29
sep
Seneste opdatering: 30/9-16 kl. 1743
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg vil holde mig i live sĂ„ lĂŠnge som muligt, for at overvĂŠre den franske presses undergang. Det bliver dog svĂŠrt, da den understĂžttes af staten”

Men islams fordringer er fÞrst lige begyndt, fordi demografien er pÄ dens side, og et Europa, der ophÞrer med at fÄ bÞrn, har pÄbegyndt selvmordsproces. Og det er egentlig ikke et langsomt selvmord. Hvis man fÞrst er havnet pÄ en fÞdselsrate pÄ 1,3 eller 1,4, sÄ gÄr det i virkeligheden meget hurtigt. (Snaphanens oversÊttelse)

Houellebecq fik i Berlin Frank-Schirrmacher-Prisen. Rede zum Schirrmacher-PreisHouellebecq: „Ich bin ein halber Prophet“ (Video tysk/fransk-utestet) Information: Houellebecq: Europa er pĂ„ selvmordets rand

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dogen
Dogen
7 years ago

Houellebecq: Europa er pÄ selvmordets rand.

https://www.information.dk/kultur/2016/09/europa-paa-selvmordets-rand-0

Anne Hansen
Anne Hansen
7 years ago

Gi den mannen Nobelprisen i litteratur!

mjolly
mjolly
7 years ago

Ta kontroll over Libyas olje kan de, men Ä stoppe bÄtene over middelhavet gidder de ikke.

https://twitter.com/wheelertweets/status/781557114661658624

jasminum
jasminum
7 years ago

Selvmordsprosessen er pĂ„ sin plass. Imperialistene har langt pĂ„ vei overtatt Europa, deres vĂ„pen, asylinnvandringen bl.a. fra deres kriger, samt deres etterlatte kolonistater i Afrika hvor det ble innsatt nikkedukker, gjerne diktatorer som lydde deres ordre og holdt folket pĂ„ steinaldernivĂ„; fĂžrer til et fryktens kontinent hva Europa angĂ„r. NĂ„ selges Hellas vann og el-forsyning ut til private, det samme skjer etterhvert i andre land. Norge syssler med planer om det samme, myndighetene her vil overgi det meste av landets ressurser til EU, et CIA produkt og derved en del av det nĂ„j avslĂžrte og bedervede US-oligarkiet som verker etter… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x