24
okt
Seneste opdatering: 24/10-16 kl. 1220
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video 2: Yalla, yalla, allt till alla. Journalisten Niklas Orrenius forstår heller ikke, hvad der har ramt ham. Her kalder vi det bunden af pengekassen. SVT sendte naturligvis direkte fra demonstrationen i Stockholm i går.

Slutningen for et systems 40-årige illusion

“Do-gooding Swedes turn against migrants” skriver Express.UK. Engelsksprogede medier har haft en godt øje til Sverige, siden multikulturdrømmen fik sit store knæk i Sverige for et år siden. Sverige skulle være “bedre multikulturalister end alle andre”, og det viste sig de kun var bedre til at opløse sig og skabe en splittelse, der kan ende i hvad som helst. At det er alvorligt, vågner først nu et større antal svenskere op til, og de finder ud af, at det er et mareridt af vold, drab, højere skatter og lavere velfærd.

Sverige tog hvem som helst ind uden asylgrund, og modtog i årevis flere end noget andet land i Europa uden at befolkningen nogensinde fik en grund. Hvorfor? Kunne den svenske befolkning og nationen ikke opløses hurtigt nok? Ingen har stillet spørgsmålet eller fået svaret. Måske var politikerne ikke selv klar over det, måske var de psykotiske.

Jeg vil nødig være svensk politiker i de kommende tyve-tredive år. De lever givetvis allerede i dag i en orkan af (døds)trusler, som pressen er enig om at fortie. Titusinder af indvandrede fanatikere holder sig kun i ro, så længe socialchecken fra politikerne kommer. Kan de politikere, der i årtier har skabt denne eksplosive situation¨nu også nedmontere den? Det er ikke særlig tænkeligt. Nu kommer, hvad der vil føles som kronisk, eskalerende tømmermænd.

Malmø havde en lignende demonstration som Stockholm havde i går. Möllevångstorget midt i Malmø var fuldt af 2000 ‘mindreårige’ afghanere.’ Express bruger videoer fra den. Stor uppslutning vid manifestation mot striktare flyktingpolitik

SWEDEN’S open-door policy has WRECKED Europe’s most liberal nation as the Swedes turn against migrants amid an unprecedented rise in violence and sex attacks.

But people’s patience with their visitors is wearing thin following a year of violence, sickening sex assaults and the death of social worker Alexandra Mezher, 22, who was knifed to death at an asylum centre for unaccompanied children at the hands of a Somalian migrant who claimed he was 15. At the time, her grieving mother, an immigrant herself from the Middle East said: “Immigration has destroyed Sweden.” A nation WRECKED by immigration: Do-gooding Swedes turn against migrants amid violence.

Måling: Trump fører

Så agitatorisk som amerikansk MSM har ageret, må man være til det yderste skeptisk til enhver meingsmåling, de publicerer. Deres troværdighed er nede på nul. Her er det alternative standpunkt fra det institut, der har været mest præcist i de seneste præsidentvalg.

IBD/TIPP poll — a collaboration between Investor’s Business Daily (IBD) and TechnoMetrica Market Intelligence (TIPP) — has been the most accurate poll in recent presidential elections.The latest results for the IBD/TIPP Presidential Election Tracking Poll will be released each morning by 6 a.m. (ET).Around 10:30 a.m. (ET), look for daily videos with analysis of the latest results on our Facebook page and on Investors.com. About IBD/TIPP Poll Clinton Vs. Trump: IBD/TIPP Presidential Election Tracking Poll


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?