2
sep
Seneste opdatering: 2/9-16 kl. 0811
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tove Lifvendahl, politisk redaktør på Svenska Dagbladet, tidligere formand for MUF (Moderat Ungsom) havde en ret god kommentar i Spectator i går, helt afgjort friere skrevet, end hvis den havde stået i SvD. Hun går dog let henover, at det var hendes egen partichef Fredrik Reinfeldt, der endelig knock outede Sverige med den 3 verden som våben, og hun pisker sig selv med, at “vi ikke har været gode nok til at integrere.”

Nej, fejlen liger mere præcist i, at lukke uintegrerbare personer ind i hundredetusinder, de bliver aldrig integreret. Glem det, og lad være med at fortsætte som alle politikerne desværre vil om tre år. ”Flyktingpaus” är bara ett trevande halvt steg,” skriver Jan Tullberg i dag. Sverige kan slet ikke tåle mere etnisk opdeling. Den er gået over stregen for tyve år siden. I dag kalder magazinet hende meget morsomt ” Toby Livendell.” How Sweden became an example of how not to handle immigration. Den blågule håndgranat er rigtig flot.

Sverige: 14 mord, 51 mordförsök i juli

Svensk statistik er berømt for at være “kreativ” på en politisk måde. Jeg har ikke mødt en dansk journalist, der ikke ved det – det skulle da lige være David Trads. Journalist Elisabeth Höglund tror ikke på BRÅ s statistik. Hun tæller selv mord, og hun kommer til næsten det dobbelte af, hvad BRÅ påstår. Ultra-violence sort på hvidt:

Under juli månad 2016 begicks 14 mord, 51 mordförsök, 30 fall av grov misshandel, 14 fall av misshandel och 26 mordbränder i Sverige. Det visar den sammanställning för det grova våldet för juli månad i år som jag precis har blivit klar med. Det visar att det grova våldet ökade kraftigt under juli månad jämfört med under juni. Det gäller särskilt antalet mordförsök. Under juni månad begicks enligt min sammanställning 40 mordförsök men under juli månad inte mindre än 51 mordförsök.

Om jag räknar samman siffrorna för de olika brottskategorierna för hela perioden 1 januari 2016 till och med 31 juli 2016, alltså under årets sju första månader, så har det i Sverige begåtts 93 mord och 231 mordförsökDet är en ökning med 27%! 14 mord, 51 mordförsök och 30 fall av grov misshandel under juli 2016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?