29
sep
Seneste opdatering: 30/9-16 kl. 1743
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg vil holde mig i live så længe som muligt, for at overvære den franske presses undergang. Det bliver dog svært, da den understøttes af staten”

Men islams fordringer er først lige begyndt, fordi demografien er på dens side, og et Europa, der ophører med at få børn, har påbegyndt selvmordsproces. Og det er egentlig ikke et langsomt selvmord. Hvis man først er havnet på en fødselsrate på 1,3 eller 1,4, så går det i virkeligheden meget hurtigt. (Snaphanens oversættelse)

Houellebecq fik i Berlin Frank-Schirrmacher-Prisen. Rede zum Schirrmacher-PreisHouellebecq: „Ich bin ein halber Prophet“ (Video tysk/fransk-utestet) Information: Houellebecq: Europa er på selvmordets rand


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


jasminum

Posted: 29 september 2016 - 20:43 - Svar

Selvmordsprosessen er på sin plass. Imperialistene har langt på vei overtatt Europa, deres våpen, asylinnvandringen bl.a. fra deres kriger, samt deres etterlatte kolonistater i Afrika hvor det ble innsatt nikkedukker, gjerne diktatorer som lydde deres ordre og holdt folket på steinaldernivå; fører til et fryktens kontinent hva Europa angår. Nå selges Hellas vann og el-forsyning ut til private, det samme skjer etterhvert i andre land. Norge syssler med planer om det samme, myndighetene her vil overgi det meste av landets ressurser til EU, et CIA produkt og derved en del av det nåj avslørte og bedervede US-oligarkiet som verker etter å sette igang kjernefysisk krig mot Russland. Disse anglo-amerikanskje oligarkene har i over 300 år fungert som den egentlige makten i US.har styrt US. Valgte representanter for statene har i hele denne tiden blitt overkjørt på viktige områder, kapitalkreftene har ikke godt av veien for selv mord. Wallstreeteierne har til alle tider styrt fra kulissene, etterhvert har de tatt balletak på den hele vestlige verden. . I den virkeligheten bør man IKKE sette barn til verden; for barnas skyld, de skal ikke ofres på sosiopaters alter. Og med grensene vidt åpne for en milliard (minst) mer eller mindre barbariske kulturer, så skulle dette være selvsagt.

Det sies forøvrig at de samme oligarkene har planer om befolkningsreduksjon på sikt. Måtte Gud forby deres djevelske planer.

Europa er SOLGT, på billigsalg. Vi går skrekkelige tider imøte. Tåpelige politikere i europeiske land driver med snikk-snakk og myrder sine flotte land for fote. Jeg avskyr dem alle.

http://www.globalresearch.ca/us-propaganda-machine-in-overdrive-fake-w ar-against-isis-daesh-protect-the-good-terrorists-fight-russia-in-syri a/5548035

Se innom både anthropocene.live og peterkrabbe.wordpress.com for oppdatering. Lenken over er fra sistnevnte.

mjolly

Posted: 29 september 2016 - 21:10 - Svar

Ta kontroll over Libyas olje kan de, men å stoppe båtene over middelhavet gidder de ikke.

https://twitter.com/wheelertweets/status/781557114661658624

Anne Hansen

Posted: 29 september 2016 - 22:37 - Svar

Gi den mannen Nobelprisen i litteratur!

Dogen

Posted: 30 september 2016 - 09:28 - Svar
Leave a Comment