29
aug
Seneste opdatering: 29/8-16 kl. 1402
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Le Cenacle er en gourmet-restaurant med et vist niveau, der ligger i Paris-forstaden Tremblay en France. (Det er ikke Michelin restauranten med samme navn, den ligger på Montmartre.) Nu er  ejeren “islamofob” i medierne, hvilket måske er meget naturligt, da han havde en ven, som døde i Bataclan-terroren. Han henviser også til den dræbte præst i Normandiet, der åbenbart har været dråben for ham.

Man kan sige, han generaliserer noget, men som Sam Harris siger i sin omtale af Dabiq magasinet, er der virkelig man sympatiserer til disse ideer. Alt, alt for mange. Europæiske politikere har ikke, som de selv tror, lukket enkelte fanatikere ind, som misforstår islam, de har lukket hele hære ind af mennesker, der aldrig kunne drømme om at tage afstand fra koranens kernebudskaber, selvom de (endnu) ikke er voldelige selv.

Naturligvis bliver det over tid uhyre blodigt, og vi driver uhjælpeligt ud i konflikt, fordi vi og vores ledere ikke forstår vores fjende. Krofatter har fattet mere af det større billede, end hans politikere. Hør endelig: Waking Up with Sam Harris #43 — What Do Jihadists Really Want?

Allahu-akbar: Ny hverdagsterror i Tyskland

Tyske medier mener han er sindssyg eller på stoffer, og de udelader Allahu Akhbar delen af historien. Vi kan forvente, som Greenfield siger i analysen nedenfor, at medierne vil lyve mere og mere lodret for os, efterhånden som multikulturen udarter. Der er lige begået først formodet bombeattentat i Bryssel til morgen, der viste sig at være almindelig kriminalitet.

A MAN screamed “Allahu Akbar” as he attacked a couple with their own picnic knife at a German music festival.A 66-year-old woman, believed to be the other victim’s wife, is fighting for her life.

 

Her 57-year-old husband was seriously injured but managed to overpower the attacker who was then arrested by police officers in Oberhausen.The attack took place just after 7pm on Saturday evening near Stadion Niederrhein,Police officers say the suspect is a 26-year-old from Duisburg, Germany.Local media said the man went on a “rampage” at the canal side music event. He harassed several daytrippers before snatching a knife from the floor where the victims were enjoying a riverbank picnic. Woman fighting for life after knifeman screaming ‘Allahu Akbar’ attacked couple at German music festival


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?