11
okt
Seneste opdatering: 11/10-16 kl. 1859
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Debatten i Publicistklubben forleden handlede om alternative medier. Alternative medier var ikke inviteret. Den begynder minut 40:20 og først minut 1:27 påpeger Chang Frick, at den omdiskuterede Vavra Suk ikke er  tilstede, men at det går fint med at diskutere, om han er ‘nazist’ eller ej. “Det var en jävla tur att du fick sparken som programchef, Micke” (Mikael Olsson Al Safandi), siger Janne Josefsson.

N.Y.T: “Højreorienterede brænder biler i Danmark”

New York Times støtter sig til en polititalsmand og til Frank Hvilsom, Politikens kriminalreporter. Samtidigt får “en giftig indvandringsdebat” skylden. Der er ikke hoved og hale på New York Times. Igen af dem forbinder tydeligvis “a working-class neighborhood in Amager” med noget konkret. Det gør enhver, der kender nogen der bor der ellers. En mageløs blanding af antydninger, halvløgne, halvkvædede viser og venstrefløjesønsketænkning, der falder så meget desto mere i øjnene, eftersom politiet allerede har nogle på video og en anholdt. Se helt nøjagtigt hvor bilerne brænder i Danmark Brand online.

One theory is that cars in Denmark are being burned by individuals from an angry underclass in a country where far-right groups have organized bitter protests against immigration, calling it a threat to the nation’s identity.

“It is a bit like an infection that has spread,” said Frank Hvilsom, a crime reporter for Politiken, a leading Danish newspaper. “At a time when we have a toxic debate about immigration in this country and immigrants are being told, ‘You are not Danish,’ this could be the work of attention seekers who are trying to disturb society and are saying, ‘Let us show you what we can do.’ Car Attacks in Denmark Spread ‘Like an Infection’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?