19
okt
Seneste opdatering: 20/10-16 kl. 0634
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er, som Gary Sullivan nævner, masser af fredelige områder i Syrien. “Det er nemmere at nævne dem, hvor der er krig, end dem hvor der er fred.” Selv i Aleppo kan der se ud, som Schweizisk TV viser, hvor overklassen nyder livet i et geværskuds afstand fra krigshandlingerne. Arabere er mildt sagt ikke solidariske med mindre heldigt stillede, at islam skulle sørge særligt for de syge og fattige, er rent bullshit. Man overlader det til de fattigste at lide, og lader nogle naboer og det kristne Europa om at være solidariske. Das kriegszerstörte Aleppo zwischen Elend und Luxus.

Afrikansk muslim indfører islams billedforbud i Rom

Smadrer uvurderlige statuer i fire kirker

Italian police have arrested a 39-year-old Ghanaian man who entered several historic churches in central Rome Sept. 30 and Oct. 1, destroying a number of statues and creating panic among the faithful and tourists who were there at the time.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?