10
sep
Seneste opdatering: 11/9-16 kl. 1326
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

Bibliotek: ‘Julia Caesar har ikke et godt niveau’

Det er rigtig småt med argumenter, biblioteket giver. “Fordi vi siger det,” lader til at være grunden. At have forkerte “värderinger” når det kommer til “kønsroller, sexism og främlingsfientlighet”, er direkte udelukkelsesgrund.

JO er Justitieombudsmannen. Julia Caesar: Samtlige kronikker i tekst og pdf., interview og pod.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 11 september 2016 - 15:23 - Svar

Vilka idioter det finns i Sverige nu håller inte jag rätt ton fullständigt medveten om det. Men Julia Caesar håller alltid en god ton och skriver inte illa. Utan det handlar om att man gör politik av precis allting. Och det finns bara ett spår i den politiken o tonen alla andra är rasister o fashister. Och yttrandefriheten den håller man på ensidigt på. Jag blir illa berörd milt sagt av en sån här man som pratade empati saknas för vanligt folk. Man kan undra hur han bor garanterat invandrarfritt och visar sin goda sida mot invandringen genom att använda en invandrar städerska med RUT då är man god och håller en invandrare med låglöne jobb. Undrar vem som är den stora rasisten.

Leave a Comment