27
sep
Seneste opdatering: 28/9-16 kl. 0559
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vejen til Helvede er brolagt med følelsesulde, unge kvinder. Et par af mine ikke så unge men meget erfarne veninder, mener slet ikke kvinder burde have stemmeret, i al fald ikke inden menopausen. Faktum er, at Danmark ikke vil have haft en rød regering i 50 år, hvis de ikke havde, og at USA ikke ville have haft en demokratisk præsident i 70 år.  Invasionen af det europæiske kontinent ville være stoppet for længe siden, hvis den overhovedet ville være begyndt.

Blandt andet dette betyder unge kvinder i poltik, de tager beslutninger som er imod deres og deres afkoms vitale interesser. Se bare hende her. Det er et sammenfald af faktorer, der er ved at ødelægge Sverige, men ingen betyder mere end at kvinder har vundet kønskampen og nu styrer landet som et de facto matriarkat. Mod ruin, som man ikke kan undgå at bemærke. –  ‘It’s disgusting’ Outrage as nationalists hand out ‘refugee spray to ward off migrants’

Sweden: No no-go zones

Google advarer mod videoen og har den skjult. Nu er I advaret. Apropos politiet og skyderiet i Malmø forleden, og grunden til at tunge, militære våben flyder uhindret ind i Skåne. Tolden tør ikke stoppe dem, og politiet har ikke tid til at kigge forbi. Sverige har kapituleret over for det kommende, voldelige opgør, i Sverige er man ulovligt bevæbnet efter behag. Fra et debatforum:

“Enligt tulltjänstemännen har man inte vågat stoppa just bilar med flera i, allra minst om man misstänker att de smugglar vapen, eftersom man är rädda för sina liv. De överansträngda polismyndigheterna har inga beväpnade poliser att skicka som backup.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


TheReligiousCynic

Posted: 27 september 2016 - 13:55 - Svar

Mord eller selvmord. Implosjon eller eksplosjon. Valget er gitt, men utfallet er uvisst. Ennå håper svenskene på at systemet skal komme dem til unnsettning. Det svarer til å ville reddes av sin egen overfallsmann.

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 27 september 2016 - 15:37 - Svar

Så här kommer det bli i Danmark, Sverige, Finland och Norge! Då kommer inte spray att hjälpa!
https://www.youtube.com/watch?v=fOABjtNMYXQ

Hestehandleren

Posted: 27 september 2016 - 19:02 - Svar

Charlotte repræsenterer meget godt billedet på den Europæiske venstrefløj… følelser uden fakta… Jeg ønsker Charlotte alle de somalie/araber p-kke hun ønsker sig… Frivilligt eller som naivt offer… Medfølelsen fra min side er væk.. Held og lykke Charlotte virkeligheden har ingen følelser…!

  snaphanen

  Posted: 28 september 2016 - 05:54 - Svar

  ja, én af kendgerningerne er, at under 30, måske under 20 procent af alle der illegalt indvandrer, er i nærheden af at flygte fra noget, som giver asylstatus.

  Lotte

  Posted: 28 september 2016 - 13:35 - Svar

  Gad vide om hun osse græder for de af hendes medsøstre, der er blevet overfaldet og voldtaget af asylansøgere og andre mænd fra menap?
  Fordi de ikke havde mulighed for at forsvare sig….?

  Det gør hun nok ikke – den drama queen…..!

  thomask

  Posted: 2 oktober 2016 - 17:43 - Svar

  Jeg synes, Charlotte har ret. Hun medgiver, at Danmark ikke kan tage imod hele verdens flygtninge. Hun synes bare ikke, at man skal sparke til folk, der ligger ned. En sympatisk holdning.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 27 september 2016 - 19:52 - Svar

Jag hatar videos som auto-startar. Det resulterar bara i en infernalisk kakafoni.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 27 september 2016 - 20:24 - Svar

  Der kom også kun KACK ud af hende.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 27 september 2016 - 21:58 - Svar

   Jag lyssnar ofta på någon podcast och gör jag inte det så är det musik. Kakafonin är oerhört irriterande.

  snaphanen

  Posted: 28 september 2016 - 06:00 - Svar

  Så er det vel ikke værre? Fandt den på You Tube nu

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 27 september 2016 - 19:56 - Svar

Danmark er virkelig ved at være en kæmpe stor børnehave, beboet af forældede små prinser og prinsesser.

jasminum

Posted: 27 september 2016 - 21:21 - Svar

Jeg holder knapt ut den sutrestemmen, hver gang jeg går inn her så hyler hun. Kan automaten slås av? Hun stopper ikke. Makan til idiot som skal bestemme om jeg skal bevæpne meg overfor voldtektsforbrytere eller ei. Hold da kjeft menneske!!!!,

Chingachgook Jensen

Posted: 28 september 2016 - 01:11 - Svar

Den unge dame er blevet groft svigtet. Der er aldrig nogen der har bedt hende om holde sin kæft.

latmask

Posted: 28 september 2016 - 10:53 - Svar

Den unga danskan som snyftar så över “flyktingarna” kanske kan botas om hon låter ett par “ensamkommande flyktingbarn” bo hemma hos henne någon månad. Blir hon ändå inte botad är hon hopplöst förstockad och då ska vi inte beklaga henne.

Kasper K

Posted: 28 september 2016 - 10:57 - Svar

I Sverige är matriarkatet ett faktum och därmed slutet på det välfärds- och förnuftsland vi kände. Måtte det inte gå lika illa för våra grannländer. Allra helst de har det varnande exemplet nästgårds.

Leave a Comment