24
okt
Seneste opdatering: 24/10-16 kl. 1220
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Video 2: Yalla, yalla, allt till alla. Journalisten Niklas Orrenius forstår heller ikke, hvad der har ramt ham. Her kalder vi det bunden af pengekassen. SVT sendte naturligvis direkte fra demonstrationen i Stockholm i går.

Slutningen for et systems 40-årige illusion

“Do-gooding Swedes turn against migrants” skriver Express.UK. Engelsksprogede medier har haft en godt øje til Sverige, siden multikulturdrømmen fik sit store knæk i Sverige for et år siden. Sverige skulle være “bedre multikulturalister end alle andre”, og det viste sig de kun var bedre til at opløse sig og skabe en splittelse, der kan ende i hvad som helst. At det er alvorligt, vågner først nu et større antal svenskere op til, og de finder ud af, at det er et mareridt af vold, drab, højere skatter og lavere velfærd.

Sverige tog hvem som helst ind uden asylgrund, og modtog i årevis flere end noget andet land i Europa uden at befolkningen nogensinde fik en grund. Hvorfor? Kunne den svenske befolkning og nationen ikke opløses hurtigt nok? Ingen har stillet spørgsmålet eller fået svaret. Måske var politikerne ikke selv klar over det, måske var de psykotiske.

Jeg vil nødig være svensk politiker i de kommende tyve-tredive år. De lever givetvis allerede i dag i en orkan af (døds)trusler, som pressen er enig om at fortie. Titusinder af indvandrede fanatikere holder sig kun i ro, så længe socialchecken fra politikerne kommer. Kan de politikere, der i årtier har skabt denne eksplosive situation¨nu også nedmontere den? Det er ikke særlig tænkeligt. Nu kommer, hvad der vil føles som kronisk, eskalerende tømmermænd.

Malmø havde en lignende demonstration som Stockholm havde i går. Möllevångstorget midt i Malmø var fuldt af 2000 ‘mindreårige’ afghanere.’ Express bruger videoer fra den. Stor uppslutning vid manifestation mot striktare flyktingpolitik

SWEDEN’S open-door policy has WRECKED Europe’s most liberal nation as the Swedes turn against migrants amid an unprecedented rise in violence and sex attacks.

But people’s patience with their visitors is wearing thin following a year of violence, sickening sex assaults and the death of social worker Alexandra Mezher, 22, who was knifed to death at an asylum centre for unaccompanied children at the hands of a Somalian migrant who claimed he was 15. At the time, her grieving mother, an immigrant herself from the Middle East said: “Immigration has destroyed Sweden.” A nation WRECKED by immigration: Do-gooding Swedes turn against migrants amid violence.

Måling: Trump fører

Så agitatorisk som amerikansk MSM har ageret, må man være til det yderste skeptisk til enhver meingsmåling, de publicerer. Deres troværdighed er nede på nul. Her er det alternative standpunkt fra det institut, der har været mest præcist i de seneste præsidentvalg.

IBD/TIPP poll — a collaboration between Investor’s Business Daily (IBD) and TechnoMetrica Market Intelligence (TIPP) — has been the most accurate poll in recent presidential elections.The latest results for the IBD/TIPP Presidential Election Tracking Poll will be released each morning by 6 a.m. (ET).Around 10:30 a.m. (ET), look for daily videos with analysis of the latest results on our Facebook page and on Investors.com. About IBD/TIPP Poll Clinton Vs. Trump: IBD/TIPP Presidential Election Tracking Poll


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Britta Due Andersen

Posted: 24 oktober 2016 - 08:18 - Svar

Afghanistan er ikke sikkert, står der på skilte båret af unge mænd i den værnepligtige alder. Hvem andre end dem selv, skal gøre landet sikkert…..

  sussebassa

  Posted: 24 oktober 2016 - 16:44 - Svar

  Du måste ta fel, dom er skjeggbarn iflg Løfven…

KnudMadsen

Posted: 24 oktober 2016 - 09:49 - Svar

Men stadig går omkring 85% af den svenske befolkning ind for dette kollektive selvmord, idet SD stadig kun har tilslutning fra ca. 15% af befolkningen.
Jeg har været i Sverigstan for sidste gang. Jeg besøger ikke udemokratiske lande i Muhammedanien, hvortil Sverigstan i min optik nu hører.

  sussebassa

  Posted: 24 oktober 2016 - 10:27 - Svar

  Neida, SD fikk 20% på siste måling, og har helt siden valget steget ifra sine 15 %…
  Det svenske folket børjar vakna, og motstanden bare økar..slik at vi hoppas å skifte ut Løfven vid valet i 2018..då tar SD øver..Sveriges enda hop…så la oss ikke gjøre situasjonen i Sverige verre..vi sliter nog endå med gruppevoldtekter, mord, rån mm som en takk for landets mottagende av alla skjeggbarn…som vi gjer hus mat og pengar…inklusive IS terrorister som vil returnere til Sverige (opphold i Sverige)…dom inte svensk militær dreper der nede..

  snaphanen

  Posted: 24 oktober 2016 - 10:33 - Svar

  Det er nok mere 20 procent – og hvis du ser på anlelen af gammelsvenskere, nærmere 40 procent

  Der er jo over 1 mio indvandrede, som også har partisympatier

niklasr

Posted: 24 oktober 2016 - 10:03 - Svar

Expressen Uk har missförstått händelserna med asylboenden som brinner. Den överväldigande majoriteten bränder startas av utlänningarna själva, inte av svenskar.

  snaphanen

  Posted: 24 oktober 2016 - 10:25 - Svar

  Ja, det er sandt. Der er mange steder, det ikke er trængt igennem, og det kan kun skyldes, at svensk presse holder en lav profil med det.

  sussebassa

  Posted: 24 oktober 2016 - 10:30 - Svar

  ..Ja, det stemmer. Det er på den måte de oppjusterer sitt boende ifra hytte til slott..misfornøyde med sitt boende…

River

Posted: 24 oktober 2016 - 14:48 - Svar

Løbet er kørt for Sverige. Lidt analyse af et vestligt land får en til at indse at successen kun er en overgangsfase. Ingen demokratier kan eksistere når andre end selvejere og private ansatte har stemmeret. Alt andet er ustabilt og kun overgangsfænomener. For at forstå dette kræves også en gennemsnitsintelligens på mere end 100 samt høj moral.
Sverige bliver pinefuld at iagttage. Især fordi vi kommer til at gennemleve det samme, omend et langsommere tempo. Al snak om stramninger forhindre jo ikke den stadige ugræs at fyge ind over hegnet.

  snaphanen

  Posted: 24 oktober 2016 - 15:15 - Svar

  Det bliver pinefuldt, for det er det allerede. Hvordan det vil gå? Jeg tænker tit på det. Jeg kan ikke andet end ekstrapolere den udvikling, jeg har set de sidste 40 år – selvom ukendte elementer kan spille ind – og gør jeg det, kommer jeg ikke frem til noget godt svar på mit spørgsmål.

   River

   Posted: 24 oktober 2016 - 18:08 - Svar

   Den sørgelig kendsgerning er at ethvert vestligt land blev bygget på en udpræget grad af vold. Idiotien skal holdes inden for visse grænser ellers har vi meget hurtigt en overgang til noget andet og værre. Hvis man på fredelig vis skal holde opportunismen i ave kræves der som sagt en vis intelligens fra både magthaver og folk. Se blot på landene hvor man har fjernet deres voldelige diktator, og vupti, har vi borgerkrig mellem klaner og religiøse sekter mv. Ud over intelligens er der så behov for en høj moral fra begge sider som de vestlige fandt i kristendommen. Se hvad der sker efterhånden som man mere og mere forlader kristendommen og forlader sig på filosofi og humanisme.
   Dit spørgsmål er hvordan det vil gå?
   Hvis der skal være håb i det hele bliver det ved en bundvending. Folk må føle hvad det vil sige når den barske virkelighed og desperation melder sig. Dernæst håbe på at fortidens idealer atter kan få fat.
   Desværre er vi så forblændet af at vi tror at uanset hvad kloge mennesker har gang i så er det fremskridt. Danskere er i dag ikke specielt intelligente men fantastisk trænet/dresseret/uddannet til at tro at de er fantastiske på enhver måde.
   Det er næsten komisk at tænke på min skoletid i tresserne med alt den optimisme og belæring om hvordan vi i fælleskab kunne løfte enhver opgave. Så må vi erfare at det hele er et stort orkestreret sammenbrud. Her er spørgsmålet så, hvorfor?

  sussebassa

  Posted: 24 oktober 2016 - 17:34 - Svar

  Løpet er kjørt for Sverige…Det tror ikke jeg..Vi har SD, men hva har dere dansker…?
  kanskje løpet er kjørt for dere også…

   River

   Posted: 24 oktober 2016 - 18:22 - Svar

   Det var ikke arrogant ment. Jeg mener at vi er i samme båd, men svenskere har generelt en fiks ide om altid at være bedst til alting. Desværre også i at være gode. Ja verdensmestre. Den hemmelige drøm har mange af eliten også herhjemme. Det er altså letalt, næsten dødeligt vil jeg mene.
   Kristendommen giver os endda det faktum at kun een er god.

    sussebassa

    Posted: 24 oktober 2016 - 18:56 -

    Tok det ikke arrogant, men vi er vel i samme båt.. i enden.
    Derfor bedre om vi støtter hverandre…vi ikkepk.
    ..Joda, opplever jo selv at svensker tror de er best, som jeg mener er et mindreverdighetskompleks…henger sammen med WW2, og hva de gjorde, kontra hva de burde ha gjort med tanke på sine naboland..spes Norge som ble utnyttet igjennom kullgruvedriften i nord som de lot nazistene få bruke…bl a,.. og det faktum at de ikke har hatt krig i eget land på 200 år…summen er katastrofal ifht..tror seg uovervinnelige/mentalt overlegne.. det man opplever i landet nå med alle økokriminella flyktninger som landet blir fylt opp med av Løfven…helt livsfarlig denne mannen..etterfølger av Reinfeldt som startet det hele..like gal.
    ..”men det ordner seg nok”…tror de..deres erfaring…totalt urealistisk for oss andre.

Kebab

Posted: 24 oktober 2016 - 15:53 - Svar

  sussebassa

  Posted: 24 oktober 2016 - 16:53 - Svar

  Foreldrene feiket med flyktningebarnets alder når de kom til Sverige så de kunne få mere penger…som iflg hans nåværende id er 15 år…herreJ ingen kjøper dette..18 20 år sekert.. friatider.se

  invernes

  Posted: 24 oktober 2016 - 17:21 - Svar

  Han kunne vært læreren deres ? men sannsynlig har han IQ lignende en sjimpanse.

   sussebassa

   Posted: 24 oktober 2016 - 19:37 - Svar

   Når jeg ser nærmere etter….Læreren i blå genser…han litt halvfete.

    invernes

    Posted: 24 oktober 2016 - 19:44 -

    Hehe ja man kunne jo tro det, normale mennesker utenfor Sverige ser at dette er en voksen mann, i Sverige går han på skole med 12-13 åringer, og han går på dagis hver dag med sin nalle bjørn 🙂

OlofdeGothia

Posted: 24 oktober 2016 - 16:48 - Svar

Verkligheten sätter stopp för socialdemokratins planer som enligt min uppfattning går ut på att skapa nya väljare åt partiet. De har nu misslyckat totalt med integreringen när immigrationen har ökat till nivåer som inte går att hantera. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/24/vi-kan-inte-ansvara-for/

invandrare1957

Posted: 24 oktober 2016 - 18:49 - Svar

Afghanen har ju åtminstone ett människovärde vilket inte svensken har. Svensken får dessutom utrotas vilket inte afghaner får. Helt otroligt att det finns så många helt galna svenskar som den damen som pratade.

Leave a Comment