14
okt
Seneste opdatering: 14/10-16 kl. 2303
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er meget mærkeligt, at der stadig er nogen, der efter et år ikke har fået nok af amerikansk valgkamp. Det er meget mærkeligt, at nogen overhovedet kan støtte en Clinton, hvis track record er så velbeskrevet. Det er meget foruroligende, at amerikansk MSM er gået ind og blevet Clintons private kampagnearbejdere.

Jeg håber på Trump, ikke fordi jeg synes, han er specielt vidunderlig, men fordi han umuligt kan være værre end Hillary Clinton, hvis karriere har været én lang skandale. Gud forbyde, hun også skal være præsident. Se Hillary the Movie, hvis du vil begynde at danne dig dit eget begreb om hende. Her er nogle af alle de skandaler, som også dansk presse helt har fortiet. ” Vet du inte, min son, med hur litet förstånd världen styrs,” skal Axel Oxenstierna have sagt. “Og af hvilke korrupte personer, som befolkninger lader sig manipulere til at stemme på,” vil jeg tilføje.

Se også Donald Trump Will Not Be Stopped | Paul Joseph Watson and Stefan Molyneux. Iøvrigt fører Trump igen ifølge den seneste Rasmussen, der ikke er overrapporteret, for at sige det mildt. Andre kilder antyder det. Uanset hvad, må man være yderst skeptisk til meningsmålinger publiceret af amerikansk MSM. Disse medier har nu prostitueret sig ned til et niveau, der flugter fint med Clintons.

15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger

ÉN måned i Sverige

Iløpet av september måned ble det begått rekordmange voldelige forbrytelser i Sverige, inkludert 15 mord. Sammenlagt skal politidistriktene ha fått inn over 195 saker som kan karakteriseres som alvorlige eller svært alvorlige.Sverige opplevde en av sine verste måneder, hvis man ser på kriminalitetsstatistikken.

15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner. Det blir totalt 195 tilfeller av voldskriminalitet i september alene.Tallene for september skiller seg dramatisk fra tidligere måneder da tallene for april var 96, mai 104, juni 129, juli 135, august 143 og nå altså september med 195.Det tilsier en fordobling i forhold til april måned. Det er spesielt kategoriene grov mishandling og mishandling som har økt. Antall drap ligger stabilt på mellom 12 og 15 drap per måned. 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige. Også denne dag havde sit svenske skuddrab.

France: National Guard created to battle jihadists

Hvis man ikke vil bevogte sine grænser, må man jo tage krigen inden for grænserne, når det nu engang er det, politikerne har besluttet og forfulgt i tre årtier. Resten af Vesteuropa står og vipper ind for samme skæbne. 84.000 mand er en pæn lille hær. I en flydende overgang mod borgerkrig, er det altid et definitionsspørgsmål, hvornår der er tale om krig, men få informerede personer vil efterhånden tøve med at sige, at Frankrig er i krig og har været det i nogle år.

France’s government has approved a decree creating a National Guard to bolster security against extremist attacks across the country.The Cabinet adopted the measure during its weekly meeting on Wednesday.

The Guard, which is expected to grow to 84,000 people by 2018, is a new, enhanced version of the existing reserve forces. Following the Nov. 13 attacks in Paris last year, President Francois Hollande proposed creation of the force to include citizens willing to get involved in serving their country.

Defense minister Jean-Yves Le Drian said the creation of the Guard “is a response to the need for an adaptation of our security and defense strategy.”

“It is also a response to the patriotic spirit that was expressed after the attacks,” he told reporters following the Cabinet meeting.

Guard members’ tasks will vary from patrolling the streets of big cities to securing major sport and festive events to working in military staff offices.They will be fully integrated into regular troops and police forces for a certain period of the year — from a few days to several months. They can be students, job seekers, employees as well as retired police officers and military veterans. Military Times: France creates National Guard to battle terrorism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 14 oktober 2016 - 18:14 - Svar

Bra sagt av Jon Voight! PK vänstern och George Sorors kan åka till mellanöstern där de hör hemma!

invandrare1957

Posted: 14 oktober 2016 - 19:49 - Svar

Soros och Carl Bildt några av världens farligaste människor. Döljer sig bakom godheten för att få fram sin politik. När man tänker hur Reinfeldt agerade o jobbade så förstår man vem som stod bakom honom. Undrar hur många människor Lundin oil har jagat från sina hem eller helt enkelt mördat med Bildt i styrelsen. Helt fantastiskt att man kan gå straffbefriad. Men som svensk politiker så går man utanför alla lagar och behöver inte bry sig om svenskar och demokrati. Vem höjde räntan till 100% undrar om det inte var en kombination av dessa herrar.

  Hestehandleren

  Posted: 14 oktober 2016 - 21:31 - Svar

  Soros og Bildt er ikke farlige… De er bare som simple pædofile der søger arbejde i en børnehave (plejer egne interesser)… Det farlige er “ALMINDELIGE” menneskers NAIVITET……. Der giver plads til disse tosser……….

   invandrare1957

   Posted: 14 oktober 2016 - 21:50 - Svar

   Sant. Vi låter dom bli farliga i vår naivitet.

   Olav Ødegaard

   Posted: 15 oktober 2016 - 13:08 - Svar

   Allminnelige menneskers godtroenhet er antakelig nokså konstant, og produkt av kombinasjonen “å ville leve sine små liv i visshet om at skulle det være noe de burde bry seg med, vil de bli alarmerte av media”.
   Denne store sårbarheten gjør alle de “store” (som vil bli sett), som ikke aksepterer at grunnleggende samfunnsforandring bør ha sitt utspring i behovene til befolkningen, altså nedenfra og opp heller enn ovenfra og ned, farlige.

Hestehandleren

Posted: 14 oktober 2016 - 21:25 - Svar

Jeg kom ved en fejltagelse til at høre DR.P1 idag kl. 13:03 ( http://www.dr.dk/p1/arabiske-stemmer ) vedr. muslimer i USA og Trump.. Ifølge P1 og deres “eksperter” er muslimer i USA den gruppe der klarer sig økonomisk og socialt bedst, af alle etniske grupper i USA…!!!! Ligeledes er muslimske kvinder den gruppe, næst efter jødiske kvinder, der er de mest “kønsmæssigt” ligestillede… !!!! HUSK lydt til journalister og “eksperter” og vid, at hvad sine øjne ser, ER LØGN…

PS Håber at Steen vil tage P1 programmet op og rive dem midt over i deres latterlige løgneverden…
PPS Vi er vant til “vinkling” fra MSM, men nu er den Amerikanske syge af direkte LØGN kommet til DR.. Tillykke til DR med redepisseriet… Det skal nok få jer lukket… OG TAK FOR DET.

Morten - - -

Posted: 14 oktober 2016 - 21:34 - Svar

Jeg vil i hvert fald langt hellere tilbringe en aften i selskab med Jon Voight, end en aften i selskab med overfladiske og fordømmende De Niro – eller én af de andre dødsmarte hollywood’ere, der meget tydeligt ikke vil overbevise, men intimidere.

– – –

Talibananas

Posted: 14 oktober 2016 - 22:37 - Svar

George Sauron…

River

Posted: 14 oktober 2016 - 22:44 - Svar

Ud over hvad der kan siges om kandidaterne vil det glæde mig at se danske journalisters dumme fjæs når de må annoncere ders kæledæggens nederlag. I privaten fik jeg ret med brexit og jeg håber også det kommer til at gælde med Trump.

niklasr

Posted: 14 oktober 2016 - 23:18 - Svar

Kan bara hålla med, Soros är en farlig person. Världen skulle bli en bättre plats om någon eller något avpolletterade den personen permanent.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 15 oktober 2016 - 12:22 - Svar

2007 tabte globalisterne Rusland, i 2016 tabte de også USA!

Men vil de blot træde fredeligt tilbage og lade deres magt smuldre eller vil de udløse et massemyrderi? Hvilken forestilling gør I Jer om dem?

jonny_99

Posted: 15 oktober 2016 - 14:28 - Svar

Jag håller med dig i din analys av Trump och Hillary.

Men det gör inte t ex Daniel Pipes. Vad sägs om Trump som “neofascist” och det största hotet mot den amerikanska republiken någonsin?

The United States, the world’s oldest democratic republic, faces an internal danger unlike any in the past 1½ centuries, one with the potential to degrade domestic life and reduce the country’s standing in the world. Nothing is as important as resisting and defeating Donald J. Trump and the neo-fascist virus he wishes to bring to the White House.
http://www.danielpipes.org/16606/there-a-name-for-trump-brand-of-polit ics-neo
http://www.danielpipes.org/16834/why-i-just-quit-the-gop

Perechta P

Posted: 15 oktober 2016 - 15:17 - Svar

Det er ikke uden man undrer sig over hvor længe dette ‘fossil’ kan leve.
Dantes Inferno næste måske?

invernes

Posted: 15 oktober 2016 - 17:36 - Svar

Jon Voight: “George Soros is an evil man”
Ja han har helt rett i det ! George Soros er en demon skapt i helvete.

OlofdeGothia

Posted: 15 oktober 2016 - 19:10 - Svar

Att våldet i Sverige eskalerat beror till stor del av att Sverige i 10 år har saknat en politisk ledning som medvetet tillåtit personer invandra till landet utan pass eller annan legitimation. Det är inte så konstigt att vi fått in en hel del personer med brottsligt förflutet. Endast en del av förklaringen vad det gäller ökad brottslighet.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/15/respekt-eller-brist-pa-le darskap/

Leave a Comment