10
okt
Seneste opdatering: 11/10-16 kl. 1543
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udsendelsen tager sit udgangspunkt i bogen I stormens öga af Mia-Marie Hammarlin. Der omtales blandt andre mediedrevene mod Lars Danielsson, Håkon Juholt og Fjordman (minut 47). Pod 2 kommer på søndag. Julia Caesar, hvis seneste kronik havde 29.766 læsere, skriver:

Under 1600-talet brände man häxor på bål. I dag bränns häxor på medias bål. Sverige har det största antalet mediedrev i Norden, och de har femdubblats i antal sedan 1980. Mediedrev har utvecklats till vår tids häxprocesser.

I dag hängs inte bara offentliga personer med höga positioner ut i media. Även privatpersoner utan resurser för skydd och säkerhet lämnas ut till mordhot och hatstormar. Invandringskritiker befinner sig i en särskild riskzon för att hängas ut, eftersom de avslöjar fakta som politiskt korrekta media förtiger eller ljuger om.

Både Expressen och Aftonbladet har anställt häxjakt på och skandaliserat invandringskritiker sedan deras identiteter röjts av det våldsbejakande hackernätverket Researchgruppen. Journalisternas officiella motiv bakom drev och uthängningar är oantastligt, åtminstone i deras egna ögon: att upprätthålla moralen i samhället. Det inofficiella motivet är inte lika snyggt: att stigmatisera och tysta människor som ifrågasätter rådande normer och politisk konsensus. Att oskadliggöra människor som är obekväma för den politiska och mediala makten. Nästa poddreportage handlar om när Expo- och HBTQ-aktivisten Annika Hamrud röjde Julia Caesars identitet i Expressen och det mediedrevsom följde mot henne hösten 2015. Det kommer att publiceras kommande helg.

Andre toner fra Vatikanet

af Henrik M. Jensen

Efter to muslimers brutale mord i juli på præsten Jacques Hamel foran alteret i kirken i Normandiet påstod pave Frans, at denne islamisk begrundede terrorhandling ikke havde noget med islam at gøre. Og det på trods af at adskillige skriftsteder i koranen direkte opfordrer til voldshandlinger mod kristne og andre vantro.

Og Frans argumenterede med, at der skam også blandt kristne blev begået voldshandlinger, uden at det havde med kristendommen at gøre. Og det på trods af, at uendelig få forbrydelser begrundes med skriftsteder i Det ny Testamente.

Hermed lagde den katolske kirkes overhoved sig på linje med hele koret af vestlige mainstreampolitikere fra Blair og Merkel til Lykketoft og Pind: Islamisk terror har intet med islam at gøre……..

Men med den italienske avis Il Giornales interview med kardinal Raymond Burke er der kommet andre strenge på den himmelske harpe, for kardinalen taler her modsat paven så direkte om truslen fra islam, at man må spørge sig selv:

Er der to fraktioner i den katolske kirkes magtcentrum, der bekriger hinanden? Eller forsøger Vatikanet bevidst og meget diplomatisk at skræve over to modstridende opfattelser for at holde sammen på tropperne?

Her er et uddrag af interviewet med kardinal Burke i ‘Il Giornale’ fra den 4.oktober:

“Det er klart, at muslimerne som endemål har verdensherredømmet. Islam vil regere over verden og tillade vold mod vantro. Men de kristne har svært ved at erkende denne sandhed.”

“Mange har svært ved at forstå, hvad islam virkelig er. De skaber disse slogans: ‘Vi tror alle på den samme gud, vi er alle forenede i kærlighed osv.’ Men det er ikke sandt”

“Islam udgør en trussel mod Vesten, fordi den ikke skelner mellem religion og stat.”

“For en sand muslim må Allah regere verden. Kristus sagde: Giv kejseren, hvad kejserens er. I modsætning hertil sigter den islamiske religion, som er baseret på koranen, mod at regere alle lande, hvor der er muslimer.”

“Mens de er i mindretal, kan de ikke tage magten, men når de kommer i flertal, vil de indføre sharia.”

“I dag er der enklaver, hele kvarterer i Europa, hvor der reelt er muslimsk herredømme.”

“Problemet er, at muslimerne vil ekspandere. Hele den islamiske tilstedeværelse i Europa er et forsøg på at besejre Europa.”

“Jeg har mange gange hørt muslimer sige: Hvad vi ikke gjorde med våben, gør vi i dag med fødselsrater og indvandring.”

Om tre uger kommer pave Frans på besøg i Lund. Det skal blive interessant at høre, hvad han har at sige om islam i det af muslimsk indvandring så hårdt plagede Skåne.

Top Cardinal: Islam Wants to Conquer the World, Cardinal Burke: Christians and Muslims do not worship same God.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?