28
aug
Seneste opdatering: 28/8-16 kl. 1538
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeppe Juhl runder sædvanen tro også Sverige.

Jimmie Åkessons sommertale i Sølvesborg

Åkesson gør godmodigt grin med svenske politikere, det er ikke nær så slemt som hvis jeg eller andre skriver om dem, men pressen er eddikesur. Det kan jeg godt forstå. Disse journalister tror, at de er meget vigtige og indflydelsesrige, de har i tyve år fortiet og svinet partiet til, de har gjort alt for at svenskerne skulle hade SD, og det bare vokser. Uha, det gør ondt på dem, det sprutter ud af dem: Åkessons hån: Svikare, fifflare och “typisk lort”, Jimmie Åkesson raljerade, hånade och förolämpade i sitt sommartal, Jimmie Åkesson håller hov i sin sommarstad.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?