26
sep
Seneste opdatering: 27/9-16 kl. 1036
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hamed Abdel-Samad i København mandag

Et helt fascinerende foredrag i Trykkefrihedsselskabet mandag, der kommer her som video. “Der er jo ikke så meget nyt” sagde em garvet veninde. Mozart var heller ikke nyskabende, det var måden, han skrev i tidens stil. Abdel-Samad taler med en helt særlig vægt som søn af en imam og tidligere Det Muslimske Broderskab. En helt utrolig rejse, de allerfærreste gør i deres liv. Han er en stemme af humanisme, viden og fornuft og med pædagogiske evner, der burde gøre ham selvskreven som taler for et hvilket som helst parlament i Europa. Glæd jer! (En god indføring i ham, er Informations Den Farlige Profet fra 2015 og Giulliu Meotti skriver i dag i den Korte Avis: Forfatter med arabisk baggrund har skrevet en kritisk bog om islam – men den har hans forlag nu afvist at udgive med en opsigtsvækkende begrundelse.

haed-abdel-samad-kbh-26-09-55

haed-abdel-samad-kbh-26-09-114

Foruden PET skarp politibevogtning uden for CEPOS’ lokaler. Foto Ole Gerstrøm

trykpoliti26092016


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?