12
sep
Seneste opdatering: 12/9-16 kl. 1747
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eric Zemmour: “For the Last Forty Years We Have Been Colonisable” – transskription. Denne  historie falder ind under det, som EU og Facebook er blevet enige om, ikke at kunne lide. At ville lægge linket på Facebook medfører disse manende ord:

“Denne besked omfatter indhold, der er blevet blokeret af vores sikkerhedssystemer. Hvis du tror, at du ser dette ved en fejltagelse, opfordrer vi dig til at fortælle os det.”

Jeg finder dette overformynderi voldsomt ildevarsende, og skal minde om, at denne blog ligger på en server i et frit land udenfor EU: U.S.A.

Orban demands ‘SINKING’ of Med boats

EUROPE must help Christians BEFORE Islamic people and sink empty migrant ships to save the Mediterranean, the tough-talking prime minister of Hungary has demanded.

Hardliner Viktor Orban pulled no punches as he pinned the blame on the “elite” of the failing European Union (EU) for the escalating migrant crisis engulfing the continent. The prime minister, who has called a referendum in Hungary over EU migrant quota systems, said the superstate had “collapsed in front of our eyes”.

A defiant Mr Orban called on the beleaguered bloc to focus on helping Christian people in order to tackle the migrant crisis, which has seen millions of refugees travel through the continent’s open borders. He said: “If we really want to help, we should help where the real problem is.

“We should first help the Christian people before Islamic people. “If Europe wants the best for itself, and it really wants to build a united army, it should be able to rule the Mediterranean, and – as the old Roman emperors did – sink the empty, unauthorised ships.” Christians BEFORE Islam: Orban blasts EU over migration and demands ‘SINKING’ of Med boats


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?