volvo Stationcar med boxvin og Harboe pilsnere til 2,-kr stykket… Bare for at flygte og i den mindste have en mening med at få “sølvpenge” for at sælge mit land og mine børns fremtid… SKÅL

 • Tafsa inte på Sverige!

  Danmark håller också på att gå åt helvete med Islamisering! De ligger inte långt efter Sverige! Se er omkring bara!

  • Hestehandleren

   Jaaahhh, du har helt ret… Derfor kører jeg til Netto/Fakta/Aldi og fylder min stationcar med øl og vin…SKÅL og velkommen til virkeligheden… Som snart rammer PK eliten… 🙂

  • Verden_er_gal.

   Det samme gjelder Norge. Men debattklimaet ser ut til å være verst i Sverige, best i Danmark og med Norge et sted mellom der.

   • Tafsa inte på Sverige!

    Norden håller på att gå riktigt illa!

  • Odd S. Olavssøn

   Jeg vil give dig ret i at Islam også er et stort irritationsmoment i Danmark, men ligefrem at tro at “De ligger inte långt efter Sverige!”, det er altså noget kvalificeret vrøvl og fordrukkent sludder! Danmark har heldigvis kun modtaget BRØKDELE af de velfærdsmigranter og skäggbarn som Sverige (og Tyskland) selv har INVITERET til deres/jeres lande, på grund af en misforstået godheds-politik. F.eks Reinfeldts ‘huminära stormakt’ og Merkels ‘Wir schaffen das’!

   Så nej, vi er LANGT efter Sverige når vi taler om selv-destruktion. Jeg tør endda vædde på at Danmark når at redde sig selv, modsat Sverige.

   Desværre Sverige, set her fra den anden side af Øresundsbron ser fremtiden MEGET mørk ud for Sverige… Med mindre at SD får 35-40% af stemmerne i 2022!

   • Tafsa inte på Sverige!

    När jag var på Tivoli i Köpenhamn så såg jag mummitroll överallt t o m jobbade dom där! Inte kände man att man var i Danmark längre!

 • Niels Henriksen
 • Niels Henriksen

  Dagens tegning

  26.08.2016 kl. 06:00

  Den svenske kirke finder det ukristeligt og provokerende at bære korset i solidaritet med forfulgte kristne.

  http://www.jyllands-posten.dk/pictures/NICA_Billede__free_/article8950 343.ece/ALTERNATES/h-free/56686623.jpg

  http://jyllands-posten.dk/debat/tegning/ECE8950344/dagens-tegning/

 • Niels Henriksen
 • Gunnar Biering

  Det distraherer mig, at han staver “speak” med to e’er. Jeppe Juhl er nemlig fremragende efter min mening.

  • snaphanen

   ja, jeg ved ikke hvorfor, men jeg skal spørge ham, når jeg ser ham

  • Odd S. Olavssøn

   Måske ordleg, newspeak/news peek?..

   • Gunnar Biering

    Nej, for det hedder jo “peak” (performance, f.eks.).

 • mjolly

  Norge starter å bygge grensegjerde, blir forhåpentlig flere av dem etterhvert.

  The Left always complains that the United States isn’t more like Europe, particularly Scandinavia, and now the joke’s on them because Norway now plans to build a border wall to halt the flow of illegal migrants pouring in from Russia.

  This racist display of European white supremacy will be a 660 foot-long steel fence stretching 11 feet high and will run from the Storskog border crossing on the Norway-Russia border.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-28/norway-builds-wall-because-mi grants

 • invandrare1957

  Jimmie har fel på en punkt annars är han väldigt bra talare och behaglig att lyssna på och Sveriges enda hopp i politiken. Joo Löfven är en översittare det han säger är sanningen det han säger ska man tro på det ska man göra han beter sig som en diktator fashist. Han är inte för demokrati. Utan han står för elitens världsstat kommer det från medborgarna i Europa tror knappt det. Utan det kommer från en liten klick människor som tror att dom bestämmer framtiden för jorden.