22
okt
Seneste opdatering: 22/10-16 kl. 1442
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bare siden Bataclan i november 2015, på mindre end et år, har 273 franskmænd mistet livet på grund af disse politikere, og 805 er sårede. En del er sikkert invaliderede. “De accepterede islams kolonisering af Frankrig,” siger Philippe de Villiers i sin nye bog Les cloches sonneront-elles encore demain? (Ringer klokkerne stadig morgen?)

Bogen er særdeles omdebatteret fransk presse. Han sidder nu i EU parlamentet efter en lang karriere i fransk politik. Han mener, alle vil rotte sig sammen for at forhindre Marine Le Pen i at blive præsident næste år. Det er ligesom i Sverige. Politikerne har været en katastrofe, men at det ligefrem skal koste dem magten, det er de ikke indstillet på.

Dan Park – Gatuprovokatören

Da Dan Park var omdiskuteret i Danmark sidste år, slog det mig hvor mange der skulle mene noget om ham uden at have de ringeste forudsætninger for det. Man skal nemlig kende de svenske begivenheder, han refererer til. Man kan være en nok så god billedaflæser, uden det kendskab forstår man ikke en lyd af billederne. Jeg er blevet meget kræsen med opinion, det meste springer jeg over. “Opinions are like assholes…everyone has one” siger Clint Eastwood. Måske især røvhuller har det, siger jeg.

Dan Park – Gatuprovokatören from Henrik Evertsson on Vimeo.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?