13
sep
Seneste opdatering: 13/9-16 kl. 1937
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Helmuth Nyborg: Lavintelligensindvandringen

Dette er det største tabu af alle, bortset måske fra voldtægten af 400 svenske mænd om året, skønt nationernes gennemsnits-IQ er et videnskabeligt faktum. Den såkaldt borgerlige Ivar Arpi kaldte mig “racist” for at gøre opmærksom på den. Professor Helmuth Nyborg springer op og falder ned på veritofober. Sverige er blevet dummere og dummere, det er grunden til at skolen ligger i ruiner. Sverige går ned i en byge af ængstelige løgne:

Dansk iq er normalfordelt omkring 97 og har en spredning på 15. Ikkevestlig lav-iq 86. Indvandring sænker gennemsnittet, øger spredningen og øger generelt forskellen mellem rig og fattig.

Meisenberg-reglen siger, at gdp falder med 9 pct. for hvert faldende iq-point, og endvidere at den fulde effekt først ses årtier senere. Danmark har gennem de seneste 10 år lidt under afsvækket økonomisk udvikling. Markante grønthøsterbesparelser finder derfor sted i øjeblikket. Denne ouverture til et muligt nationalt socioøkonomisk kollaps skyldes bl.a. stigende udgifter til ikkevestlig lav-iq-indvandring.

Der er et omvendt forhold mellem iq og sociale patologirater. Lav-iq-indvandring betyder derfor bl.a. mere kriminalitet. Overordnet er kriminalitetsraterne faldende, men ikkevestlige indvandrere er stærkt overrepræsenterede i statistikkerne.

Dansk retroanalyse antyder, at der vil være trekvart million ikkevestlige med iq under 90 i Danmark inden 2072. De kan kun bestride de simple job, der nu outsources eller automatiseres bort, og vil være fremtidens sociale tabere på permanent overførselsindkomst.

Når indvandrertal løbende sammenholdes med forskelle i fertilitetsrater, ser vi, at etnisk danske kommer i mindretal noget inden år 2100. Der er tale om en historisk etnisk befolkningsudskiftning, hvor ikkevestlige folkeslag vil danne majoritet i mange europæiske lande. Ikkevestlige kan til den tid demokratisk indføre sharialovgivning.Lav-iq-ghettoer og kulturelt-religiøst-politiske parallelsamfund vokser. KRONIK 13.09.2016 KL. 06:00Indvandringens konkrete risici


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Goscarsson

Posted: 13 september 2016 - 16:31 - Svar

IQ
En ofta förbisedda effekt av skillnader i genomsnittlig IQ är att detta slår speciell kraftigt i fördelningens “svansar” (ja man använder faktiskt en sådan terminologi!). Det innebär att en befolkningsgrupp med genomsnittligt låg IQ är kraftigt underrepresenterad vad gäller individer med hög IQ. Azkenazijudarnas genomsnitt ligger på ungefär på “vårt” plus ett sigma men detta innebär att de vad gäller “högre än tre sigma” har proportionsvis 25 gånger fler än “vi” för en viss given befolkning. Märks på nobelprisen!

Weekendavisen hade en stor artikel om detta 22-28 juli 2011. Såvitt jag sett den enda i nordisk press. Heder åt Avisen!!

  steen

  Posted: 13 september 2016 - 16:38 - Svar

  Kan du huske artiklens navn ? Så kan jeg skaffe den

  Patrick Cowley

  Posted: 13 september 2016 - 19:37 - Svar

  En annan intressant effekt är att judar alltid är där media är, kan det vara genetiskt? Till och med “alternativ-media” hur ska man annars förklara det? Jag är inte anisemit eftersom att jag älskar nämligen Victor Borge. Jag bara undrar.

   snaphanen

   Posted: 13 september 2016 - 20:07 - Svar

   Du er klar over, at dette er en endda meget jødevenlig blog?

    jacques_dbiann

    Posted: 14 september 2016 - 11:06 -

    Ja, hvilket ærlig talt er noget underligt, da særligt skin-venstreorienterede zionistiske jøder har særligt travlt med at sparke islam op i røven på europa, så langt at vi kan smage siderne af koranen i munden, imens deres eget, stærkt racistisk gen-fikserede Israel selv smækker mure op imod den islamiske verden. Hvorfor mon?

    jasminum

    Posted: 14 september 2016 - 12:07 -

    Det svaret finnes. Det tvinger seg fram alt sterkere. Skal vi snakke om fordelingspolitikk, fordeling av rikdom, landareal, verdier og kultur, kriminalstatestikk. Godt, at der finnes intelligensia til å styre det hele; eller?

    Du vet, det er bare å se på ambisjonene om å temme verdensrommet. Skulle man da ikke også temme vår lille jord; omskape den til et finansrike i sitt eget bilde. Noen vil si, i Lucifers.

    henrik

    Posted: 14 september 2016 - 15:08 -

    Det er en fantasi verden du lever i. Talrige efterretningstjenester siger at der ikke er den konspiration du påberåber dig. Da du er blevet præsenteret for faglige analyser uden du selv kan leverer faglige analyser på andet end enduktiv logik hvor man i disse tilfælde bruger deduktiv logik, så er det altså forkert. Det du påberåber dig, er at fordi at fødselstallene i Ribe sidste år steg med 4 % og der også var 4 % flere storke i Ribe sidste år, så er det bevist at storkene kommer med børnene. Så isoleret kan man ikke lave undersøgelser og årsag og sammenhængs konklusioner.

    jonny_99

    Posted: 14 september 2016 - 23:41 -

    Men det är viktigt att inte klumpa ihop alla till en enda grupp. Talar jag t ex om ADL eller European Jewish Congress, så talar jag inte om alla judar. De som inte delar min kritik mot ADL brukar då just börja tala om judar i allmänhet. Att vara “judevänlig” bör inte betyda ett okritiskt försvar av allt som kan kopplas till judar?

    Har du läst Éric Zemmours “Le Suicide français”? Min franska är tyvärr alldeles för dålig. Av de utdrag som jag läst, är Zemmour ganska radikal (“antisemitisk”) i sin kritik av “mångkultur” och “antirasism”.

    Cette main jaune était une création publicitaire du communicant Christian Michel; elle rappelle à la fois l’étoile jaune que les Juifs devaient porter en zone occupée et la main de Fatima, porte-bonheur islamique; elle marque cette continuité inlassablement rappelée entre les persécutions des Juifs pendant la Seconde Guerre mondiale et l’hostilité xénophobe aux Maghrébins dans les années 1970 et 1980. Souvenirs de l’Occupation et ratonnades sont mêlés dans une grande confusion historique et intellectuelle, mais avec une redoutable efficacité propagandiste. L’extrême gauche juive, des mouvements trotskistes à l’UEJF, est aux manettes. Elle effectue un double hold-up politique et idéologique, anticipant et précipitant un basculement du judaïsme français. Le petit peuple des Français de confession juive est piégé. Les dirigeants de l’UEJF et de SOS Racisme (ce sont les mêmes) refusent de différencier l’Israélite français de l’Arabe étranger, les soudant ensemble dans la même posture victimaire et la même hostilité au Français de souche forcément xénophobe et raciste. Ils “défrancisent” ainsi les Juifs français, détruisant un travail d’assimilation vieux de deux siècles.
    (Éric Zemmour, Le Suicide français, p 245)

    Zemmour observes that “the Jewish far-left, from the Trotskyite movements to the UEJF [Jewish student union], was at the reins” of SOS Racisme, a major “anti-racist” group. In alliance with the institutional left, SOS Racisme worked to divide the right-wing vote, to politically isolate nationalist parties (above all the Front National), to censor nationalist discourse, and to hijack incipient Black/Arab movements. Zemmour argues that SOS Racisme thus “sapped the foundations of the French nation.” Zemmour’s quote from the anti-nationalist Globe founded and financed by the Jewish left is particularly striking: “Of course, we are resolutely cosmopolitan. Of course, everything that is of the soil, the beret, the bourrée, Breton bagpipes, in short petty-French or chauvinistic, is foreign or even odious to us.” The parallels with the history of groups such as the NAACP, the ADL, and the SPLC are striking.
    http://www.theoccidentalobserver.net/2015/05/eric-zemmour-sos-racisme- a-case-study-in-anti-nationalist-jewish-activism/

    http://www.egaliteetreconciliation.fr/local/cache-vignettes/L480xH336/ 8-sos_racisme_1998-394ce.jpg

    Patrick Cowley

    Posted: 19 september 2016 - 22:20 -

    Jag visste faktiskt inte det. Jag visste inte heller att snaphanarna var judar. Men det stör inte mig. Jag kommer fortsätta läsa snaphanen för jag tycker den är bra.

Verden_er_gal.

Posted: 13 september 2016 - 17:53 - Svar

Når man ser på tilstanden til landene de kommer fra er man jo ikke overrasket over at IQ er forskjellig.

  Niels Henriksen

  Posted: 14 september 2016 - 18:10 - Svar

  Interessant at se, hvordan den gule farve i høj grad er korreleret med islamiske samfund med tilbsgestående klankulturer og indavl i endeløse baner – det er simpelthen en omvendt udgave af Darwins evolutionsteori: Survival of the dumbest and misfittest through unnatural selection 😉

  De er simpelthen over mange årtusinder blevet genetisk tilpasset til sociale forhold, der overhovedet gør det muligt for en intolerant og kvindefjendsk religion som islam at slå rod i første omgang – den er et produkt af deres kulturer, og de er så modsat blevet et produkt af den i en evigt selvforstærkende spiral, kulturelt, socialt og genetisk tilpasset den og dens “tankegang” og primitive måde at anskue verden på og uvillige og ude af stand til at tænke selvstændigt og ud af boksen, få nye ideer og træffe egne valg, fordi enhver der gennem historien havde den slags islamfjendske og kætteriske tilbøjeligheder lynhurtigt blev et hoved kortere, lærte at klappe helt i i en fart eller i hvert fald ikke var en attraktiv ægtefælle ( dårligere job, ringere løn, lavere social status etc. ) og dermed fik markant mindre afkom og således ikke bidrog til “intelligentsiaen” og eliten idisse lande – og dermed indirekte til at bevare status quo.

   snaphanen

   Posted: 14 september 2016 - 19:37 - Svar

   Også korrelerende med demokrati, lige bortset fra Kina.

    Niels Henriksen

    Posted: 14 september 2016 - 22:48 -

    Ja, naturligvis – det ene følger af det andet etc.

Hestehandleren

Posted: 13 september 2016 - 18:23 - Svar

Og ligenu oversvømmes Italien med lavIQ 68 afrikanere, så det skal nok ende godt… Udkommet af dette, ses tydeligt i Calais…

Der er noget der hedder “world IQ map”, jeg vedlægger lige et billede fra Wiki:

Morten - - -

Posted: 13 september 2016 - 21:34 - Svar

Hvornår er klankulturerne et flertal blandt de femtenårige? Det er ligesom dét, det kunne være værd at vide. Og i det stykke er det komplet ligegyldigt, om de er “syvendegenerationsindvandrere”.

– – –

papers__please

Posted: 14 september 2016 - 09:35 - Svar

Det kræver ikke ret meget begavelse til at kunne regne ud, at når man masseimporterer muslimer fra lande med så lav en IK som de videnskabeligt dokumenteret har i MENAP-regionen – ja så bringes Danmark ned på det primitive stadie som de afrikanske og mellemøstlige lande befinder sig i.

Danmark gøres dummere i takt med invasionen af disse primitive lav-IQ-indvandrere og samfundet destrueres gradvist indtil det når deres håbløse lav-IQ stadie. Det er simpelthen et videnskabeligt faktum og vi kan se Danmarks fremtid i lande som de islamiske kalifater Frankrig og Belgien.

Verden_er_gal.

Posted: 15 september 2016 - 01:17 - Svar

Vi har lov til å si at de mørke er raskere og sterkere, men prøv å si at de er dummere…helvete er løs.
Alle ser jo at begge deler stemmer.
Hadde Europas og Afrikas befolkninger byttet plass, så hadde Afrika vært overlegent bedre enn Europa å bo i på bare 30-50 år.

Leave a Comment