14
okt
Seneste opdatering: 14/10-16 kl. 2303
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er meget mærkeligt, at der stadig er nogen, der efter et år ikke har fået nok af amerikansk valgkamp. Det er meget mærkeligt, at nogen overhovedet kan støtte en Clinton, hvis track record er så velbeskrevet. Det er meget foruroligende, at amerikansk MSM er gået ind og blevet Clintons private kampagnearbejdere.

Jeg håber på Trump, ikke fordi jeg synes, han er specielt vidunderlig, men fordi han umuligt kan være værre end Hillary Clinton, hvis karriere har været én lang skandale. Gud forbyde, hun også skal være præsident. Se Hillary the Movie, hvis du vil begynde at danne dig dit eget begreb om hende. Her er nogle af alle de skandaler, som også dansk presse helt har fortiet. ” Vet du inte, min son, med hur litet förstånd världen styrs,” skal Axel Oxenstierna have sagt. “Og af hvilke korrupte personer, som befolkninger lader sig manipulere til at stemme på,” vil jeg tilføje.

Se også Donald Trump Will Not Be Stopped | Paul Joseph Watson and Stefan Molyneux. Iøvrigt fører Trump igen ifølge den seneste Rasmussen, der ikke er overrapporteret, for at sige det mildt. Andre kilder antyder det. Uanset hvad, må man være yderst skeptisk til meningsmålinger publiceret af amerikansk MSM. Disse medier har nu prostitueret sig ned til et niveau, der flugter fint med Clintons.

15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger

ÉN måned i Sverige

Iløpet av september måned ble det begått rekordmange voldelige forbrytelser i Sverige, inkludert 15 mord. Sammenlagt skal politidistriktene ha fått inn over 195 saker som kan karakteriseres som alvorlige eller svært alvorlige.Sverige opplevde en av sine verste måneder, hvis man ser på kriminalitetsstatistikken.

15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner. Det blir totalt 195 tilfeller av voldskriminalitet i september alene.Tallene for september skiller seg dramatisk fra tidligere måneder da tallene for april var 96, mai 104, juni 129, juli 135, august 143 og nå altså september med 195.Det tilsier en fordobling i forhold til april måned. Det er spesielt kategoriene grov mishandling og mishandling som har økt. Antall drap ligger stabilt på mellom 12 og 15 drap per måned. 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige. Også denne dag havde sit svenske skuddrab.

France: National Guard created to battle jihadists

Hvis man ikke vil bevogte sine grænser, må man jo tage krigen inden for grænserne, når det nu engang er det, politikerne har besluttet og forfulgt i tre årtier. Resten af Vesteuropa står og vipper ind for samme skæbne. 84.000 mand er en pæn lille hær. I en flydende overgang mod borgerkrig, er det altid et definitionsspørgsmål, hvornår der er tale om krig, men få informerede personer vil efterhånden tøve med at sige, at Frankrig er i krig og har været det i nogle år.

France’s government has approved a decree creating a National Guard to bolster security against extremist attacks across the country.The Cabinet adopted the measure during its weekly meeting on Wednesday.

The Guard, which is expected to grow to 84,000 people by 2018, is a new, enhanced version of the existing reserve forces. Following the Nov. 13 attacks in Paris last year, President Francois Hollande proposed creation of the force to include citizens willing to get involved in serving their country.

Defense minister Jean-Yves Le Drian said the creation of the Guard “is a response to the need for an adaptation of our security and defense strategy.”

“It is also a response to the patriotic spirit that was expressed after the attacks,” he told reporters following the Cabinet meeting.

Guard members’ tasks will vary from patrolling the streets of big cities to securing major sport and festive events to working in military staff offices.They will be fully integrated into regular troops and police forces for a certain period of the year — from a few days to several months. They can be students, job seekers, employees as well as retired police officers and military veterans. Military Times: France creates National Guard to battle terrorism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?