20
okt
Seneste opdatering: 20/10-16 kl. 1921
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alle videos fra konferencen er her.

Massemigration som våben

Har U.S.A. en interesse i at destabilisere Europa? Har EU for at have et påskud til at centralisere Europa mere? Har FN og George Soros? Det er spekulativt, men da det ikke rationelt hvad vi ser for vore øjne, er vi nødt til at stille spørgsmålene. Det er ikke rationelt, at EU og Frontex fortsætter med at fragte subsaharans ind i Italien, som ingen vil modtage. Jeg foreslår, man i al fald hører den første halve time.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Brandmand for Bidermeyer
  • sussebassa

   Sverige har jo sendt militær for å bekjempe IS terrorister der nede, så de som de ikke dreper blir belønnet med opphold, hus. mat og førerkort i Sverige..helt sprøtt i mine ører og hjerne…har også blitt bemerket i resten av verden også som sprøtt.. friatider.se facebook blir det diskutert.
   Troverdigheten til Løfven blir bare semre og semre..snakk om dobbelhet..klarer ikke å ta 1 standpunkt igjen…

 • EH

  Hør den første halve time anbefalede du meget forståeligt. Det startede ganske rigtigt fint med nogle oplysningerne, som jeg i hvert fald ikke havde helt fremme på tavlen, om end de ikke bragte mig i en tilstand af total overraskelse. Herefter blev det efter min mening ret klart at specielt vor kvindelige deltager afslørede at hun ikke anede noget om, hvad der foregår i Europa i dag. Påstanden om at MSM havde skylden for at der overhovedet VAR tale om en konflikt mellem de invaderende muslimske masser og den oprindelige befolkning og at der var tale om en konflikt blæst op af det extreme højre (og kun i mindre grad af det extreme venstre fornemmede jeg) er jo langt langt ude i hampen. En anden påstand som der på nuværende tidspunkt ikke synes at være grobund for er den at EU´s bureaukrati vil vinde denne konfrontation mellem et korrupt feuderalt autoritært styre og den folkelige opstand. Begyndte godt men endt rodet og skidt.

 • Tafsa inte på yttrandefriheten

  Utbildning har inte hjälpt oss eller gjort oss klokare tvärtom, världen har inte varit sjukare än det är nu! Hela världen är ett dårhus! WW3 är närmare än vi tror! Ingen kan lita på någon eller något längre! EGOISTENS TID!

 • River

  Se på USAs konstitution og overvej hvorfor den ser ud som den ser ud. Med Jeffersons ord parafraseret: Gør regeringen til din slave ellers gør den dig til slave. Det store spørgsmål er om hvor berettiget det var at den endte med den ordlyd.
  Det de var bange for sker nu. Hvem eller hvad var USAs fædre bange for?
  Jeg tror at de havde erfaring med og derfor vidste at der er en elite af mennesker der vil absolut kontrol med verden. Flere af dem advarer om Jesuitter og bankfolk.
  DIsse mennesker interesserer sig dybest set ikke i penge men i at have magt. Vi er brikker i nogle menneskers perverse spil lidt ligesom rockstjernen der kun har et liv når han står foran sit tilbedende publikum.
  Tingenes tilstand kan ikke forklares med almindelig logik.

 • invernes

  Man håper Trump vinner og ordner opp i kaoset sammen med Putin.

 • jasminum
  • jasminum

   En strengt kristen blogg; spikerscorner.no har en god artikkel i dag. Den omhandler US-dekadensen fra ca. 1960 tallet. Jeg er ikke kristen, men den, artikkelen var alikevel for meg høyst relevant å ta til seg – flott utlagt som den var. Undrer meg overhodet ikke på hvem som ligger/lå bak denne US-utviklingen, og som nå søker NWO med utrolig skitne midler. Landsødeleggere er deres mindre groteske navn; de har flere!