1
sep
Seneste opdatering: 1/9-16 kl. 0844
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tatjana Festerling: Islam is the Weapon of Mass Destruction That is Used Against Us, tysk undertekstet.

Er Lars Hedegaard “højreekstremist” ?

Man må ikke sige for  Jacob Mchangama, at politikerne er landsforræddere, så er man en “højreekstremist.” Jeg mener, ekstremisterne er dem, der har foræret vores land bort i 33 år uden at spørge befolkningen, og det kan undre mig, at de endnu ikke har skabt en hær af højreekstremister, for jeg kan ikke se nogen i Danmark. Endnu. Har disse politiske ekstremister allerede plantet vore børns krig, eller kan vi endnu nå at afværge den? Det er lotteri, vi ved det ikke.

“Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” siger Niccolo Machiavelli. Den dag frygter jeg, vi vil se de ekstremister, politikerne har arbejdet på at skabe i årtier.

Er man ekstremist, hvis man benævner politikere “landsforrædere”? Ja, mener Jacob Mchangama. Nej, mener Lars Hedegaard, der selv har brugt benævnelsen. Læs hans replik til Mchangama her

M påpeger, at jeg har betegnet de politikere, der har åbnet landet for islam, som landsforrædere. Det står jeg gerne ved. Hvad skal man ellers kalde de ansvarlige, der har udleveret deres landsmænd og efterkommere til samme skæbne, som overgik de kristne og jøderne fra Marokko og til Indiens grænser.

De anede ikke, hvad de havde med at gøre? Måske ikke i begyndelsen, men de har haft mindst 30 år til at finde ud af det, og de fortsætter. De har dog skrevet under på Grundloven og dermed lovet at beskytte vores frie og demokratiske orden

Dette til trods ligner de mere folk, som står op om natten for at kaste betonblokke ned på motorvejene, for derefter at påstå, at det kom bag på dem, at de ramte nogle biler. Læs det hele Der er forskel på postbude


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?