13
sep
Seneste opdatering: 13/9-16 kl. 2004
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ezra Levant laver som sædvanligt den mest interessante TV kommentar. CNN – også kaldet “Clinton News Network” –  fortsætter med at give kunstigt åndedræt til den døende kampagne: Bill Clinton: Hillary Clinton has ‘rarely,’ but on occasion, had dehydration spells.

Der ligger en sandhed i, at Clinton endnu ikke er vågnet op til det faktum, at hun ikke kontrollerer medierne længere, og at dem hun kontrollerer, er uden nogen særlig betydning. Falder Clinton, falder de gammelmedier der har prostitueret sig for hende. De får svenske mediers skæbne, de vil stå tilbage som hule skaller, kun de mest enfoldige tager alvorligt.

I Deadline diskuterede man det postfaktuelle samfund, hvordan politikere – og navnlig Trump, selvfølgelig – er fulde af løgn. Krause Kjær glemte helt at nævne én løgnefaktor: Medierne.

Alicja in ‘Scrutopia’

“There is a devil in this room, there’s a television in the corner”

Hele interviewet er på belgiske Wanderlust


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


GustaWasa

Posted: 13 september 2016 - 03:29 - Svar

Det är kanske så att någon präst kastat vigvatten på Hillary för att utröna om hon är människa eller vilddjuret.

Eller så är det så att Hillarys alla lögner nu har nått sitt maximum och börjar därmed bryta ned hjärnan.

Det sägs också att troll och häxor spricker ljuset. Då hjälper inte ens solglasögonen för Hillary Clinton.

invandrare1957

Posted: 13 september 2016 - 05:22 - Svar

Egentligen är inte Hillary problemet utan dom som styr henne. Precis som Löfven och Reinfeldt sen belönas dom med fina konsulttjänster i Världsbankens eller FN som Stoltenberg. Utan problemet är dom som äger media och styr världen mot FN 2030. Som Bilderberg är en del av demokratin tappar mer o mer fotfäste i världen man har val i demokratisk anda. Man avsätter o mördar diktatorer och vill ha så kallad demokrati. För Bilderberg kunde varken styra Gadaffi eller Saddam en tanke på folk har man inte utan man vill äga människorna. Men då blir väl människan slav istället eller. Det kallar man fredsarbete med att skapa oro i alla länder. Titta på föregångslandet Sverige. Ett par mord varje dag någon våldtäkt. Domarna tycker att flickorna kan knippa med bena under våldtäkten. Vi har en sjuk värld framför oss om vi inte sätter ner foten och kräver demokrati och slutar att läsa gammelmedia. Den styr o påverkar.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 13 september 2016 - 08:16 - Svar

Hahahahaaa – Løgnmedierne sætter fokus på det postfaktuelle samfund! Deres løgne er efterhånden bare pinlige.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 13 september 2016 - 08:28 - Svar

Hvor er det symbolsk, at løgneren bryder sammen under 9/11 – som om en god magt udefra griber hjælpende ind!

papers__please

Posted: 13 september 2016 - 08:58 - Svar

Mainstream mediernes latterlige bortforklaringsforsøg er så surrealistiske at de overgår fantasien. Selv om der er videoer der totalt dokumenterer hendes neurologiske anfald, så flokkes løgnepressen om enhver form for absurd Hillary-apologi de kan opdigte i deres desperate fælles kamp for at få den korrupte, kriminelle og syge Hillary Clinton valgt til præsident.

Løgnepressen / Mainstream medierne har endegyldigt tabt enhver rest af troværdighed og fortjener kun hån. Jeg er for længst holdt op med at se/læse løgnepressens tv og aviser. De er totalt overflødige og indeholder kun lavintelligent venstreorienteret propaganda til fordel for muslimer, migranter, EU, Obama og Hillary Clinton – krydret med patter, click-bait for lavt begavede personer og plat underholdning for tabere.

MAINSTREAM MEDIERNE LEVERER TOTALT IRRELEVANT, VÆRDILØST OG LØGNAGTIGT AFFALD.

Mainstream medierne er komplet irrelevante og overflødige i dag.

Oliver Langeland

Posted: 13 september 2016 - 10:46 - Svar

A newly-released Hilary Clinton email confirmed that the Obama administration has deliberately provoked the civil war in Syria as the “best way to help Israel.” http://newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/

Israel major player in Syria destruction: Analyst http://presstv.ir/Detail/2016/09/05/483273/Syria-Israel-Golan-Heights- Daesh-Barrett

Israeli think tank: Don’t destroy ISIS; it’s a “useful tool” against Iran, Hezbollah, Syria http://www.salon.com/2016/08/23/israeli-think-tank-dont-destroy-isis-i ts-a-useful-tool-against-iran-hezbollah-syria/

Israeli Intelligence chief: We do not want ISIS defeat in Syria https://www.almasdarnews.com/article/israeli-intelligence-chief-not-wa nt-isis-defeat-syria/

“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.” -Larry P. McDonald. U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets.

Kommunisten Barroso har fått ny jobb. Gjett en gang? Goldman Sachs..

Ethics investigation into Barroso’s new job at Goldman Sachs https://www.neweurope.eu/article/ethics-investigation-barrosos-new-job -goldman-sachs/

Nilsv

Posted: 13 september 2016 - 11:08 - Svar

Dehydrering er den mest uskadelige diagnose, der findes. Alle kan forstå den, og den kan helbredes med et glas vand, så selvfølgelig indgår den i narrestativet omkring Clintons helbred. Dog, hvis man vil sælge en syg høne på markedet, så sørger man selvfølgelig for, at den I DET MINDSTE har fået nok at drikke. Clinton har det muligvis ikke så godt, men hun er optimalt hydreret ved enhver lejlighed.

At spinde sig ind i et net af løgne i stedet for bare at sige sandheden er Magtens kernevirksomhed, for Magten definerer, hvad der gælder i stort og småt, uanset om det er sandt eller falsk. Dem, der er en del af Magten accepterer de gældende løgne for at opnå fordele, og dem der ikke er en del af Magten, må bøje sig for vrøvlet for ikke at blive udsat for ubehageligheder. Sådan fungerer virksomheder, uddannelsesinstitutioner, familier, hele verden…

Historien om Clintons helbred som fortalt af hendes lejr med tilbehør af magtnære medier viser magtens mekanik meget tydeligt. Hvad hun fejler er ikke afgørende, med hvad der er bestemt lige nu, at hun fejler. Hvilket peger videre på, at Clinton – trods at hun teknisk set bare er kandidat – med stor selvfølgelighed repræsenterer Magten og har hele USAs centrale vidt forgrenede magtapparatet til sin rådighed. Hun er the incumbent, hun er allerede indsat, og klamrer sig med fantastiske kræfter til magten, mens udfordreren Trump er langt mere magtesløs end vi måske umiddelbart forestiller os. At Hillary Clinton så alligevel – MÅSKE – går på røven viser 1) styrken i det amerikanske system og 2) hvor elendig en kandidat hun er.

sussebassa

Posted: 13 september 2016 - 15:33 - Svar

Saken er nå avklart vedr. Clintons sjukdom…
“Putin har forgiftet henne” … expressen.se
Trump er også mistenkt…:)
Sett flere nye bilder av henne, og hun skjuler seg bak store solbriller og virker veldig pløsen/tjukk/gammel i ansiktet…inte frech als som tidligare…hon er tross alt en gammel dame.

Peter Zichau

Posted: 16 september 2016 - 16:47 - Svar

Trump fører nu i 5 ud af de 8 traditionelle svingstater. Og der er oven i købet rygter om, at han kan vinde California.
Demokraterne kommer formentligt snart til at foretage sig noget yderst drastisk.

Leave a Comment