11
sep
Seneste opdatering: 15/9-16 kl. 2216
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

You Tube fjerner løbende denne video. Udskiftet torsdag d. 15.

Hun står, eller prøver at stå, med ryggen til og det lyse hår midt i billedet. Der er 25 grader i New York i dag. De fleste amerikanske, Clinton-tro medier holder det ude af overskrifterne. Washington Post skriver dog i sandhedens interesse: Hillary Clinton’s health just became a real issue in the presidential campaign. Prøv at se klippene et par gange. Mandag hedder det, hun har lungebetændelse.

Dette vaklende, politiske ringvrag søger verdens mest stressende job. Det vil ikke blive til noget, tør jeg godt spå. Der har været mange videos, men denne amatørvideo ligner den, som endeligt gør det af med hendes ambitioner. Stefan Molyneux: This is the way, that Hillary Clintons campaign ends. Not with a bang, but with a stagger and a faint.

Hillary Clinton Statement About 9/11


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?