2
sep
Seneste opdatering: 2/9-16 kl. 1259
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon kommenterer den seneste politichikane af Tommy Robinson.

Pistolmand Mesa Hodzic er død

Han advokat mener, det er dybt tragisk. Jeg mener, hvis politibetjenten overlever nogenlunde intakt, det er den bedste udgang på en rådden situation. Det hele er virkeligheden politikerskabt. Den brutale, kriminelle bosnier skulle aldrig have befundet sig i Danmark, og hashmaffiaen er grundlagt af årtiers hjernedød politik. Christiania har ikke i første omgang noget med det at gøre.

25-årige Mesa Hodzic, der mistænkes at stå bag onsdagens skyderi, er afgået ved døden.Det bekræfter mandens forsvarer over for Ekstra Bladet.- Jeg kan bekræfte, at politiet har oplyst til mig, at min klient desværre er afgået ved døden klokken 01.42 i nat, siger Jacob Kiil til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han ikke ved mere om de nærmere omstændigheder, og han kan ikke sige mere om sagen. Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der efterforsker sagen, fordi han blev skudt af politiet, har også bekræftet, at han har mistet livet.Den 25-årige mand blev skudt af Politiets Aktionsstyrke torsdag morgen efter en menneskejagt, der havde varet hele den foregående nat. Formodet gerningsmand bag Christiania-skyderi død, Suspected Christiania gunman is dead: report


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?