21
sep
Seneste opdatering: 22/9-16 kl. 1341
73 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Demografi er skæbne«

og skæbnen er allerede skabt af politikerne, mens europæerne sov. 36 procent af de under 5-årige tyskere, er af fremmed herkomst. Vi ved, at svenskere kommer i mindretal i Sverige omkring 2050, og det er ikke meget bedre i Holland, England og Frankrig. Sverige er i en opløsning, det øjensynligt er for sent at inddæmme. Over halvdelen af svenskerne mener, at “Sverige är på väg åt fel håll.” I international presse er Sverige ingen hemmelighed længere: SWEDEN IN CHAOS: Number of ‘no-go zones’ INCREASED as police lose control over violence.

Mange europæerne vågner op i disse år, men de vågner til et fait accompli og de vågner op til politikere og journalister, der hverken kan eller vil overskue situationen. Kun omfattende repatrieringer kan nu afværge den skæbne, deres børn går i møde, men EU mangler komplet forståelse af situationen, nemlig at folkevandringen kun lige er begyndt. Hvis østeuropæerne vinder striden med Bryssel, skylder vi dem uendelig tak for at have skånet Europa for det sidste nådestød og i sidste øjeblik.

Following the release of figures which reveal almost four in ten children under five have foreign roots, Michael Paulwitz says the demographic change will be the death of Germany’s welfare state.

The journalist and historian predicts that “hard struggles” over resources will take place when ethnic Germans are a minority, and that native Germans “will inevitably lose out”.

Mr Paulwitz’ article follows the release on Friday of official figures from the Federal Statistics Office. While they show 21 per cent of the total population currently have a migrant background he notes that such people are disproportionately represented in the younger age cohorts.

One in three people aged under 18 who are resident in Germany have foreign roots, and the number jumps to 36 per cent among people under five. Germany: Nearly 40 Per Cent of Under Fives Now ‘Migrant Background’, Demografische Verdrängung Raum ohne Volk von Michael Paulwitz


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?