29
sep
Seneste opdatering: 30/9-16 kl. 1743
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg vil holde mig i live så længe som muligt, for at overvære den franske presses undergang. Det bliver dog svært, da den understøttes af staten”

Men islams fordringer er først lige begyndt, fordi demografien er på dens side, og et Europa, der ophører med at få børn, har påbegyndt selvmordsproces. Og det er egentlig ikke et langsomt selvmord. Hvis man først er havnet på en fødselsrate på 1,3 eller 1,4, så går det i virkeligheden meget hurtigt. (Snaphanens oversættelse)

Houellebecq fik i Berlin Frank-Schirrmacher-Prisen. Rede zum Schirrmacher-PreisHouellebecq: „Ich bin ein halber Prophet“ (Video tysk/fransk-utestet) Information: Houellebecq: Europa er på selvmordets rand


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?