21
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 0609
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rigtignok femten år for sent. Som journalist og debattør kunne man måske have forventet en noget rappere reaktionsevne, men sådan er det nu engang. De første er blevet de sidste, som Mattæus siger. “Magten har stillet sig på forbrydernes side. Det er obskønt, at de kalder sig “feminister”, som Julia Caesar sagde forleden i forbindelse med en anden gruppevoldtægt, den på Gotland. Svenske politikere står som de fremmeste enablere og forsvarere for gruppevoldtægter. Sverige har ikke overraskende den dårligste retssikkerhed i Norden på WJP Rule of Law Index 2016.  Der er mange kommentarer, f.eks.

Jag kan säga, att jag har kommit halva vägen, på min färd från Sverige. Har planerat detta sen länge, och håller på att bygga upp ett nätverk lite runt om, så att jag vet att jag hamnar rätt. Island är huvudmålet, men får se vart det slutar. Jag vet bara att HÄR stannar jag INTE.. Asylsökare deltog vid gruppvåldtäkt – får 140.000 i skadestånd


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?