23
sep
Seneste opdatering: 23/9-16 kl. 2329
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er hvad andre europæere får at vide om Ny Borgerlige på engelsk, fransk og tysk. De er selvfølgelig talk of the town i Danmark. Journalisterne begynder at hade dem, fordi de selv er røde og uvidende, de andre partier hader dem, fordi disse er fulde af levebrødspolitikere. Vermund og Uhrskov (Dansk Samling) vil bare have stoppet indvandringen fra mislykkede stater helt, så tager de tilbage til deres arbejde som hhv. arkitekt og historiker.

Det er en opsigtsvækkende kickstart, at partiet endnu inden det er kendt af alle danskere, er større end de Radikale Venstre, De Konservative og SF. Hvad kan det ikke blive til, efter at Pernille Vermund har anvendt sin umiskendelige TV tække i en tre ugers valgkamp? Ikke mindst når NB kun tager under en tredjedel af sine stemmer fra Dansk Folkeparti, som ikke har leveret noget.

V,K og LA som har vist at de holder os for nar i et skæbnesspørgsmål for landet. Velkommen og held og lykke herfra. 33 års henholdende sejgpineri af vandaler og forræddere, nu haster det hvis landet skal reddes for vore børn, noget vi i dag ikke ved om er muligt om et par generationer.

Alligevel vil de fortsætte indvandringen. De kan se på forsiden af engelske og tyske aviser denne sommer, at Sverige  er i opløsning. Det anfægter dem ikke. De stoppede ikke indvandringen, da den antog karakter af en egentlig invasion. Det eneste værn vi har imod en ny invasion, er at Balkanruten er lukket i øjeblikket. Det er ikke deres fortjeneste, det er ikke EU’s fortjeneste.

Vi har ikke rationelle ledere i Danmark. De har spillet hasard med Danmark i årtier. Det må holde op mens vi har et fungerende land. Ny måling giver Pernille Vermund og Nye Borgerlige grund til at smile bredt, Nye Borgerliges Principprogram, Meet Denmark’s new anti-immigration party

Nice-burkini photo ‘complete fabrication’

Når islam for en gangs skyld får modstand, begynder lurendrejeriet at blive interessant. Heldigvis har de altid dumme journalister som aftagere, der ikke kender svindlen i den arabiske gade. Islam er et politisk parti, der altid er i valgkamp. Mere ræsonnerende folk anede ugler i mosen samme dag. (Originalartiklen fra Nice Matin: Femme en burkini chassée d’une plage à Villeneuve-Loubet, un coup monté ?)

But that’s not what really happened, say locals who were on the beach that day, according to a report by French newspaper Nice-Matin. According to the paper, those who witnessed the incident said what ended up being aired on Australian TV, and shared on social media around the world, was a “complete fabrication.”

According to a Google translation of the Nice-Matin report, one witness said that at no time did anyone ask the women wearing burqinis to leave the beach. Their objections were to the prying eyes of the camera crew, said one witness, who added that people voiced concerns to the camera crew about their presence at the beach. “That is also why all the people on the beach were looking toward the camera,” the witness said. Locals on the beach that day say the final product was the result of manipulative editing by the TV producers.

Others told the paper that the man seen in the video talking on a cellphone did indeed call the police — not to report the women for wearing burqinis, “but to ask how we could prevent the camera from filming us, especially our children.”

Neither Alshelh or her TV crew has been reached for comment yet to address the claims. But Emma-Kate Symons, in a column for The Australian, argues that the viral nature of the “manipulation” is the “latest example of calculated French-bashing fueled by collusion between the goals of political Islam and compliant media outlets seeking culture clash cliches.” Watch the clip that initially went viral last week below. Footage of woman in burqini being ‘kicked off’ French beach not what it seems, locals say


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?