22
sep
Seneste opdatering: 22/9-16 kl. 1230
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sendt 20 sep 2016

Australia: 50 pct want ban on muslim immigration

Det er i korthed valget, politikerne har: Vil de forstætte med at tvinge ‘multikulturen’ igennem, som de har gjort siden 1983, og stå som eneansvarlige for omfattende blodsudgydelser om tyve-tredive år, eller vil de lytte til virkeligheden i tide og vælge bakgearet? Det er ikke så kompliceret.

New polling out today found that 49 per cent of people support a ban on Muslims coming to Australia, compared to 40 per cent who oppose a ban. (The remaining 11 per cent weren’t sure either way.)

Young people aged 18-24 were the most likely to oppose a ban on Muslim immigration. Fifty-eight per cent of young people opposed a ban, compared with 28 per cent who supported it.

Respondents of the 1000-person survey, undertaken by polling company Essential, were most concerned about Muslims not integrating to the Australian way of life or failing to share Australian values. Just over one in four who support a ban were also worried about terrorism.

Things get even more interesting when you look at how the people who support a ban vote. Coalition voters – that is, people who identify themselves as voters of the Liberal or National parties – are most likely to support a ban on Muslim migration. But 40 per cent of Labor votes, and 34 per cent of Greens voters also support a ban. One in two Australians want a ban on Muslim immigration, poll finds


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?