25
okt
Seneste opdatering: 28/10-16 kl. 2319
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg er ingen hund efter debatter, og slet ikke nogen hvor deltagerne prøver at nå over en uoverstigelig forståelseskløft. Her hvor Ingrid og Conrad taler med en ung feminist, er pinefuld, men den er også interessant. Ikke på grund af 19-årige Rebecca Lysholm – vi har alle været 19 år og gennemskuet hele verden – men på grund af hvad den siger om det svenske uddannelsessystem og dets venstre-politiske indoktrinering af unge. Det er det system, vi hører reproduceret gennem hendes stemme, og det er det, der gør det uhyre interessant. Det er staten, der taler, den stat der er i fuld gang med at ruinere landet og altså, unge menneskers evne til at tænke selv.

Rebecca går på Danderyds Gymnasium (Sveriges rigeste kommune) og har blandt andet haft ‘genus-undervisning’, et grundlæggende marxistisk foretagende, der er statsreligion i Sverige. Den svenske stat og medierne skader generationer af unge med dens forskruede virkelighedsbillede. Der er bare det ved det, at den svenske stat er blevet sine borgeres værste fjende, som professor Arnstberg skrev. Det er så ny en ting, at mange svenskere ikke tror deres egne øjne.

Rebecca skrev for nylig debatindlægget: Alla vi vita är förtryckare – vi måste inse det. Men pinefuldt er det. En anden ubefæstet og forstyrret sjæl, der har fået dette marxistiske ævl på hjernen, er Genusfotografen.

317.000 familiesammenførte de næste tre år

Men migrationsminister Morgan Johansson mener, Sverige har kontrol med situationen

Migrationsminister Morgan Johansson säger att Migrationsverkets prognos visar att Sverige har kontroll över situationen.Moderaterna vill däremot se en stramare politik – och lyfter fram att ansökningarna om anhöriginvandring väntas öka rejält framöver.– Fram till 2019 är det 317 000 ärenden. Det understryker att vi behöver ha en långsiktig migrationspolitik, säger Johan Forssell (M).Morgan Johansson: Visar att vi har kontroll


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 26 oktober 2016 - 05:29 - Svar

317000 familjer kan ju vara över en halvmiljon människor. Som på 2-3 år har ökat med 100000 eller fler med barnafödande. 5 städer av Malmös storlek. Som blir NO GO zoner eftersom det inte blir några svenskar så dom kan aldrig integreras. För mig låter det ohållbart både ekonomiskt o mänskligt och arbetsmässigt. För ska man få det att fungera får man avskaffa svenskan börja med engelska och med tiden tar maritetsspråket över och som Alice Bah Kunke så har kulturen flyttat till majoriteten. Södertälje där har ju svenskarna integrerats men språket är svenska i offentliga platser. I och för sig pratar största delen av personalen på ICA Maxi arabiska med varandra. Det går åt helvete någon som säger emot en rasistisk pessimist.

Britta Due Andersen

Posted: 26 oktober 2016 - 09:25 - Svar

En ung pige som Rebecca forandrer mening. Men kan vi det i vores samfund, når nu alle dumheder bliver blæst ud – og langt langt mere synligt end tidligere. Kan hun slippe ud af sine dumme umodne standpunkter? Vil hun ikke holde fast i dem ud ad til for ikke at tabe ansigt? Alle dem, der har hyldet mangfoldigheden og deres land, som den store humanitære frelser for al verden. Hvordan kan de trække det tilbage, når det hele er så veldokumenteret?

  Peter Zichau

  Posted: 26 oktober 2016 - 17:37 - Svar

  Hun skal bare bolles tyk. Men det sker vel ikke før hun blir’ halvtreds..?
  Indtil da er hendes meninger jo gratis. Med mindre hun bliver gruppevoldtaget – hvilket jo også er en mulighed…

sussebassa

Posted: 26 oktober 2016 - 09:44 - Svar

Hvis man vil veta Sanningen om hur det går med Sverige anbefaler jeg at man leser alt. glogger/siter…
friatider.se avpixlat.se arga blattaren.se …facebook…som igjen henviser til mere “aksepterte siter” (for de hårsåre/skeptiske)..man bør jo tenke sjelv oppi det hele…så har vi snaphanen.dk såklart…en fortreffelig blogg hvor man får diskutere ytringsfrihet..hva man har på hjertet…
Nissen Morgen er en løgnare, som resten av Løfvenregjeringen..forsvare sin egen og nå destruktive politikk for svenska folket.
Siste er nå at det vil ta svensker 8 år for å få en bolig i større steder..mens økoflyk får flytte inn først i disse lyxboligene..ingen/liten ventetid…skaper sjelvklart større motvilje/hat imot dessa..som altså regjeringen legger opp til…?..ingen logikk als om de vil beholde makta..nogot som er mycket tveksamt..SD stormer fram på siste målinger.
Svenska folket har verkeligen fått nok av bilbrenner (som man inte lengre skal bemerke i media) holde skjult..
Det samme skjer vel med voldtekter, mord rån osv..simsalabim…alt er bare fryd i Sverige.
Redan bemerkes det at media holder dette skjult…”merkbart nedgang”…og man tenker då endeligen på rett veg..men la deg ikke lure…media lurer deg verkeligen sammen med Løfvenregjeringen.

   sussebassa

   Posted: 26 oktober 2016 - 18:19 - Svar

   ..att domen blir hård når…”
   Det er jo disse som tar over etter de pkforræderne som idag steller det til for folk i Europa…
   voldtekter, mord, rån mm uten at de stopper videre innvandring og straffer dessa skikkelig..
   Ut av landet…stopp videre inntak av islamister, steng grensene…de har ingenting i Europa å gjøre..bygge opp sine egne land..som mange av våre forfedre også måtte gjøre etter WW2..
   Større empati vil være å hjelpe de i deres land, få de på fote, og ikke dra lyxflyktninger hertil..vi har våre egne å ta godt vare på, som idag er saldoen på statsbudsjettet..eldre, alvorlige sjuke, minstepensjonærer og lignende..i hele Europa.

redrumkiss

Posted: 26 oktober 2016 - 17:37 - Svar

När man utger sig man sig vara feminist och debattör, får man tåla lite mer “hårda tag”, det går inte att ta på sig “silkeshandskarna” för bara man är 19 år. Det enda jag tänker är “herregud, vilken dumbom, dumma korkade flicka”. Tyvärr delar hon samma tankesätt som dagens idiot feminister + vi ska inte tala om dumsvensken. De är verkligen korkade. Jag får verkligen migrän och magsår, att dessa människor får makt och får chansen att bestämma, tänker mestadels för “världens första feministiska regering”. Jag mår illa. Dessa dumma korkade människor har verkligen förstört Sverige och värre kommer det att bli.

  Sebago

  Posted: 26 oktober 2016 - 18:55 - Svar

  Rebecca vill nog inte bidra till min pension.
  Hon vill hellre fylla Sverige med syriska/afghanska/pakistanska/marockanska alfahannar.
  Varför i helvete betalar man skatt i det här landet?
  Alla pengar investeras ju i vår egen undergång?
  Varför?

achantus

Posted: 26 oktober 2016 - 18:32 - Svar

No anti-Whites say a 100% Black area needs more diversity.

No anti-Whites say a 100% Asian area needs more diversity.

No anti-Whites say a 100% Muslim area needs more diversity.

No anti-Whites say a 100% Indian area needs more diversity.

When it comes to “diversity”, anti-Whites make two distinctions: 1. Anyone non-White is “diverse”, and 2. anyone White is not “diverse”.

“Diverse” simply means a place without any White people in it.

So every time they talk about a “lack of diversity”, they have said what their object is : a place that becomes less and less White – which is genocide.

That’s why diversity is a codeword for White genocide

Sebago

Posted: 26 oktober 2016 - 19:15 - Svar

Dåligt genomfört Ingrid och Conrad.
Det blev mest tjafs.
Tanken var bra men utförandet nådde inte målet.
Det är säkert inte lätt men.
Mer struktur i frågorna och tio ja/nej frågor i början hade kanske fått fram en bättre diskussion.
Det är inte så ofta ni får en meningsmotståndare att konfrontera,eller?
Bättre lycka nästa gång!

Sven Stjernquist

Posted: 26 oktober 2016 - 20:33 - Svar

Grupptryck ställer alltid till problem inte bara för diskussionsträffar utan mest för verkliga händelser

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 26 oktober 2016 - 21:34 - Svar

Detta har saboterat många svenskars sexliv, skolungdomar i hela Sverige tvingades se detta i skolundervisning i barnkunskap på 70 talet! Detta borde man stämma regeringen för!
http://www.filmarkivet.se/movies/fodelsen/
OBS kan förstöra även ditt!

MonaBriss.

Posted: 27 oktober 2016 - 22:07 - Svar

Dessa 317000 är alltså anhöriginvandringen till de asylsökande som kommit de två sista åren. De har kanske inte börjat komma i några stora mängder ännu. Över 90.000 har fått PUT i år, av dessa är över 40.000 asylsökande och över 20.000 anhöriga till asylsökande, över 10.000 arbetskraftsinvandring (dock från samma skitländer och mestadels lågutbildade dvs ren lönedumpning). De flesta av dessa kom ju 2014. I asylsystemet finns för närvarande över 150.000 inskrivna, varav de flesta kom 2015, och knappt har fått börja sina utredningar ännu pga. den långa väntetiden, som nu är över ett år. Det rör sig alltså om upp emot 600.000 personer, alltså nästan två nya Malmö. Jag var inne på migrationsverkets statistik i går och kollade detta. Dessa 80.000 som man snackade om skulle utvisas finns alltså i gruppen med de 150.000 som knappt har fått börja sina utredningar ännu. Är det ngn som tror att detta går att lösa när krisen redan har varit ett faktum i många år. Det är ju åratal sedan vi nådde “The Point of no Return” i Sverige. Vi står inför en total samhällskollaps inom de närmaste åren och vad händer då när den utbildade medelklassen och företagarna flyr landet så att skatte- och pensionssystemen kraschar. Stackars Sverige! Jag tillhör själv den generationen svenskar som har fötts i ett av världens bästa länder men får dö i ett totalförstört skitland och har fått se mina tre barn flytta utomlands. Ja, jag kommer förstås att flytta jag också, men det var mer en metafor över ett lands storhet och fall. Tragiskt! Tycker synd om alla som inte har möjligheten dock. Har många i vänskapskretsen som också kommer att sticka snart eller håller på och planerar. I stort sett alla med bra utbildningar. Ingen står ut här längre. Man blir sjuk av att vara kvar och man slutar nästan leva.

MonaBriss.

Posted: 28 oktober 2016 - 15:05 - Svar

Olav Ødegaard

Posted: 9 november 2016 - 23:04 - Svar

Tillåter svensk skola att våre unge lämnar utbildning med kunnskap och logik som vi får demonstrerad her?
Har en liten minoritet bestemt at Sverige skal være et kommunistland?
Hon relativiserar og verkar vara voldsamt indoktrinerad, på et sett som inte tål konstruktiv kritik..

Leave a Comment