27
sep
Seneste opdatering: 28/9-16 kl. 0559
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vejen til Helvede er brolagt med følelsesulde, unge kvinder. Et par af mine ikke så unge men meget erfarne veninder, mener slet ikke kvinder burde have stemmeret, i al fald ikke inden menopausen. Faktum er, at Danmark ikke vil have haft en rød regering i 50 år, hvis de ikke havde, og at USA ikke ville have haft en demokratisk præsident i 70 år.  Invasionen af det europæiske kontinent ville være stoppet for længe siden, hvis den overhovedet ville være begyndt.

Blandt andet dette betyder unge kvinder i poltik, de tager beslutninger som er imod deres og deres afkoms vitale interesser. Se bare hende her. Det er et sammenfald af faktorer, der er ved at ødelægge Sverige, men ingen betyder mere end at kvinder har vundet kønskampen og nu styrer landet som et de facto matriarkat. Mod ruin, som man ikke kan undgå at bemærke. –  ‘It’s disgusting’ Outrage as nationalists hand out ‘refugee spray to ward off migrants’

Sweden: No no-go zones

Google advarer mod videoen og har den skjult. Nu er I advaret. Apropos politiet og skyderiet i Malmø forleden, og grunden til at tunge, militære våben flyder uhindret ind i Skåne. Tolden tør ikke stoppe dem, og politiet har ikke tid til at kigge forbi. Sverige har kapituleret over for det kommende, voldelige opgør, i Sverige er man ulovligt bevæbnet efter behag. Fra et debatforum:

“Enligt tulltjänstemännen har man inte vågat stoppa just bilar med flera i, allra minst om man misstänker att de smugglar vapen, eftersom man är rädda för sina liv. De överansträngda polismyndigheterna har inga beväpnade poliser att skicka som backup.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?