21
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 0516
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da det er Jalving, er vi også inden om Sverige. Foredraget blev holdt 15 Oktober 2016 i Valby Kulturhus i København. Del 2 Q & A er her, også meget høreværdig. I september talte Morten Uhrskov.

Multikulturalismen, der er drømmen om at alle folkeslag, religioner, konfessioner, klasser, klaner og eliter .kan leve side om side…….tåler, som vi har set det i Sverige og mange andre steder, ikke dissens, fordi dissidenternes virke minder dem om at de ikke er almægtige eller i besiddelse af et monopol på fornuft og politisk dømmekraft.

“Jag har börjat hata mitt eget land”

En kommentar til Dag Öhrlunds tekst i dag Landet jag inte känner igen. Våldtäkter och mord ger bra timlön

“Du är inte ensam om ditt tillstånd. Min tidigare livsglädje har övergått i en skön dödslängtan. Jag har börjat hata mitt eget land.”

Jag är tillräckligt gammal för att veta hur Sverige tidigare var och hur oproblematiskt det mesta var. Nu skall man ta hänsyn till och omfamna islam? Dessutom påstår man att muslimer och islam alltid funnits i Sverige. Det är helt enkelt INTE sant!

Nu senast läser jag i Expressen om Camilla 19 år som är demisexuell. Demisexuell ? Om man på 70-talet hade givit Monty Python-gänget dagliga doser kraftfull LSD skulle de inte kunna åstadkomma sketcher som ens tenderade den galenskap vi dagligen tvingas acceptera. Det är synd om alla yngre som får sina hjärnor söndertrasade av feminister och kulturmarxister. Yngre människor kommer att springa ner dörrarna på psykmottagningarna för att feminister och kulturmarxister stökat till huvudet på dem och fullständigt kvaddat deras självkänsla.

Undfallenheten för islam och muslimer är plågsamt. Inom några år har vi enorma värdekonflikter i vårt land enkom för att vi inte styrde upp det från början. Nu är de så många och därmed för sent. Serviliteten bland politiker gentemot muslimer kommer att bli omfattande och skadlig för landet. Sverige kommer att acceptera de vidrigaste av medeltida religiösa fasoner.Det gör mig heligt förbannad!

Ett gäng 40-50-åriga tjejer åker på konsert till Göteborg. En 50-åringn skall firas. Detta är människor som vanligtvis inte pratar politik eller ens är intresserade av politik.

Det enda de pratar om är den havererade invandringspolitiken under helgen. Vilket djävla 50-års firande? Och det är inga trevliga namn de gav invandrarna. En av tjejerna sa: ”skicka hem dem för helvete, jag vill inte se dem”. Det är medelklass jag pratar som har den inställningen och man är dödligt trött på invandringen. Det är den muslimska invandringen som orsakar deras vrede måste tilläggas. Rätt ska vara rätt!

Politikerna med hönshjärnan Löfven som ledare vet om alla dessa problem. De vet att det kommer att bli oroligt i landet om inte inflödet stoppas och återsändande påbörjas. Om inget görs närmaste tiden kommer det att kollapsa inom 2 år.

Min gissning är att inget görs. Man kommer istället att hänga ut och lagföra folk som säger ”neger”, protesterar mot något moskébyggen eller har synpunkter på halalslakt.Detta för att man vet hur fogliga svenskar ska hanteras. Muslimer är en helt annan femma och man är rädd för kravaller. Då är det kortsiktigt enklare att skjuta budbäraren. Långsiktigt är det en katastrof.

Sverige, landet som inte längre är!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?