22
okt
Seneste opdatering: 23/10-16 kl. 1447
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Midt i børnemyldret går en svensk klidmoster med skiltet: “De kallar mig mamma! Låt dem få stanna!” Hun er ikke helt opdateret på regeringen Löfvéns seneste ideologiske svingom. Det er svensk totalteater, 2000 såkaldte børn og nogle ex. kommunister. Nu skal de nemlig sendes hjem, når de runder 18, hvad mange af dem gjorde for femten år siden.

Man ser tyske skilte, der var samtidigt en lignende demo i Hamborg. De er iøvrigt hazarer og kommer fra Iran, men det bliver udvist til det land, de opgiver at komme fra. De kunne have ladet være med at lyve, da Sverige indbød hele verden til homeparty.

For knap to siden sagde enhver ledende svensk politiker: “Der er ingen øvre grænse for, hvor mange flygtninge Sverige kan modtage.” Formentlig ikke fordi de selv troede på det, eller var idioter, men fordi der nu engang havde været parolen i mange år. Ideologer behøver ikke tænke, deres publikum skal ikke. Blandt andre Ylva Johansson (S) bedyrede, at millionerne trygt kunne komme til Sverige i al fremtid. I dag er den tidligere skolelærer arbejdsmarkedminister, hun er også meget interesseret i fodbold, men nu er politikken lagt om og retorikken kryber langs panelerne.

Så mødte de muren, og den var ikke langt borte. Den bestod i 165.000 “flygtninge,” heraf 35.000 afghanske “børn.” De har mange af dem, hver kvinde får i gennemsnit 5.2 børn. 62 procent af landets befolkning er under 24 år, en uudtømmelig arbejdskraftreserve, tænkte svenske politikere. Hvis ‘tænke’ ikke er for stort et ord.

Nu skal afghanske børn udvises når de fylder 18, hvad der vil sige, at de skal alderstestes, hvilket var intet mindre end ‘nazisme’ for under to år siden. Fyrre års ideologi har været en tur i tørretumbleren. Nu ved svensken ikke rigtigt, hvad der kan og må menes.

Signalerne fra kommandobroen er diffuse. Måske skyldes det, at broen aldrig rigtig har anet, hvad den foretog sig, kun at man var ‘nazist,’ hvis man kritiserede det. Die Partei hat immer recht, også når det i fyrre år har haft uret. Sverigedemokraterne er nazister, fordi de havde ret. Hele etablissementet havde uret, big time! men de vil ikke tabe stemmer på at være de hurtigste tallerkenvendere i moderne tid. Glemt er al det vrøvl og løgn, de har spyet ud i årtier. Jeg havde forresten også ret, da jeg begyndte at skrive i danske aviser om dette i år 2000. Når man har taget imod så meget lort fra rene ignoranter, som jeg har, må det være tilladt at hovere lidt. Skadefryd er ingen dårlig fryd, når man har ventet så længe på den.

“Må der nu ‘bygges mure’ igen, hr. statsminister, eller er vi alle så nazister? Er man ikke længere mindreårig, når man er 32?” Sverige nærmer sig slutningen af denne generations galna kvartsekel. Det slutter ikke på grund af indsigt og visdom, det slutter af den nøgne nød. Det bliver aldrig sig selv ligt igen.

Denne generations ubesvarede spørgsmål er, om det er ødelagt for altid. Var det her, Sverige virkelig skred i svinget? Om et tiår ved vi det. “Nästan bara afghaner” i demonstration mot skärpta asylregler, Demonstranter i milslång vandring. Papperslösa blir vardag i Sverige, Lärare protesterar när afghanska elever utvisas

Sweden was overwhelmed by influx of child migrants…

 we should heed their lesson

Engelske medier har – til svenske journalister og politikeres store ubehag – fulgt den eskalerende svenske katastrofe på nært hold.  Den startede længe inden 2015, men der gik unægtelig en vis tid – årtier – inden det var evident for alle undtagen tanterne på Sergels Torg. The Telegraph har i dag en god oversigtsartikel:

Worse: nothing prepared Swedes for the abuse of their asylum system by predators and criminals. Back in January, Swedish authorities admitted that at least 70 girls in asylum centres were child brides. That same month, Alexandra Mezher, a worker in a refugee centre in Molndal near Gothenburg, was allegedly stabbed to death by a psychologically disturbed Somalian resident who claimed to be 15. Medical examination suggested that he was, in fact, at least 18 years old. This story is not unique. In December 2015, a Afghan called Ali Bahmani raped a 15-year old girl at a children’s psychiatric clinic in Stockholm. He claimed to be 16. Dental examinations revealed him to be around 19.

Sweden is an example of good intentions having decidedly mixed consequences. The peoples of the developing world are on the move – it is tempting, in the spirit of Christian charity, to open the door to them. But there are a lot of them. They are a mix of refugees and economic migrants. And some may even be criminal. It makes far more sense to focus on ensuring stability and development in their home countries than encouraging mass relocation here – and if refugees are accepted in significant numbers then the voters are going to want to know that they are genuine refugees. If the idea gains currency that hospitality is being exploited or rules broken, the popular mood will swing the other way. Life for migrants in Sweden is increasingly, tragically, uncomfortable. Racist attacks are up. An immigrant’s chance of being unemployed is now twice as great as a native Swede.

Liberals beware: evidence is mounting that open borders are unpopular and will not stay open for long. An act of mass generosity is likely to be followed by an act of mass intolerance – as Sweden’s asylum seekers will tell you.

Se også Sverige framställs som ett land i förfall log in. Talerne i Stockholm var:

15:00 Fatima Javed välkomnar – berättar om dagens agenda
15:03 Martin Piano – läser poesi
15:10: Juma Lomani Shahmamah och Salsal håller tal
15:20 Rädda barnens ungdomsförbunds-ordförande Jorge Löndono håller tal
15:30 Christina Larsen (V) håller tal
15:35 Flippa Almlund från SAK håller tal
15:45 Tillsammans-skapet Alex Bengtsson håller tal
15:55 Flyktingarnas riksråd Emma Persson talar
16:05 Lotta Hedström före detta riksdagsledamot (MP)
16:15 Iranska Flyktingarnas Riksförbund i Sverige Andishe Alishahi
16:20 Ensamkommande barn Amir Khavari som är utvisningshotad håller tal
16:30 Naser Veqar WHC håller tal om
16:40 Hania Karim berättar om Hazararnas situation i Pakistan
16:50: Resolution läses av Ester Privat
17:00 Avslutning av manifestationen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?