9
sep
Seneste opdatering: 9/9-16 kl. 0932
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Migrant Crisis Could Spark European War, Slovenian PM Suggests forlød det i går. Lad være, Søren Pind kan ikke lide det. Hvis det er sandt, at Frankrig og hæren vil erobre “republikkens tabte områder” tilbage, skal man søge på Opération Ronce. Der er hits her og her. Man vil også finde kilder, der benægter planernes eksistens.

Arg Blatte: Vem tjänar på invandringen?

Overlegen, sarkastisk analyse


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


papers__please

Posted: 9 september 2016 - 09:50 - Svar

Er det ikke også på tide at myndighederne begynder at anbefale danskerne at forberede sig (aka preppe) på en national katastofe i form af muslimsk terrorangreb eller cyberangreb på infrastrukturen?

Alle bør sikre sig et lager i hjemmet af et minimum af mad, vand og andre livsfornødenheder så de kan klare mindst 14 dage uden fungerende infrastruktur (strøm, vand, varme og transport af fødevarer og brændstof).

  Dogen

  Posted: 9 september 2016 - 09:55 - Svar

  Nei, de kommer nok ikke til å gjøre det. Det vil være å innrømme sine egne feilsteg. Og de vil heller ikke skape panikk blandt den lydige delen av befolkningen.

  FelixKrull

  Posted: 9 september 2016 - 17:30 - Svar

  Det er vist at give muhammedanerne mere kredit end de fortjener.

Dogen

Posted: 9 september 2016 - 09:52 - Svar

Det er en heldigvis en pågående endring i holdningen til islam. Det er utrolig seig materie, og denne skuta kommer til å bruke laaang tid på å snu. De av oss som kommer sakte etter, er de ivrigste på å dele islam inn i forskjellige grader. Som at for eksempel islam og islamisme ikke skulle være det samme. At en terrorist er islamist, mens en såkalt moderat er muslim. Som Éric Zemmour påpeker, det er ingen forskjell. Islam er islam.
Takk for at det finnes folk som ham og nettsteder som publiserer denne siden av saken.

  sussebassa

  Posted: 9 september 2016 - 10:55 - Svar

  Presis…Islam er islam..finnes ingen light utgave.

Tafsa inte på Sverige!

Posted: 9 september 2016 - 13:34 - Svar

Alla muslimer är radikala muslimer och alla radikala muslimer är muslimer!!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

  spirild

  Posted: 9 september 2016 - 20:21 - Svar

  Ikke allle muslimer er terrorister, men ALLE er de potensielle terrorister…?
  (IKKE sitat fra E Zemmour)
  MEN han sier i en ordveksling med Nicolas Domnach på RTL:
  En réaction à la publication en début de semaine du recueil de chroniques d’Éric Zemmour, Nicolas Domenach a décrit le polémiste comme un « prophète de malheur qui prédit la perte de notre identité ». Identité n’est pas le bon mot selon lui qui préfère parler de projet. « Et si demain le pays devient autre chose ? Une République islamique par exemple ? », s’interroge Éric Zemmour qui répond lui-même : « La France sera talibanisée et vous serez le complice des futurs talibans de la France ».

  Le polémiste poursuit : « Dans l’histoire de France, il y a toujours eu des ‘Domenach’ qui se sont soumis au plus fort. Vous vous soumettez à l’islam, c’est une grande tradition française », assène Éric Zemmour. Ce à quoi Nicolas Domenach rétorque : « C’est tellement excessif que c’est difficile de répondre. L’intégration de l’islam est tout à fait possible. Si on met tous les modérés en même temps que les extrémistes, alors à ce moment là, vous allez vers la défaite ».

  http://www.rtl.fr/actu/politique/eric-zemmour-a-nicolas-domenach-tu-es -le-complice-des-futurs-talibans-de-la-france-7784789774

  Her er han på TV Frihet:

  https://www.tvlibertes.com/journal-du-vendredi-9-septembre-2016-societ e-entretien-exclusif-avec-eric-zemmour/

FelixKrull

Posted: 9 september 2016 - 17:27 - Svar

At det franske militaer forberede sig paa borgerkrig finder jeg ikke saerligt opsigtsvaekkende. Alle sikkerhedsstyrker laver kontingensplanlaegning, det er det, de faar deres loen for; det skulle saamaend ikke undre mig om forsvarskommandoen havde kontingensplaner for en invasion af Sverige.

De to kilder henviser imidlertid begge tilbage til Zemmour, saa indtil videre maa paastanden staa for hans regning. Og saa er det Operation Ronces, med ‘s’, hvis man vil google Operation Brombaerkrat.

FelixKrull

Posted: 9 september 2016 - 19:25 - Svar

Det kan i oevrigt paa det kraftigste anbefales at google ‘liquid democracy’ som Arg Blatte naevner i sin video. Det er i sin essens en blanding af direkte og representativt demokrati, hvor man kan deponere sin stemmeret hos hvem man lyster, men til hver en tid tage sin stemmeret tilbage, hvis der skulle komme et punkt paa folketingets dagsorden hvor man er uenig med sin representant.

Recepten er som foelger (Warning! Incoming cut-n-paste!)

1) Etabler en hjemmeside, hvor samtlige af Folketingets dagsordenspunkter sættes til afstemning blandt brugerne.

2) Etabler et parti – det kunne f.eks. hedde Mikrodemokratisk Platform – hvis folketingsmedlemmer proportionalt følger stemmeafgivningen fra partiets hjemmeside, således at hvis et forslag får f.eks. hhv. 70% ‘ja’ og 30% ‘nej’ på hjemmesiden, stemmer 70% af MP’s folketingsmedlemmer også ja i salen, og så fremdeles.

Et voila!

Her er de to centrale salgstaler, i elevator-længde:

1) De færreste gider tage stilling til blot en brøkdel af de forslag der kommer til afstemning i Folketinget, så brugerne kan på hjemmesiden vælge at give et gammelparti fuldmagt til at stemme for sig, således at deres stemme automatisk afgives i overensstemmelse med, hvordan det valgte parti stemmer i salen. Men hvis een af ens kæpheste så kommer på dagsordnen og hvis man er uenig i sit partis linie, kan man gå ind på hjemmesiden og stemme manuelt.

Der er således tale om, at man, hvis man er overbevist socialdemokrat, venstremand eller radikal, kan stemme på MP, på hjemmesiden afkrydse sit partitilhørsforhold i listen over gammelpartier og på den måde i praksis afgive sin stemme til Socialdemokratiet, Venstre eller Radikale. Blot med den meget væsentlige forskel at man hos MP har vetoret over de enkelte dagsordenspunkter. (Og, naturligvis og mindre væsentligt, at ens gamle partiorganisation mister partistøtte og pladser i tinget.)

2) Når først den del er på plads, er det næste logiske skridt at oprette virtuelle mikro-partier, for der er jo ingen der siger at man absolut skal følge eet af gammelpartiernes stemmeafgivning – det står således enhver frit for at oprette sit eget parti på MP’s hjemmeside, som brugerne så kunne vælge at tilslutte sig i stedet – i praksis en ophævelse af spærregrænsen.

Dette ville i særdeleshed være aktuelt for enkelsagspartier: man kunne således vælge at have mere end een stemmefuldmægtig instans, ordnet i prioriteret rækkefølge. Er man f.eks. modstander af vindmøller eller, for nu at tage et tilfældigt valgt eksempel, masseindvandring, kunne man vælge at ens stemmefuldmagt, som normalt var overgivet til f.eks. Venstre, automatisk blev overgivet til Atomkraftpartiet i energispørgsmål og DF i indvandringsspørgsmål. Der vil ikke gå lang tid, førend det gik op for folk, at gammelpartierne var overflødige.

Da MP’s folketingsmedlemmer jo (ligesom 95% af alle andre folketingsmedlemmer) har som eneste opgave at trykke paa de knapper, de faar besked paa, kan man udlodde folketingsmandaterne blandt stillerne og dermed samle 20.000 af slagsen inden naeste valg.

Det vil jo nok resultere i et par statsbankerotter inden vaelgerne fandt ud af at man ikke kan bruge penge man ikke har, men med tiden vil der maaske opstaa et voksent, politisk debatrum.

invandrare1957

Posted: 9 september 2016 - 21:24 - Svar

Öh öh öh öh öh öh öh ög öh öh Anders Borg. Öppna era hjärtan öh öh öh öh.

Leave a Comment