24
sep
Seneste opdatering: 26/9-16 kl. 0444
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk økonomi er virkelig for viderekomne. Sidste gang vi hørte, at indvandringen er lønsom, var i den socialdemokratiske Arena rapport i sommeren 2015. Svenske aviser og Politiken troede på den, fordi de så gerne ville, men det var fri fantasi. NU er der ingen, der taler om det mere, for nu ved de fleste at situationen er meget værre end at de skal ud og låne millardbeløb til det falmede samfundsekperiment og hæve skatterne med jævne mellemrum.

Det svenske BNP pr capita er ikke vokset siden Reinfeldt trådte til for ti år siden. Nu har Sverige problemet at skulle sysselsætte hundredetusinder af lavt kvalificerede indvandrere. De skal have “enkle jobs” i en tid hvor disse forsvinder med rekordfart.

Fremtiden hedder “moderne beredskabsjob”, dvs. jobs man har i den 3 verden: Skopudsere, elevatorpiccoloer, sikkerhedsvagter og folk der render ud med telegrammer. Kort sagt: Butlere i tunnelbanen, og så er det ikke løgn. Världens modernaste land regredierer 100 år tilbage i tiden til den tidlige industrialder, men uden dens tunge jobs. Måske fik Mona Sahlin uret. Det gamle Sverige kommer tilbage, men som en farce. Som hun selv.

“Ny-svenskerne” skal ikke arbejde for at skabe værdier, de skal arbejde for ikke at brænde forstæderne ned og starte en revolution. Det bliver dyrt, hvad enten de nu vil gøre det ene eller det andet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?