1
okt
Seneste opdatering: 1/10-16 kl. 1654
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er præsident Obamas plan, at overdragelsen skal finde sted i dag lørdag. Han er stærkt tilskyndet af Vestens fjende nr et: George Soros. Når det sker, er der ingen i den frie verden, som ikke opdager forskellen.

A long-planned transfer of the internet’s technical management from the U.S. government to a global community of stakeholders is expected to take place on Saturday despite last-minute attempts by conservative politicians and officials to delay the changeover. Internet Oversight Transfer Clears Hurdles To Take Place Saturday Information:I dag afgiver USA en del af sin magt over internettet

Sveriges pilskæve kønsbalance

Gøteborg Posten er begyndt at handle om virkeligheden igennem det sidste års tid. Det har den svenske venstrefløj skældt meget ud over, da dens egen, dominerende verden har hvilet på myter, for nu at sige det venligt. Kønsbalancen i Sverige er nu endnu skævere end i Kina og Indien, men af andre grunde selvsagt. Det går allerede hårdt ud over svenske kvinder, hvor op imod halvdelen har stemt sig selv til stuearrest efter mørkets frembrud, hvis de ikke lige har nogen at følges med på gaden, se f.eks. her, her og her.

Mange, enlige mænd, fører til kriminalitet og kvindechikane. Mange, unge, sysselløse, enlige, muslimske mænd, fører til krig, se Gunnar Heinsohn INTERVIEW: A CONTINENT OF LOSERS. Det er sådan man skal opfatte volden og bilbrandene i de svenske forstæder, det er små varsler om en kommende krig.

Svenskere kan i almindelighed ikke tyde den slags varsler, men at staten har netop vedtaget genindførelse af værnepligten, er næppe et tilfælde. Nogle tænker, men ikke højt, nogle har set krigen i horisonten, måske er det Säpo for det er næppe de fjolser, der sidder i Riksdagen. Deres og mediernes ordknaphed om værnepligten er påfaldende. Den amerikanske professor Valerie M Hudson i GP:

Av officiell migrationsstatistik kan man dra slutsatsen att det vid utgången av 2015 gick 123 stycken 16-17-åriga pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. Hans Roslings beräkningar ligger nära dessa siffror. Jämförelsevis har Kina, som har världens största obalanser i könsfördelning, ”bara” 117 pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. För mig, som har studerat könsfördelningen i Kina och Indien i 15 år, är det häpnadsväckande att ett land som Sverige har värre obalanser än något av dessa två länder.

Kommer inte att jämna ut sig över tid

En del kan hävda att dessa obalanser kommer att jämna ut sig med tiden när dessa flyktingar ansöker om att ta hit sina familjer, men det vi kan se så här långt är att sådana antaganden inte är att räkna med fullt ut. Vore det så skulle Sverige inte haft skevheter i könsfördelning redan innan den senaste stora flyktingvågen med kraftig manlig slagsida.

Grupptrakasserier och ofredanden av kvinnor är fler exempel på asocialt beteende hos dessa gäng. Under sådana omständigheter blir kvinnors möjlighet att röra sig fritt på offentliga platser avsevärt svårare, vilket massövergreppen på kvinnor i Köln under nyårsaftonen och festivalen We are Sthlm 2015 påminner oss om.

Jämlikhet mellan könen undermineras av en sådan obalans, eller som antropologen Barbara Miller så övertygande har sagt; en normal könsfördelning är för det allmännas bästa och något som staten har ett ansvar att värna. Att Sverige skulle hamna i ett läge med världens skevaste könsfördelning bland unga vuxna skulle rätt och slätt vara en tragedi. Är det inte på tiden att Sverige öppet debatterar den här frågan?

Valerie M Hudson, professor och ansvarig för the Program on Women, Peace and Security, Texas A&M University, USA


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 1 oktober 2016 - 12:44 - Svar

Finns inga kön i Sverige som idioterna beskriver det. Bara en massa slavar som jobbar ihop pengar till invandringen och får försämrade villkor med pensioner o sjukvård. Sverige har ingen familjepolitik ingen jobb politik finns bara en invandringspolitik den bygger upp hela Sverige in med mera människor bygg mera konsumera mera med mera människor. Ett helt sjukt land.

  sussebassa

  Posted: 1 oktober 2016 - 13:18 - Svar

  Nogot som inte blir nevnt er psykiatrien, og mentalt sjuke personer..mye drogmisbrukere… som blir plassert i vanlige bostadshus sammen med mange familjer…huseierne får betre betalt av sosial, enn å ta inn dom i boligkøene, som nå ligger på ca 5-6 år for en etta.
  Det har vært flere husbrenner..2 gonger i en stor familebustad, men ingen blev skadede..och polisoppbud, siste.. 1 vecka senn ..med 3 polisbiler og en ambulanc blant drogmisbrukare som bor der…
  den føre der for 1 mnd sen…ganske reglemessig.
  Ifra husegarens side skjer det ingenting…inte ifrån polisen heller…dom bor der fortfarande…
  Så blir det når man bygger ned psykiatrien och sender de ut i samhellet, med sine piller och misbruk..lar familier bli utsatta for deras irrasjonella mentalt sjuke betèende..
  husegaren tenker bara på pengerna…, och skulle nokon dø..Då beklagar man.

   invandrare1957

   Posted: 1 oktober 2016 - 13:57 - Svar

   Psykiatrin i Sverige är ett eget kapitel. Vi har aldrig varit så trygga som vi är nu säger Jerzy zarneski. Men vilken lögn det är vi vet inte vad vi har för grannar är det ett psykfall som man säger fel sak så blir man jagad med yxa. Bengt Westerberg färghandlarsonen från Södertälje la ju sjukhusen. Jag körde pannor ett tag på Sundby sjukhus i Strängnas det var nerlagt då men jag träffade människor som hade jobbat där. 1200 patienter och nästan lika mycket personal. Men dit kom alla alkolister o skådespelare som hade fastnat i sina roller avprogramerades där. Man la ner alltihopa på en gång och ut i samhället med dom. Nu så ska alla ha eget kök som bor i sina boenden det har politiker bestämt. Även fast dom inte kan laga mat. Så ska personalen laga mat åt varje brukare istället för att man äter ihop i gruppen o umgås. Människan ska tydligen vara ensam i Sverige gamlingarna ska dö ensamma i sina lägenheter hemma åldringsboenden har man gjort om till hem för ensamkommande. Svensken får betala med liv o hälsa för det nya Sverige.

    Kal_i_Fatet

    Posted: 1 oktober 2016 - 14:53 -

    Kan bara instämma i allt du skriver. Jag bor granne med en äldre kvinna, som vad jag förstår inte har några nära släktingar. Trots att vi är grannar har jag inte sett henne på flera år. Jag kan inte gå i god för detta för jag är ju inte alltid hemma, men jag tvivlar på att hon varit utanför lägenheten de 2 sista åren. Däremot kommer hemtjänsten med sina matleveranser regelbundet varje dag. Jag skulle skämmas om jag var politiker som skapat det här systemet.

    sussebassa

    Posted: 1 oktober 2016 - 15:24 -

    Samme i Norge også, men der fungerar ettervernet betre enn i Sverige…
    Var med når vi bygde ned de største psykiatriske sjukehusene, for at det skulle bli betre med egen bostad, nogot jag og flere fagpersoner var sterkt imot..og vi hadde tyver Rett.
    Idag er det som du skriver ..mange ensomme psyk fall som er kastet ut i en situasjon som gjør deras mentale tilstand enda verre, ingen trygghet als..flere farlige piller/misbruk/bivirkninger/alkohol…rene hell for dom..men hvis egentlige årsak var å spare Inn penger på psykiatrien…psyktilfellenes beste var bare løgn…Det vet vi idag også, men politikerne rår..uutbildaded pengegriske dritter…dom fleste.

Herman

Posted: 1 oktober 2016 - 16:02 - Svar
Leave a Comment