4
sep
Seneste opdatering: 5/9-16 kl. 1130
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en lille delstat, og det er det gamle DDR. Endnu vil man næppe se noget lignende i de vestlige Nordrhein-Westfalen eller i Baden-Württemberg, men jeg tør ikke spå om hastigheden. Det er gået meget hurtigt for AfD. I år er det præcis ti år siden, jeg første gang bemærkede en ny ånd end den jeg kendte fra mange tidligere Tysklandsbesøg: Flagene, her og her.

‘Die Ossies’ der har været under kommunismens åg, har finere antenner og mere kampånd. “Højeradikale” kalder venstrevredne journalister AfD, også i Danmark. “Anti-hijra invader “migrant” movement” kalder Andrew Bostom mere præcist partiet, med begreber der endnu ikke er feset ind på journalistuddannelserne- eller universiteterne eller hvad de hedder lige for tiden.

The figures may change when the final count is in but the result is seen as a clear disaster for Mrs Merkel.The result will further plunge her prospects of serving a fourth term in office in doubt when Germany stages its general election in the autumn of 2017.

Mecklenburg-Western Pormerania is Germany’s poorest state and elections are usually decided on economic issues. But this one was fought solely on the refugee question. After the AfD win the party leader Frauke Petry said: ‘We have made history here today.’ Merkel is smashed in her home state polls by the far-Right a year after she let hundreds of thousands of migrants into Germany, –  Erdbeben in Meck-Pomm: AfD stärker als CDU! – Dear Angela

EU: Europe ‘close to limit’ on refugee numbers

Skriften på væggen er: Først napper vi Merkel og nøglelandet Tyskland. Så fortæller også Vesteuropa Bryssel, at de er papirtigre og kan rende og hønse med deres koloniseringsplaner. Der er et kapløb igang, hvem ødelægger hvem først? “Flygtningekrisen” er kun et fordelingsproblem, ifølge Donald Tusk og Juncker.

Men EU er en farlig modpart. I juni foreslog kommissionen ved Frans Zimmerman 10.000 Euro for “nybosætter” i Europa, i det EU åbenbart tror, at antallet “flygtninge” er endeligt, og at de derfor kun er et fordelingsproblem. Pressemeddelelse: Enhancing legal channels: Commission proposes to create common EU Resettlement Framework.

EU har skabt “flygtningekrisen”, og de fortsætter med at opmuntre den. Samtidigt er et krigsskib afsejlet til Middelhavet “for at forhindre tusindvis af migranter i at komme ind i Europa.” I det mindste taler EU med flere tunger nu. Efter hele tre år, hvor EU kunne have samlet deres tanker, drejer de stadig forvirret rundt om sig selv.

Europe is “close to limit” on accepting refugees, EU President Donald Tusk said Sunday, as he urged the international community to do more to step up resettlement of those seeking refuge.

A growing number of refugees have fled to Europe to escape instability in Syria, Iraq, Eritrea and Somalia, among other nations.

“The practical capabilities of Europe to host new waves of refugees, not to mention irregular economic migrants, are close to the limits,” Tusk said Sunday before the start of the two-day G20 summit in China.Europe ‘close to limit’ on refugee numbers, EU president says

Jeg har fået den fra Polen, men jeg kan ikke sige, om den er polsk

Attachment-1


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?