19
okt
Seneste opdatering: 19/10-16 kl. 0415
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det handler om indvandreres voldtægt i Danmark og i Sverige. I Sverige øgede antallet voldtægter 1378 procent fra 1975 til 2015. Det er flere hundredetusinde svenske kvinder. I et normalt land havde man behandlet det som en national katastrofesituation. I pseudo-feministlandet har man ignoreret det, selv når unge kvinder begik selvmord efter voldtægt. Ingen politiker er blevet draget til ansvar. Endnu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Marie

Posted: 19 oktober 2016 - 11:43 - Svar

Sådan! Jeg er også rasende. Kan vi lave et fælles søgsmål eller hvordan kan vi holde dem ansvarlige allerede nu. Jeg ser ikke at vi nogensinde når en mål linje som vi skal vente på

The Lying Press

Posted: 19 oktober 2016 - 20:15 - Svar

De politikere der har lukket, og fortsat lukker, de fremmede fjender ind i Danmark som voldtager, myrder og overfalder danskerne er beskidte landsforrædere – og de der bærer ansvar, skal holdes ansvarlige for disse ondskabsfulde forbrydelser mod det danske folk.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 20 oktober 2016 - 03:21 - Svar

    Selvtægt er ulovligt.
    Så det har jeg hermed ikke opfordret til.

Preben Møller Jacobsen

Posted: 23 oktober 2016 - 14:37 - Svar

Formentlig max. 30% af danskerne erkender konsekvensen af igangværende flodbølge af indavlede muslimer, som politikerne har givet fri adgang over vore landegrænser. Disse relative få danskere besidder evnen at kunne perspektivere den sande årsag og påvirkning for Danmark økonomisk og kulturelt allerede nu og i fremtiden. Ingen skal forvente ændringer via retssystemet, vi har ikke tiden til det, der skal planlægges strategier og etableres modstandgruppe (likvideringer) fordelt over land og by i lighed med frihedskæmper under WW2. Men først skal grænserne lukkes for alle muslimer dvs. landgrænserne til Norge Sverige og Tyskland. Dernæst bør interne danske skadekilder islams nyttige idioter som tjener (på) islams sag, likvideredes over tid. Næste face, udvisning af alle herboende muslimer uden kompensation – ud med affaldet og Danmark kan modtage certifikatet : Europa´s 1. islamfri zone. NB: Naturligvis skal Danmark snarest muligt ud af EU-diktaturet.

Leave a Comment