24
sep
Seneste opdatering: 23/9-16 kl. 2318
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Thomas Nydahl

“Det är skamligt att rösta på Jimmie Åkesson.”

(Uttalande på Bokmässan i Göteborg av Per Svensson, seniorideolog för tillfället placerad på Sydsvenskan i Malmö).

Det som är skamligt är förstås det tabubelagda. Därmed har politiken förvandlats till moraluppfattning. Om jag inte skäms så röstar jag på… och om jag skäms röstar jag inte på…

Den massmediala klassen, intimt förbunden med och beroende av politikerklassen, läxar upp det segment i Sverige som tröttnat på “mångkulturens” enfald och de etniska enklavernas brottslighet och som måhända naivt men uppriktigt drömmer om ett bättre samhälle, kanske rentav ett folkhem som aldrig återkommer. Det gör inte Per Svenssons uppläxning mindre motbjudande, tvärtom. Jag tror inte själv att världen blir bättre av en röst på det ena eller det andra i ett riksdagsval, men jag har respekt för människor som i förtvivlan, uppgivenhet och/eller vrede lägger sin röst för något som de tror ska innebära en radikal förändring. Den besvikelse de kommer att erfara hör framtiden till och behöver inte diskuteras just ikväll.

Det enda som kan kännas befriande när män som han uttalar sig är att de blottar sitt bottenlösa förakt för de fattiga, svaga och marginaliserade svenskar som tvingas leva mitt i detta kaotiska och havererade samhälle. Svensson och hans medelklasskamrater väljer, därför att de har råd, andra bostadsmöjligheter och har alltid ett von oben-perspektiv på samhällskroppen. De lever i villfarelsen att alla har samma materiella, kulturella och ekonomiska möjligheter. Svenssons klassyster, Anne Ramberg som är Advokatsamfundets generalsekreterare, blottade samma bottenlösa cynism när hon uppmanande landets fattigpensionärer att “göra avkall på sin levnadsstandard” för att visa solidaritet med flyktingarna. Att Ramberg dessutom kallar den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali för “en brun råtta från rännsten” när han kritiserar hennes uttalande säger mycket om hennes verkliga människosyn.

Så uttalar sig bara den som har drygt två miljoner i årsinkomst och därför lever i overklighetens bubbla, dit aldrig något syre från de flesta människors verklighet sipprar in. Per Svensson är en av mediavärldens mest cyniska ideologer, det har han varit ett helt yrkesliv. Han och Ramberg tillhör samma sociala segment och de tycks dela okunnighet och uppfostringsnit. Det som skiljer dem från målningen ovan är att de gärna går runt i fullt dagsljus och sprider sina uppfattningar. Hade de bara gjort det “före soluppgången” kunde man ha bortsett från dem. Nu går det inte. De är föraktliga och bör bemötas just som sådana.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Steinadler

Posted: 24 september 2016 - 09:03 - Svar

Mistenker for min del at denne forakt og kynisme, som Ramberg og Svensson ganske så uhemmet oppviser, i betydelig grad nettopp skyldes, eller ihvertfall bare ytterligere har blitt forsterket av at de, og andre som dem, har kunnet slippe unna med å hetse, håne, trampe på, og i realiteten legge til rette for en regelrett utryddelse av det svenske foket gjennom flere tiår. Hadde denslags funnet sted under nærere forhold, som i en familie, eller i en landsby for et par hundre år siden så ville vel dette mest sannsynlig ha endt med en ganske bokstavelig revolusjon. Rettferdighet skulle ha skjedd fyllest i mer eller mindre kaotiske former. Selve det velordnede systemet som det lyktes å bygge, og det langt på vei absolutte voldsmonopol det hviler på, i land som Sverige, fremforalt Sverige, men også Norge, Danmark, Tyskland og andre land i det sentrale og nordvestlige Europa, det har desverre også i siste instans vist seg å være en ulykke for folkene her. Ikke bare, ja ikke engang først og fremst, ved at det tiltrekker seg horder av lykkejegere og asylsvindere fra Afrika og (Midt-)Østen, men ved at det nettopp er selve dette systemet som gjør det mulig for folkemordere som Ramberg og Svensson, og andre som dem, overhode å slippe unna med livet i behold.

  Oliver Langeland

  Posted: 24 september 2016 - 10:27 - Svar

  Jeg er helt enig. Av og til må jeg klype meg i armen for å kjenne om jeg er våken. Det føles som man lever i en virtuell virkelighet og da mener jeg ikke en kunstig virkelighet som vi faktisk lever i, men et dataprogram. Mine medmennesker er som roboter/programmer med preprogrammerte svar uten mulighet til selvstendig tankegang. Det skal ikke være mulig å lure mennesker til de grader som har blitt gjort, men de har klart det sånn ca 180 grader. De få som ikke er “lurt” klager på demokrater,sosialister og muslimer. Med slike tanker og symptombehandlinger så har vi ikke mulighet til å kurere sykdommen..

  Eliten raner verden gjennom det gjeldsbaserte pengesystemet mm og lager en globaliserte verden hvor NWO betyr ikke fred, men kontroll. Befolkninger skal slåss mot hverandre og politiet vil bli mer militarisert. Økonomien er ødelagt og alle systemene er for de rike og holder vanlige mennesker nede. Det store flertallet vet ikke at dem er med på å holde utviklingen i gang, men er ofte imot hva som skjer:) God helg, med patriotisk hilsen

  https://www.youtube.com/watch?v=tZRinMS94wM

   Tor Arne

   Posted: 24 september 2016 - 13:41 - Svar

   God beskrivelse av vanviddet. Jeg tror det er viktig å ha en viss mental distanse til det som foregår for å evne å se det klart og samtidig bevare sinnsroen. På et vis er det interessant hvordan dette har vært og er mulig. Den mentale innstillingen “mindfulness”, slik beskrevet av den berømte Harvard-psykologien Ellen Langer, er gull verdt for å kunne betrakte vanviddet på distanse, samtidig som en klarer å bevare sinnsroen: https://www.amazon.com/Mindfulness-25th-anniversary-Merloyd-Lawrence/d p/0738217999/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1474716851&sr=1-1&keywords =ellen+langer+mindfulness

   Du skriver:
   “Mine medmennesker er som roboter/programmer med preprogrammerte svar uten mulighet til selvstendig tankegang.”

   Ellen Langer ville kalt denne måten å leve på for “mindless”, i motsetning til “mindful.”

   “Det skal ikke være mulig å lure mennesker til de grader som har blitt gjort, men de har klart det sånn ca 180 grader.”

   For å se det litt annerledes: Det er fascinerende hvordan de med makt og kontroll over mediene har klart dette “kunststykket.” Hvis flere beskriver hvordan de har klart det, vil den kollektive “transen” også kunne brytes. Disse to strategiene ser ut til å være flittig brukt:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_military_deception
   https://en.wikipedia.org/wiki/Misdirection_(magic)

   Snappe

   Posted: 24 september 2016 - 21:01 - Svar

   God helg Oliver Langeland.

   Jeg printet ut det lange svaret som du sendte meg tidligere, og har gått med det hver dag , så du har nok fått en følger i den virkelige verden, ikke bare i den virituelle 🙂 Det er heldigvis noen lyspunkter oppe i alt det negative under mørke skyer i politisk forstand.

   Nå er det endelig fri etter mye jobbing.

   Du skrev mye bra , og det er veldig mange ting vi har kommet fram til som stemmer overens uavhengig av hverandre. Jeg satte enormt pris på det du skrev, og det er godt du finnes . Du skriver at du har forsket i 15 år, og det er jo fantastisk bra !
   Håper du kan fortsette å utvikle dine egne ting ut i fra det.
   Jeg har så langt jeg kan observere, sammenfallende synspunkter i forhold til mye du skriver om, som sagt, og opplever at det går fint å diskutere .Det er jo en tung byrde å se det man ser, men sprer man det blir det fler som bærer.

   Merker med en voksende innsikt og reflekterende tankegang at man får se scenarier, som kan være skremmende, og det er også vanskelig å skrive alt her. Du husker det som jeg hadde sett på med den banken som ble etablert, som tok sikkerhet i mineralrike områder. Hvis man samtidig tenker på noe jeg har lest, at banker fks i Afrika ikke ønsket tilbakebetaling i form av penger, men ville heller sikre seg monopol på infrastruktur og slikt, og tenker på den agendaen med å sentralisere, og i tillegg har makt til å lage krakk, da er ikke konsekvensene så vanskelig å se for seg med manglende evne til tilbakebetaling.Det er fordi jeg respekterer solidaritet med eget folk, at jeg verdsetter høyt det du gjør.

   Jeg har funnet et brev som er over hundre år, i en bok. Dette gjør at jeg har kommet i mål.

   Dvs det er ikke et løst brev, men brevet er trykket inn der. Der ligger den uslipte steinen av det vi ser i dag.Har gjennom forskning etter nåla i høystakken, uten å vite at det fantes noe nål, jeg tror derfor at det er en mening i det jeg har holdt på med.

   Kildemessig har jeg fått gjennombrudd, og da mener jeg de som er uangripelige. Jeg samler på kilder der de selv sier ting , og har hatt to studenter til å hjelpe meg å sortere papirer, og sette opp lister over viktig materiale.De var helt ukjente for meg, men koblet seg visst på det jeg holdt på med i den grad at de skjønte hva som skulle med, eller ikke på en måte. konturene av et faktabasert kart som er det virkelige verdensbildet velger jeg å se i øynene,om enn det er i grove trekk, så kan andre gå videre i detaljene. Det har vært sjokkerende å se at vi som folk ikke har fått relevant kunnskap til å kunne være rustet for denne tiden. Det syns jeg er veldig alvorlig å se.

   Jeg syns det er viktig å kjenne sin historie, så jeg har lest mye Norgeshistorie, og vi har nok en styrke vi ikke er klar over, så derfor er det blitt gjordt en god del for å holde oss i uvitenhet.

   Jeg har kjøpt for tusenvis av kroner i bøker. Du skrev om den andre siden har også sin rolle å spille. Det har jeg ikke så mye kunnskap om, annet enn at jeg har lest litt av Anthony Sutton, fks The best enemy Money can buy, om teknologi der borte.

   Jeg så en som hadde en youtube kanal, og hadde 400.000 subscribers. Han hadde jobbet hardt selvsagt, men drev og fortalte folk om NWO. Reaksjonen var at han fikk mye falske videoer lagt ut om seg, av en mann som hadde dette som sin greie, å forvrenge det den andre gjorde. Men han fikk framgang tross dette. Når man skjønte hvordan ting hang sammen, var det logisk og lett å gjennomskue.

   Med vennlig hilsen Snappe.

  jasminum

  Posted: 24 september 2016 - 23:39 - Svar

  Flott – og jordnær sannhet du utbasunerer der. Som skulle jeg sagt det selv. Håper på mulighet i framtiden, helst live. God tittulering du avrunner med der i tillegg.

  Stor, sint takk , slik ildner man opp de tause mengdene, rører ved dem og setter igang den nødvendige oppvåkningen!

   Steinadler

   Posted: 25 september 2016 - 01:19 - Svar

   https://www.youtube.com/watch?v=CAAsXsOvlu4

   O könnt ich mich niederlegen

   Weit in den tiefsten Wald,

   Zu Häupten den guten Degen,

   Der noch von den Vätern alt,

   Und dürft von allem nichts spüren

   In dieser dummen Zeit,

   Was sie da unten hantieren,

   Von Gott verlassen, zerstreut;

   Von fürstlichen Taten und Werken,

   Von alter Ehre und Pracht,

   Und was die Seele mag stärken,

   Verträumend die lange Nacht!

   Denn eine Zeit wird kommen,

   Da macht der Herr ein End,

   Da wird den Falschen genommen

   Ihr unechtes Regiment.

   Denn wie die Erze vom Hammer,

   So wird das lockre Geschlecht

   Gehaun sein von Not und Jammer

   Zu festem Eisen recht.

   Da wird Aurora tagen

   Hoch über den Wald hinauf,

   Da gibts was zu singen und schlagen,

   Da wacht, ihr Getreuen, auf.

   Joseph Freiherr von Eichendorff, 1809

    kenneth hovestøl

    Posted: 25 september 2016 - 09:32 -

    Takker også, for inspirasjon til ny litteratur og musikk. Har “rotet” rundt på YouTube og Wikien i snart 2 timer nå. Mange fine kraft-dikt og musikk er “inhalert” i beste sendetid(når barna ikke er til stede)

Peter Zichau

Posted: 24 september 2016 - 10:14 - Svar

Det er jo bare den klassiske historie om at man hader modparten mere end man hader hans egentlige holdninger.
Læg mærke til hvorledes venstrefløjen er på retræte i disse tider. I hele den nuværende venstreelites levetid, er spørgsmål om indvandring, ligestilling og fordelingspolitik blevet dikteret af netop dem. De har, med andre ord, “ejet” sandheden og højrefløjen har måtte indrette sig efter deres normer.
Da de første dissidenter så begynder at dukke op, bliver de bare affejet som idioter. Det er lettere end at modgå dem med argumenter – og det virker.
Men nu krakelerer det for dem. Nu skal de pludselig til at kalde en større befolkningsgruppe for idioter og det virker ikke nær så godt. Men når det har været deres taktik, har de jo ikke ret meget andet de kan gøre.
De sidste der ransager sig selv er dem der troede mest på løgnen. De kan nemlig heller ikke se det fornuftige i den førte politik – de har bare lært at hade de andre.

kenneth hovestøl

Posted: 24 september 2016 - 10:32 - Svar

“De lever i villfarelsen att alla har samma materiella, kulturella och ekonomiska möjligheter.”

– ???
– Snakker vi her om blinde som leder blinde? Og at den totale agenda for verdens, eller bare Europas land, er opphevelsen av alle landegrenser?
Videre tenker jeg at det som vi i Norge kaller for å være i en ond sirkel, er det samme som at mange idioter på det planet som i artikkelen over, har fått ødelagt store deler av sin DNA-spiral? Neste spørsmål som jeg utrettelig vil svare på selv er; “Kan dette repareres? Unektelig et stort NEI, er svaret mitt. Dere andre her på forumet har selvfølgelig rett til også å svare på mitt spørsmål….
– Slike “mennesker” må elimineres på en slik måte at det aldri noen gang vil klare å mutere seg tilbake til slike tilstander. Snakker ikke her om etnisk rensing av mennesker, men en rensing av det fortreffelige DNA-et, som er vår livsnerve og må bevares på best mulig måte for generasjoner fremover i en overskuelig fremtid. Og da må dette viktige arbeidet startes NÅ!

– Jeg tror jeg har et fullendt godt middel til å nettopp klare disse brasene. Og det er å lage nok barn til å opprettholde den gode DNA -standaren som må til for å leve godt her på jordkloden. Beklager litt dårlig formulering fra min side her, jeg er ikke som Steinadler og Pluto og Dere andre her, med et fortreffelig stort ordforråd….. Men alvorlig ment er det iallfall.

  Peter Zichau

  Posted: 24 september 2016 - 13:28 - Svar

  Høj IQ mennesker konverterer ikke til taber-ideologien islam, medmindre de har kniven for struben. Ergo vil høj IQ mennesker holde sig langt væk og gå en stor bue udenom dette misfoster, så længe de overhovedet kan. Så hvis planen har været at vi skulle formerer os med hinanden, for at trække disse muslimer op på et højere stadie, (racisme..?) så har det ikke været særligt gennemtænkt.
  Og muslimerne er da slet ikke interesseret i dette. Islam kan kun eksisterer i fordummede omgivelser.
  Hvad venstrefløjen så har af planer for deres eget afkom, må tiden vise. I Sverige er de begyndt at give dem armbånd på… Det er jo selvfølgelig en start…

   kenneth hovestøl

   Posted: 24 september 2016 - 14:05 - Svar

   Sitat Peder Zichau; ” Islam kan kun eksisterer i fordummede omgivelser.”

   – Så venstrefløjen er de fordummende omgivelsene vi på det sterkeste må bli av med? For da vil islam dø ut av seg selv? Beklager viss jeg spør som en dåre. Jeg er en dåre som ønsker å lære.

    Peter Zichau

    Posted: 24 september 2016 - 19:32 -

    Ja, venstrefløjens fordummende retorik gøder jorden for øget islamisering – i takt med at de selvfølgelig bliver véd med, at ville lukke flere ind.
    Indtil videre preller både virkeligheden og saglige argumenter af på dem. Men de skal nok vågne op. Spørgsmålet er bare om det så er for sent. Som i Sverige…

    kenneth hovestøl

    Posted: 24 september 2016 - 19:52 -

    Vi deler nok den samme bekymringen.

  jasminum

  Posted: 25 september 2016 - 00:09 - Svar

  Du er perfekt kenneth, da du er i besittelse av både hode og hjerte. Still ikke med den beredskapen din skjeppe under en stol. Hadde våre politikere bare hatt noen prosent av din reflekterende og solide intelligens, ja da hadde vi aldri havnet i den farlige leia vi nå er i.

  hm. og jeg som vil fraråde folk i vår tid å få barn. Du sier noe, ja det er et poeng. Men jeg er redd for fremtiden for våre etterkommere … det ser ikke bra ut ..

Coyote

Posted: 24 september 2016 - 12:23 - Svar

Det är skamligt att INTE rösta paa Jimmie Aakesson!

ramonafransson

Posted: 24 september 2016 - 13:03 - Svar

Jag glömmer aldrig Per Svenssons min när vi, anomar Förlag AB, ställde ut på bokmässan i Göteborg för första gången för tio år sedan. Han tvärstannade och glodde förvånat på en liten budgetmonter med färgglada reklamaffischer över mina deckare. Med avsmak inför vad han nyss sett skyndade han på stegen förbi till de mer “rättrogna” montrarna … Hahaha … När vi hade gjort vårt nionde år, förra året, valde vi att lägga av och här kan du läsa om orsakerna. Att slippa delta i år känns faktiskt som en stor befrielse … Detta tjafsandet och gnällandet från idel vänstervridna och till och med vänsterfascister står mig upp i halsen. Litteratur borde aldrig ha blivit politiskt. Men det är just vad det har blivit, vilket gör att alla de stora förlagens författare enbart kan och får lov att skriva politiskt korrekta skönlitterära historier. Det slipper jag och gör inte heller! Hehehe …

http://ramona-fransson.blogspot.se/2015/09/darfor-sager-anomar-forlag- ab-tack-och.html

  Niels Henriksen

  Posted: 24 september 2016 - 13:56 - Svar

  Godt at læse – og du har jo masser af inspiration at tage af ude fra virkelighedens Sverige –
  i modsætning til dem. 😉

  Situationen (på)minder mig mere og mere om den berømte klassiske amerikanske
  sci-fi gyser / rysare film “Invasion of the Body Snatchers” (1956), hvor … 😉
  ( ja, du får se den, om du inte kænner till den 😀 )

   ramonafransson

   Posted: 24 september 2016 - 14:33 - Svar

   Hehehe … ja, det är vad jag gjort i min nästa trilogi. De tidigare elva deckarna har i högsta grad byggts på utländska fall, men trilogin kommer enbart bygga på svenska fall, och det finns så det räcker …

Kasper K

Posted: 24 september 2016 - 13:52 - Svar

Mycket bra! Tilläggas kan att överklasskvinnans Anne Rambergs och övriga brännvinsadvokaters eget Clondyke finns just i de nya invällningsmassorna. Hela kalaset betalt av världens mest tyngda och av henne dessutom till stora delar föraktade skatteslavar.

Leave a Comment