13
sep
Seneste opdatering: 13/9-16 kl. 2004
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant laver som sædvanligt den mest interessante TV kommentar. CNN – også kaldet “Clinton News Network” –  fortsætter med at give kunstigt åndedræt til den døende kampagne: Bill Clinton: Hillary Clinton has ‘rarely,’ but on occasion, had dehydration spells.

Der ligger en sandhed i, at Clinton endnu ikke er vågnet op til det faktum, at hun ikke kontrollerer medierne længere, og at dem hun kontrollerer, er uden nogen særlig betydning. Falder Clinton, falder de gammelmedier der har prostitueret sig for hende. De får svenske mediers skæbne, de vil stå tilbage som hule skaller, kun de mest enfoldige tager alvorligt.

I Deadline diskuterede man det postfaktuelle samfund, hvordan politikere – og navnlig Trump, selvfølgelig – er fulde af løgn. Krause Kjær glemte helt at nævne én løgnefaktor: Medierne.

Alicja in ‘Scrutopia’

“There is a devil in this room, there’s a television in the corner”

Hele interviewet er på belgiske Wanderlust


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?