23
sep
Seneste opdatering: 23/9-16 kl. 0706
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Måling: Nye Borgerlige stormer i Folketinget

Nye Borgerlige ser ud til at ligge komfortabelt over spærregrænsen. Mit bud lige nu (torsdag aften, red.) er, at de ligger til at få 3,5-4 procent af stemmerne lige nu, hvor interessen er størst. Nu kører vi undersøgelsen videre fredag formiddag og giver derefter vores bedste bud på, hvordan stemmefordelingen ser ud.  Måling: Nye Borgerlige stormer i Folketinget

Asger Aamund: Der er brug for et nyt borgerligt parti

Blå blok bør ikke være bange for Nye Borgerlige.

 

– Der er brug for et nyt borgerligt parti. Det er et forfriskende indslag. Det kommer med et nyt program. Nye tanker. Masser af entusiasme og gåpåmod. De gamle borgerlige partier har ikke rigtig leveret varen i Nye Borgerliges mærkesager, siger Asger Aamund.

Nye Borgerlige vil stoppe asylbehandling i Danmark og hjælpe flygtninge mere i nærområderne. Partiet vil sløjfe statsløsekonventionen for palæstinensere og udvise alle udlændinge, som har brudt straffeloven. Deres program er godt, mener Asger Aamund. JP.DK


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


achantus

Posted: 23 september 2016 - 14:15 - Svar

Bare de ikke ender opp som de amerikanske neocons.

Anders Leth

Posted: 23 september 2016 - 18:24 - Svar

“Nye Borgerlige ser ud til at ligge komfortabelt over spærregrænsen. Mit bud lige nu (torsdag aften, red.) er, at de ligger til at få 3,5-4 procent af stemmerne lige nu, hvor interessen er størst. ”

Positivt at se NB ligger på 3,5-4% før nogen overhoved kender til dem- når deres valgprogram kommer ud i en bredere offentlighed vil mange mange flere tilslutte sig! De har min stemme!

Leave a Comment