6
sep
Seneste opdatering: 7/9-16 kl. 0637
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Joakim Lamotte er journalist og “vänsterdebattør og feminist.” Man husker ham måske som temmelig militant i Debatten DR2. Danmark og Sverige & feminisme og ligestilling fra januar i år. Her i Trollhättan er han imidlertid blevet “mugged by reality.” Der venter ham og Sverige nogle svære, svære tømmermænd i de kommende årtier. Han har småbørn, han skulle tage og skamme sig over at have sovet så længe. Lamottes raseri mot stenkastarna i Trollhättan: ”Snart kommer ni få så mycket skit så det fattar ni inte

»Wrap them in pigskin and send them home«

I dag har Sverige efter mange år opdaget Dublin forordningen, og vil sende tusind “flygtninge” der er kommet gennem Ungarn tilbage. Ungarn vil ikke høre tale om det. Sverige i bråk med Ungern. Ungarn er gået til vaflerne. Mærkeligt at det stadig kan forenes med et Schengen og EU-medlemsskab:

Hungary will close border with Serbia and employ more than 3.000 refugee hunters

HUNGARY IS PREPARING FOR THE NEW REFUGEE WAVE: On the border with Serbia sends more than 3,000 refugee hunters !!

Hungarian police hired 3,000 “migrant hunters” who will patrol the border with existing police and military forces.The new recruits will carry pistols with live ammunition, tear gas, handcuffs, batons and protective equipment, and will start from May to work.

The training will last for 6 months, and will include a series of psychological and physical tests, and all recruits must have more than 18 years. Monthly salary will be about 542 dollars the first two months and then will be increased.

In October this year, Hungary is expected referendum on mandatory quotas for the deployment of migrants in countries of the European Union. The question of the referendum will be: “Do you want the EU to provide for the compulsory settlement of non-Hungarian nationals in Hungary, even without the consent of Parliament?”.

Hungary has already sued the EU to the European Court of Justice for the former Brussels plan to deploy 120,000 people seeking asylum in EU member states. Link


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?