6
okt
Seneste opdatering: 7/10-16 kl. 1843
100 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nordfront er en nazi-site, der citeres undtagelsesvist, for det er dem svenskerne tvinges i armene på af politikerne. Sagens natur gør, at jeg finder det beføjet. Jeg interesserer mig ikke i første række for hvem, der siger noget, men hvad de siger, og de siger ikke andet end hvad de fleste med sund fornuft også siger. Blind høne finder også korn.

Jeg har i årevis frygtet, at svenske politikere ville skabe rigtige ekstremister af besindige svenskere. Nu frygter jeg, det ikke er så langt fra at lykkes. – Søndagskronikken i morgen aften handler om den afghanske gruppevoldtægt mod en kvinde i rullestol i Visby.

De fem män som misstänks för en gruppvåldtäkt mot en rullstolsburen kvinna har släppts på fri fot. Åklagarens beslut bygger på en juridisk teknikalitet som i grunden handlar om att den rullstolsbundne kvinnan inte gjort tillräckligt motstånd, något som varit svårt, om inte uteslutet, då hon varit just rullstolsburen.

 Kommentar

I ett normalt samhälle hade ingen klandrat poliserna för att de skyddar misstänkta men ännu ej dömda brottslingar. Men detta är inget normalt samhälle. Här ingår detta agerande i ett mönster, där svenskar som protesterar mot utrotningen av det svenska folket förföljs och polisen totalt sviker sitt uppdrag. Som helhet ökar deras arbete antalet rasistiska gruppvåldtäkter mot svenska kvinnor, i jämförelse med om vi inte haft någon ordningsmakt alls.

De har gjort sig själva till maktens megafoner och kan därmed inte längre ursäktas med att det ingår i polismaktens natur att skydda den politiska makten. De är aktiva deltagare i den pågående våldtäkten på Svea Rike och utrotningen av det svenska folket. Jag hoppas få se riktiga poliser tröttna på att bli rövknullade av PK-snutjävlar och göra uppror. Men till dess ligger min respekt för polisen överlag någonstans i rännstenen. Misstänkta våldtäktsmännen släpps på grund av kvinnans handikapp, – Polisbevakning efter gruppvåldtäkten – Migranter pekas ut på högerextrem sajt – Ett hundratal i protesttåg för våldtagen kvinna

Se hvad der driver den inderligt, forudsigelige, svenske ulykke: Snart spricker Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?