31
aug
Seneste opdatering: 31/8-16 kl. 1933
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Die Welt, tysk, utekstet. Broder: FLÜCHTLINGSPOLITIK “Die Kanzlerin ist eine tragische Figur”

Mecklenburg-Vorpommern: AfD større end CDU

Mecklenburg-Vorpommern er delstaten syd for Danmark mellem Berlin, Hamburg og Stettin. Den har 1.7 mio indbyggere. Mon ikke Merkel, som Broder skrev i går, vælter sig selv?

AFD passerer på CDU. AFDs spidkandidat Leif-Erik Holm styrer i Mecklenburg-Vorpommern mod en sensationel succes. Et mareridt for CDU kan blive en realitet. Få dage før delstatsvalget i Mecklenburg-Vorpommern trækker den højreorienterede populistiske AfD i en ny meningmåling forbi CDU og kan blive næststørste parti efter Kristendemokraterne. AfD får 23 procent mod kun 20 procent til Merkels CDU. Et mareridt for Merkel, kan blive til virkelighed. SCHOCK-UMFRAGE AUS MECKLENBURG-VORPOMMERN. Die AfD zieht an der CDU vorbei,


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?