14
sep
Seneste opdatering: 14/9-16 kl. 1405
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ærkebiskop: “Gud, se i nåde til Europa”

Wien fejrede i weekenden 333 års dagen for sejren over den muslimske invasionshær i 1683. Kardinal Christoph Schönborn er nævnt som en efterfølger for den nuværende pave.”Mange muslimer kommer som erobrere,” ja, og med vore forrædderiske politikeres fulde velsignelse.

The Viennese Cardinal asked the large congregation gathered in Saint Stephen’s cathedral church: “Will there be an Islamic conquest of Europe?” “Many Muslims want that and say: ‘Europe is finished,’” he said.

This weekend, the Archbishop of Vienna added his name to the growing list of prelates who are publicly recognizing that the ultimate aim of many Muslims is the conquest of Europe.In his homily at Sunday Mass, Cardinal Christoph Schönborn (pictured) warned that “Europe is on the verge of forfeiting its Christian heritage,” noting that this loss, which is already being felt, is “not only economic, but above all human and religious.”  Archbishop of Vienna: ‘Many Muslims’ Want European Conquest, Austrian cardinal tipped to be the next pope warns of an ‘Islamic conquest of Europe’

August: 13 mord, 51 mordförsök

Journalisten Elisabeth Höglund forsætter sit doublecheck af Brottsförebyggande rådets fuskstatistik:

Det grova våldet fortsätter att öka i Sverige. Enligt den statistik för augusti 2016 som jag nu har sammaställt begicks det 13 mord, 51 mordförsök, 37 fall av grov misshandel, 25 fall av misshandel och 17 mordbränder. Det betyder en total ökning om man ser till det sammanlagda antalet fall av grovt våld. I juli i år begicks 14 mord (ett mord mer än i augusti), 51 mordförsök (samma som i augusti), 30 fall av grov misshandel (37 fall i augusti), 14 fall av misshandel (i augusti 25 fall) och 26 mordbränder (17 i augusti).

Det innebär att antalet mord och mordförsök i augusti ligger kvar på samma nivå som i juli 2016, medan vi ser en dramatisk ökning av antalet misshandelsfall: 62 fall sammanlagt i augusti mot ”bara” 44 fall i juli! Facit för augusti 2016: 13 mord, 51 mordförsök, 37 fall av grov misshandel, 25 fall av misshandel och 17 mordbränder


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?