15
okt
Seneste opdatering: 15/10-16 kl. 2304
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det millionstore , svenske debatforum Flashback er nede igen. Det er myndigheder i panik. Polisen trappar upp sin närvaro på Gotland igen, 26-årig kvinna bakom gardet. Camilla hängs ut som nazist av alla tidningar på Gotland.

Europa dør – national, polsk rap

Slå underteksterne til nede i højre hjørne


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ramonafransson

Posted: 15 oktober 2016 - 23:23 - Svar

Camilla Sandelius gör det alla borde göra! Skapa trygghetspatruller! Visst är ordet medborgargarde negativt om man ser det som människor utrustade med påkar och batonger, men idag i Sverige finns det inte poliser så att det räcker till för att skydda alla medborgare. I Sverige i dag finns kanske 40 000 människor som vi inte vet vad de heter, var de kommer ifrån och vad deras avsikter är för att stanna här. Det är som att ha ett Trollhättan på drift … en hel stad med folk som ingen vet vilka de är. Bara tänk tanken … hela vägen …

  snaphanen

  Posted: 15 oktober 2016 - 23:40 - Svar

  ja, hun taler også om de tusidner, som står bag hende men ikke vil optræde ofentligt med det

invernes

Posted: 15 oktober 2016 - 23:54 - Svar

Europa dør – ja vi trenger hjelp av polen til å utrydde islam i Vest Europa.

Rune Hansen

Posted: 16 oktober 2016 - 01:16 - Svar

Flashback.se kører i al fald nu. På forsiden står der følgende forklaring: “Flashback Forum har under helgen haft problem med överbelastningsattacker och har varit svåråtkomligt.

Jeg har selv haft fornøjelsen af DDoS angreb. De kan skyldes enhver fornærmet teenager, så jeg tvivler på, at den svenske regering står bag det.

  snaphanen

  Posted: 16 oktober 2016 - 02:16 - Svar

  Tak. Ha siger også i begyndelsen af videoen “det virker mistænkeligt”

   Rune Hansen

   Posted: 16 oktober 2016 - 02:37 - Svar

   Jeg har ikke set videoen, den slags har jeg ikke hormoner til.

   Jeg tænkte bare på DDoS angreb i almindelighed. Dengang vi kørte på en svagere server, kunne en teenager vælte systemet ved (helt bogstaveligt) at trykke F5 (d.v.s. “refresh”) en masse gange.

   Det kræver heller ikke den store maskinmester-eksamen at lave et script, der beder om den samme side 100 gange i sekundet. Så er der strengt taget tale om et DoS- (ikke DDoS)-angreb, men de kan være irriterende nok, sålænge de står på.

   Så er der også de angreb, hvor systemet går ned, uden at man bagefter har en anelse om hvorfor. Her må man nøjes med at glæde sig over, at systemet trods alt kommer op igen.

   ——–

   I den forbindelse havde vi i øvrigt en “sjov” oplevelse med vores forrige udbyder, GoDaddy. Vores system var nede et par timer, og der var simpelthen ingen spor i loggene af, hvad der var sket. Hvis systemet var braget ned, skulle det stå i loggen, men der stod ingenting, og hvis det var netværket, der var lukket, skulle en masse interne processer alligevel have logget flittigt, men der var heller ingenting.

   Adskillige grå hår senere måtte vi enes om, at det “nok var var rengøringskonen, der havde ramt afbryderen med sin gulvspand”.

   Et par måneder senere skete det igen, og igen var der ingen spor. Vi kunne godt se, at teorien om gulvspanden var lidt tynd.

   Adskillige måneder senere opdagede en af vores teknikere, at den CPU-model, vi kørte på, ikke var den samme, som den vi havde kørt på året før.

   Den eneste mulige konklusion var, at GoDaddy havde revet harddisken med vores system ud af en forældet blade-server og sat disken ind i en anden server. Uden at fortælle os noget, så vi kunne havde undgået mange timers forgæves arbejde (og grå hår).

   Det syntes vi var ufatteligt ringe – vi gav trods alt næsten $100 om måneden – så dem bruger vi ikke mere.

Snowflinga

Posted: 16 oktober 2016 - 12:56 - Svar

Etablissemanget föraktar sitt eget folk och har dem som sin fiende. Politikerna värnar inte heller sitt eget folk utan de skyddar istället våldtäktsmän och kriminella.

sussebassa

Posted: 16 oktober 2016 - 13:36 - Svar

Etter å ha hørt hva Camilla sier med 2 “vennligsinnede” reportere…blir man mer og mer klar over maktmisbruket til pkmedia..
Det er de som egentlig styrer hva vi skal mene og tenke igjennom sitt hat overfor oss som vil at våre land skal prioritere egne innvånere.. deres beste først..då blir en kalt facist og nazist. noe jeg klart kan leve med.
Leser også kommentarer i pk pressen om valget i usa…hvor de har utpekt Clinton som vinner, mens Trump bare får hatske kommentarer…
Når så pk media og pkpolitikere slår seg sammen har vi noe å sloss imot…men vi gir oss ikke, da er Europa totalt tapt for våre etterkommere.

OlofdeGothia

Posted: 16 oktober 2016 - 23:57 - Svar

Dagens demonstranter på Gotland saknar fullständigt empati för den utsatta kvinnan, då också för andra kvinnor i samma situation.
Att i den här situationen utnyttja händelsen i egna politiska syften är skamligt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/16/manifestation-botar-hatis k-stamning/

Leave a Comment