10
okt
Seneste opdatering: 11/10-16 kl. 1336
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

– hvorfor mislykkes integrationen?”

I mit oplæg giver jeg et par brikker til forståelse af, hvorfor integrationen af islam er dømt til at mislykkes.”

Foredrag holdt på Gentofte Hovedbibliotek i lørdags. Cand. mag. Lone Nørgaard er forfatter til talrige kronikker, og medforfatter til flere bøger. Hun er en af de ikke særlig mange intellektuelle i Danmark, som har sat sig ind i islam og indvandring på et akademisk niveau. Hun formår som underviser at formidle stoffet let forståeligt for enhver. Det kan høres af nybegyndere såvel som specialister, for hun har også et veludviklet journalistisk gen.

Hun er medlem af Dansk Samling, og foredraget tager udspring i det muslimske hovedtørklæde, Jeg har optaget og fotograferet, hele fotografiet er synligt hvis I klikker ind på Sound Cloud. Et koncentreret referat af foredraget kan læses her.

Havde hun holdt dette foredrag for Folketinget for tyve år siden, – sølle 47  minutter – ville vi have skånet Danmark og vores børn for meget, men sådan skulle det altså ikke være. Naivitet og uvidenhed har været vores værste fjender, den har allerede kostet mange hundrede europæere livet, og det er kun begyndelsen på en langvarig tragedie, der ikke har nogen naturlig slutning i sigte.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?