2
sep
Seneste opdatering: 2/9-16 kl. 1259
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Black Pigeon kommenterer den seneste politichikane af Tommy Robinson.

Pistolmand Mesa Hodzic er død

Han advokat mener, det er dybt tragisk. Jeg mener, hvis politibetjenten overlever nogenlunde intakt, det er den bedste udgang på en rådden situation. Det hele er virkeligheden politikerskabt. Den brutale, kriminelle bosnier skulle aldrig have befundet sig i Danmark, og hashmaffiaen er grundlagt af årtiers hjernedød politik. Christiania har ikke i første omgang noget med det at gøre.

25-årige Mesa Hodzic, der mistænkes at stå bag onsdagens skyderi, er afgået ved døden.Det bekræfter mandens forsvarer over for Ekstra Bladet.- Jeg kan bekræfte, at politiet har oplyst til mig, at min klient desværre er afgået ved døden klokken 01.42 i nat, siger Jacob Kiil til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at han ikke ved mere om de nærmere omstændigheder, og han kan ikke sige mere om sagen. Den Uafhængige Politiklagemyndighed, der efterforsker sagen, fordi han blev skudt af politiet, har også bekræftet, at han har mistet livet.Den 25-årige mand blev skudt af Politiets Aktionsstyrke torsdag morgen efter en menneskejagt, der havde varet hele den foregående nat. Formodet gerningsmand bag Christiania-skyderi død, Suspected Christiania gunman is dead: report


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 2 september 2016 - 09:21 - Svar

Spekulere over oprindelsen af navnet Pusher Street. Christianitternes provokation til det småborgerlige skaffedyr med budskabet, vi gør præcist hvad der passer os? Lidt ligesom firmaet Afuk og Elbæk.
Nu er regningen kommet og piberiet startet. Det kapitalistiske og udsugende Christiania vånder sig.
Nedskydningerne er således blevet det store dementi af deres såkaldte frihed og tilsvarende vores såkaldte tolerance.
Nu man fjerner boderne kunne man altså starte med at ændre navnet og bede det øvrige samfund om tilgivelse. Men det bliver blot en skinmanøvre og giver politikerne deres sædvanlige alibi for blot at snakke.

  snaphanen

  Posted: 2 september 2016 - 09:30 - Svar

  Jeg synes asociale danskerne skulle holde op med at købe hash (der). Hvor der er en milliard i profit, er der våben og vold. Og så synes jeg, vi skullle legalisere hash ligesom Portugal gjorde for 14 år siden med gode erfaringer. Med et slags er forbrydermaffiaen gjort brødløs. Christianitterne kan ikke holde dem væk, politikere kan. Tænk hvis vi havde bekæmpet prostitution lige så hjernedødt.

   sussebassa

   Posted: 2 september 2016 - 10:03 - Svar

   ..”vi skulle legaliser hasj”…
   La oss alle bli zombies, det skulle jo løse det meste..å leve i sin egen verden hvis alle gjorde det..Not.

    snaphanen

    Posted: 2 september 2016 - 10:24 -

    Det er et mindre onde, end det vi har nu. Den illegale hash er blevet stærkere og stærkere over årene. Staten kunne sælge en mild hash, folk ikke blir psykotiske af

    sussebassa

    Posted: 2 september 2016 - 10:53 -

    ..Et mindre onde…men vi ville få andre…flere rusmisbrukere..Å godkjenne hasj vill føre til andre problemer..
    Det Vet du ikke, fordi å sammenligne forholdene i Portugal med Danmark..kultur mm må gjøres.
    Så å frigjøre bruk av hasj skulle løse problemer tror jeg ikke..Vet jeg siden jeg har jobbet med rusmisbrukere i Norge i flere år..bla innen psykiatrien ..for mange er det et trinn for bruk av mere alvorlige stoffer..heroin og lignende
    De som forsvarer bruken snakker ofte for “sine syke mor”.
    Mine kunnskaper har jeg egentlig ifra heavy stoffmisbrukere selv..som begynte med hasj men endte opp med tyngre stoffer.

    KnudMadsen

    Posted: 2 september 2016 - 13:28 -

    DET tror jeg, at du har meget ret i sussebassa!!
    Giver man hash fri, vil det miste sin effekt på den enkelte, som så vil forsøge sig med kraftigere midler.
    Det er muligt, at det er en form for sisyfoskamp, men den er nødvendig.

    sussebassa

    Posted: 2 september 2016 - 14:02 -

    Det har jeg ifra de Helproffe…rusmisbrukere selv som børjade på hasj, men då det inte ga nok effekt øver tid, gikk øver på hardere stoffer, så..

   River

   Posted: 2 september 2016 - 10:26 - Svar

   For mig lyder du nu lidt som politiker. Fakta er at Christianitterne er bordelmutter og faciliterer dette gangstervæsen. For at bruge din egen sammenligning med prostitution.
   De håner os ved at kalde gaden Pusher Street og viser hvad der reklameres for.
   Hvem laver boderne? Hvem lejer boderne ud? De kan åbenbart fjerne boderne uden problemer, hvorfor? Nu taler de oven i købet om at befri byen. Hykleri ud over enhver grænse.

   Hash er sindssygt skadeligt. Det ved jeg af familiemæssig og personlig erfaring. Min holdning er at hvis man vil leve og dø i rendestenen så be my guest, men sørg for at de ikke får adgang til frugten af andres slid. Så lad de to ting følges.

   Hash er en flugt fra en tilværelse der er tømt for indhold på næsten alle planer. Skal der gøres noget tror jeg stort set at samfundet kun skal opretholde grænserne, eksterne som interne, totalt uden skelen til hvem der skulle forbryde sig. Samfundet bør ikke give privilegier, kun hjælpe folk i nød og altså uden optioner.

   Sammenligninger med prostitution vil OT iøvrigt betyde at vi bevæger os imod at skulle straffe brugerne og berømme pusherne. Jvf at kriminaliserer kunderne i stedet for luderne, der i dit billede vil være forhandlerne. Træt af at hører offergørelse af kvinder der ikke vil arbejde som andre.

    snaphanen

    Posted: 2 september 2016 - 10:34 -

    Det er uklart, hvad Christiania tjener på hashhandlen, udover hvad der siver ud i staden via forbrug og turistbesøg. Jeg tror ikke, nogen ved det. Mange derude vil jo gerne af med pusherstreet, men de har ikke rigtig magtmidlerne, og det ville også bare flytte et andet sted hen.
    Om hash skadelighed: Der er stor uenighed, men jeg har da mine egne erfaringer fra tresserne. Det er bedst at lade være, men hvad er det næstbedste?

   KnudMadsen

   Posted: 2 september 2016 - 13:23 - Svar

   Jeg kører, som rigtig mange andre, ofte for stærkt i min bil, og jeg kører, som rigtig mange andre, uden sikkerhedssele.
   Jeg kræver færdselsloven lavet om, så vi igen får fri hastighed som i tresserne og ingen seletvang!!
   Tror du det har nogen gang på Jord?

invernes

Posted: 2 september 2016 - 09:36 - Svar

Flott at terrorist svinet er død ! håper politimannen klarer seg og blir frisk igjen, skam til Christianitterne som tillater islamsk terror.

Holger Larson

Posted: 2 september 2016 - 10:18 - Svar

Christiania burde sidestilles med et fremmed land. Dvs. at de personligt betaler for at komme på danske hospitaler og brug af danske læger samt for alle andre velfærdsgoder. Forhåbentligt får de ikke allerede børnepenge, kontanthjælp osv.

  Tafsa inte på Sverige!

  Posted: 2 september 2016 - 10:52 - Svar

  Jämna Christiana med marken!

   Holger Larson

   Posted: 2 september 2016 - 11:02 - Svar

   De skal have den Philippenske løsning.

invernes

Posted: 2 september 2016 - 10:33 - Svar

Jeg ser de driver med en opprydningsaksjon nå, de fjerner alt av kriminalitet der inne 🙂

http://ekstrabladet.dk/112/article6270737.ece

  sussebassa

  Posted: 2 september 2016 - 18:56 - Svar

  Jag måste skratta endå…
  Ser på Dk fjernsyn hvor naboene er de som river ned og rydder vekk alle hajsboder…
  så kommer politikerne og polisen med sine uttalande….så bra naboer…duktiga.
  Noen danske fegiser der også, som vi har i Sverige.

   invernes

   Posted: 3 september 2016 - 11:27 - Svar

   Tiltredes 🙂

Tafsa inte på Sverige!

Posted: 2 september 2016 - 10:49 - Svar

Bra att han dog! Danmark sopa rent i ert land innan det är totalt försent som i Sverige! I Sverige är det endast ett krig som kan ändra utgången!

  KnudMadsen

  Posted: 2 september 2016 - 13:17 - Svar

  Vi har så mange politisk korrekte idioter her i Dummark, så det er vanskeligt at rydde op. Vi får også en borgerkrig her, desværre. 🙁

   Tafsa inte på Sverige!

   Posted: 2 september 2016 - 13:42 - Svar

   Nu när Turkiet kommer att få Visumfritt in i EU så kommer EU att falla som ett korthus! HaHa! Det är kanske bäst så!

Peter Buch

Posted: 2 september 2016 - 11:00 - Svar

Margrethe

Posted: 2 september 2016 - 11:31 - Svar

Er Portugal blevet et mindre kriminelt land, og mere velstående, fordi de har legaliseret hash? Hvem tror på portugisisk “statistik” ? Holder kriminelle op med at være kriminelle, for du afkriminaliserer hashen? Heureka! Afkriminaliser alt, hvad der er kriminelt. Så styrdykker kriminaliteten…

Cirka hver 10. skizofren, der ligger og kvabber på psykiatriske afdelinger har en hashrelateret diagnose. Det er så kun toppen. Der til kommer alle de unge, som langsom men sikker ødelægger deres indlæringsevne, deres evne til at passe selv et banalt job, deres evne til at opbygge sunde menneskelige relationer, og så er der lungecanceren, som i forvejen koster os andre ikke-rygere en bondegård under parolen: “Frihed til at gøre hvad jeg vil – Ingen kvaler, for andre betaler!”

Legalisering af hash er symptombehandling.
Symptomet på konsekvenserne af en skrigende uansvarlighed, som verdenshistoriens mest egoistisk, infantiliserede og narcicistiske generation 68’generationen har ansvaret for. De sad på kulturministeriets trappe og røg hash, skabte sig og var destruktive over for de institutioner, moral og regler, skrevne som uskrevne, der holdt samfundet sammen. Ind til det ikke var sjovt mere. Så rejste de sig fra trappen, gik hjem til PH-lamper og et liv, generelt proppet med alt det borgerlige tingeltangel – og penge, som alligevel godt kunne bruges, da det kom til stykket.

Men deres overfladiskhed, egoisme og uansvarlighed har overlevet i stor stil. De unge menneskers helte og idoler i medierne praler af deres hasherfaringer. Ingen, de ser op til, gør opmærksom på konsekvenserne. Og så kender jeg sangen til hudløshed om de ødelæggende konsekvenser ved alkohol. Skal en form for elendighed undskylde endnu mere elendighed?

Men bevares. Når vores kultur alligevel skal gå på røven, så lad da de unge ryge sig lige så snotdumme som de masseimporterede khat-tyggere. Så kan de rigtig multikulti den, udveksle erfaringer med de importerede om, hvor daajligt det er at gå rundt i sine lavintilligente hash- og khattåger. Det bliver stort, rigtig multiagtig.

  KnudMadsen

  Posted: 2 september 2016 - 13:15 - Svar

  Helt rigtigt Margrethe!
  Jeg husker også med rædsel den scene, du beskriver med de hashrygende idioter på trappen med den totalgale Klaus Rifbjerg i spidsen.
  Jeg trak en ekstra god flaske rødvin op den dag, da det møgdyr endelig kreperede. 🙂

  snaphanen

  Posted: 2 september 2016 - 15:12 - Svar

  Med hash og sindsygdom er det tit svært at sige, hvad der kom først. Det er i al fald helt sikkert, at det stærke hash der sælges nu, er langt mere risikabelt end f.eks. grøn Libanon.
  Afkriminaliseringen, der også omfatter andre stoffer, har haft mange gode effekter. Men det er en kilometerlang diskussion, som selv ikke de meget indsatte kan blive enige om. Independent er vel pålidelig nok en kilde?

  Portugal decriminalised drugs 14 years ago – and now hardly anyone dies from overdosing

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/portugal-decriminalised -drugs-14-years-ago-and-now-hardly-anyone-dies-from-overdosing-1030178 0.html

Chingachgook Jensen

Posted: 3 september 2016 - 01:39 - Svar

Frigiv hashen – eller forbyd alkohol.
Det ville give mening.

  invernes

  Posted: 3 september 2016 - 11:29 - Svar

  Absolutt ikke ! hash bør kun være til medisinsk bruk.

Chingachgook Jensen

Posted: 3 september 2016 - 13:26 - Svar

Og alkohol ligeså. Kun til medicin.
Forbrydelser involverer langt oftere alkohol end andre rusmidler.

Leave a Comment